View Full Version : Lost (zagubieni)
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy oglądacie zagubionych ?
Mi osobiscie bardzo podoba się serial. Jestem ciekaw jak potoczą się dalsze losy bohaterów z lotu 815.;)
OMG ogladalem 1-2 serie bo były fajne a w 3 i pozniejszych seriach robil sie jakis saisfikszon xD.Ciagle jakies tajemnice i w ogole.Tak jak mowie ogladalem 1-2 serie.
# up
Mój brat ma takie same zdanie :)
Zależy co kto lubi , hehs.
handlarz_narkotykow
05-01-2010, 20:51
Tak to prawda na poczatku serial byl doskonaly bo po czesci realny, a potem to co oni tam dodali to juz taka fantazja ze szok.. co raz mniej mi sie serial podobal.. ale ujdzie.
Najbardziej podobała mi się pierwsza seria, zaś ulubioną postacią jest Jorge Garcia.
1-2 serie były najlepsze za klimat, teraz to komercha i przedłużanie bez sensu a nic fajnego się nie dzieje.
Pampalini
06-01-2010, 01:03
Jestem fanem tego filmu, od 1 odcinka pierwszego sezonu wiedziałem że jest to cudowny film, co prawda nie czaje tego cofania się w czasie, przenoszenia wyspy itp. Szkoda, w tym roku ostatni sezon zagubionych, no ale co poradzić :(.
Fanatyczek_1945
06-01-2010, 14:24
Podobal mi sie do czasu ogladalem wszystkie odcinki...Teraz za bardzo kombinuja i nie ogladam.
Τettmeier
06-01-2010, 15:26
OMG ogladalem 1-2 serie bo były fajne a w 3 i pozniejszych seriach robil sie jakis saisfikszon xD.Ciagle jakies tajemnice i w ogole.Tak jak mowie ogladalem 1-2 serie.
Popieram. Tak samo oglądałem tylko 2 pierwsze serie bo byly zajebiste, potem przestałem oglądać. Jak dla mnie serial super, można posiedzieć czasem 'w napięciu', jak się w 100% zrozumie o co chodzi (jak ja oglądałem ze 3 lata temu to trochę tego nie ogarniałem..) to naprawdę można 'stracić czas w fajny sposób'..
Stronghold
06-01-2010, 16:38
Tak 2 pierwsze odjebane w kosmos,reszta to kicha,za dużo chcieli wsadzić.
Lost Girl
06-01-2010, 16:53
Pierwsze dwa sezony jak każdy mówi świetne lecz już w nastepnych seriach można się lekko pogubić co i jak, no chyba, że ogląda się na bierząco odcinek za odcinkiem. Ciekawi mnie co tam będzie w 6 części, która ma wyjść gdzieś jeszcze w tym miesiącu. Kiedy tylko się pojawi to od razu biorę się za ściąganie i oglądanie. Tak po za tym to mój nick wziął się od tego właśnie serialu, Zagubiona :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-01-2010, 17:43
Omg jeszcze miech czekania :<
Ja nie mogę się doczekać wyjaśnienia :
-Czy bomba wodorowa wybuchła ? Jeśli tak to co się stanie ?
-Kim był facet który wszedł z Ben'em do Jackoba ?
-Czy Juliet będzie żyć ?
I wiele innych ale nie chce mi się wymieniać ;)
Próbowałem oglądać ale wg. mnie z odcinka na odcinek co raz bardziej zakręcony ten film...
Wole PB
6 sezon lostow zapowiada sie dość ciekawie obejżałem 4 odc.
Ale wg mnie najlepsze sezony to był 1,2 i 4.
Szkoda że ten serial sie już kończy bo przecież tak wiele rzeczy nie zostało wyjaśnionych.
Ogladalem 1,2,3 i nie wiem, czy tez 4 serie... Pierwsze dwie serie byly zaje... Natomiast reszta, to totalne dno, za duzo kombinowania tam bylo, juz nie mieli co wymyslac ;x 1 i 2 serie bardzo sobie chwale, ale nastepne, to szkoda gadac... Aktorzy tez fajni byli ;D John Lock, czy jak on tam sie nazywal najbardziej przypadl mi do gustu, byl bardzo zwiazany z ta wyspa ;x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.