View Full Version : ZobieLand
Jest to nowa ( no może nie nowa bo już trochę czasu temu leciała w kinach i chyba nadal leci) komedia i horror. Świat opanowała epidemia zmieniająca ludzi w zombi (czy jak to się tam pisze) można się pośmiać jest to trochę czarny humor. A wracając do fabuły. Zostało tylko kilka osób którzy próbują powstrzymać zombi albo jak kto woli zaje##ć wszystkie. Link do zwiastuna http://www.youtube.com/watch?v=nRED0GRPRK0 życzę miłego czarnego śmiechu |BUHAHA|
@down
Kurde pomyliłem się M nie dopisałem zombieland masz racje :D
Film oglądałem, ale z tego co pamiętam nazywał się Zombieland. Ale wkurzyło, mnie bo główny bohater zastrzelił Billa Murraya :S. A potem zamiast go zakopać to po prostu go wyrzucili z balkonu. Podobała mi się scena gdy koleś chciał pokazać kozactwo i próbował ruszyć motocyklem Billa i wjechał w krzaki. Albo szaleństwo Talla (jego imie trudne troche) na punkcie Twinkich.
Fajny film, oglądałęm i to kilka razy. Jak jak pan up nienawidzę głównego bohatera za Billa Murraya ! :(. Film ogólnie spoko, jakby nakręcili 2 część to napewno pojawiłbym się w kinie.
Film zawalisty i śmiechawy XDDDDD Warto ściągnąć na 100% : )
Ide z kumplem do kina na to xd. TO jest coś ala gra Left 4 Dead 2. Bohaterowie mimo plagi zombie mają poczucie humoru :d.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.