View Full Version : Czy zasn??e?/a? kiedy? na lekcji?xD
Tak więc jak w temacie zadaje pytanie: "Czy zasnąłeś/aś kiedyś na lekcji?xD"
Jeśli tak proszę opisać:
- kiedy?(w której klasie)
- jaki przedmiot?
- dlaczego? (np. nie spałem w nocy)
* Jeśli był taki temat to przepraszam.
Mi osobiście nigdy nie udało się zasnąć:D
Drake Banned
05-01-2010, 23:47
Tak zasnąłem już nie raz :)
I dalej to robię;p przeważnie na Chemi, Reli i Polaku bo tam tak pierniczą że już śpie po pewnym momencie ;p
Dlaczego? Bo sie nie wyspałem. nigdy się nie umie wyspać jak mam wstać do szkoły ;p
Techniks
06-01-2010, 03:21
1. Kiedy?(w której klasie)
2. Jaki przedmiot?
3. Dlaczego?
1. 11.
2. Fizyka.
3. Było nudno, akurat było mało osób bo to przedostatni dzień szkoły przed świętami oraz oglądaliśmy film o McDonald's.
Dark Devorious
06-01-2010, 09:13
- kiedy?
- jaki przedmiot?
- dlaczego?
1. Tak zdarzylo mi sie to dwa razy , w II gimnazjum ;s
2. Religia i Fizyka
3. Przyczyny dokladnie nie pamietam , ale na religi pewnie z nudow a na fizyce z nie wyspania ;P
1. Tak, rok temu w II gimnazjum.
2. Polski.
3. Bylo tak zajebiscie ciekawe, ze po 25 minutach lekcji zasnalem, obudzila mnie nauczycielki zapytala czy zle sie czuje, powiedzialem ze nie spalem w nocy i po sprawie xD
1.nie bd wymieniac bo to czesto sie zdarza ; /
2.polski,matematyka,fizyka,chemia,biologia,wf(jak nie cwicze XD),geografia
3.rzadziej przez nudy ale zazwyczaj jestem niewyspany bo biore leki i szczepionki jakies tam alergiczne a przez to sie spac w chuja chce ; ((((((((((((((
2. Jaki przedmiot?
3. Dlaczego?
1. W II gimnazjum.
2. Godzina wychowacza ;o
3. Bo gadalismy o takim kolesiu co od niego smierdzi :>
Kornas Pall.
06-01-2010, 16:39
1. W 1 technikum ,jakieś 2 miesiące temu.
2. Na polskim .
3. Całą noc nie spałem xd
Kamilos xD
06-01-2010, 16:57
Nie zasnąłem nigdy bo... nauczycielka kiedyś prawie kolesia wywaliła bo spał xD i sie z teka boję xD
Chyba raz na fizyce w II gim. To jedyny przedmiot, na którym oczy same mi się zamykają :\
.Gonzalo.
06-01-2010, 17:19
1. I klasa technikum budowlanego :D
2. Podstawy Budownictwa
3. Jeżeli śpi się mało a nauczyciel czyta z książki to trudno nie zasnąć :)
Tak zaasnolem, przedmiot religia, poniewaz bylo nudno... ;D
codziennie spie na pierwszej lekcji :/
Nie, ale wiele razy prawie bym usnal, gdyby nie nooby z mojej klasy ;x ciagle halasuja :x Najgorzej jest z rana ;d Spac sie chce jak chuuu :D
Ja też mam flow, Maatini
06-01-2010, 17:35
Zasnąłem w pierwszej gimnazjum na lekcji fizyki po czym wylądowałem u dyrektorki i do rodziców dzwonili. A dlaczego to pewnie dlatego bo była lekcja bardzo ciekawa.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-01-2010, 17:36
Raz mi sie udało, jak miałem migrenę . Jakoś na początku tego roku szkolnego.
Sempacz__
06-01-2010, 20:46
codziennie spie na pierwszej lekcji :/
kurcze no tez mam tak XD tylko ze ja spie jednym okiem bo drugim to patrze czy nauczyciel do mnie nie idzie XD
ogolnie to w szkole maja wyjebke na to czy ktos spi czy nie bo kazdy wie jakie smuty wala boze przeciez tego sie wytrzymac nie da z zwlaszcza o 7 rano
2. Jaki przedmiot?
3. Dlaczego?
1. W I klasie Liceum
2. Historia
3. Na Historii zawsze usypiam, lekcje mamy z rana, więc jak jest rano pochmurno, jeszcze się zasłoni rolety i światło zgasi w sali, to jak tu nie usnąć ;P
Jeszcze mi się nie zdarzyło. Nie wyobrażam sobie jakbym mógł zasnąć na tak niewygodnych krzesłach...
xD Lukki xD
06-01-2010, 21:39
1. W 1 technikum :P całkiem niedawno
2. Historia
3. Nauczyciel nudził
Habemus Papam
06-01-2010, 21:56
2. Jaki przedmiot?
3. Dlaczego?
1. W pierwszej i drugiej gimnazjum, później mi sie nie zdarzało.
2. Historia, j. polski.
3. Pamiętam wtedy były takie nudne lekcje, a że pierwsze lekcje od samego rana są zamulone to sobie zasnąłem. ;)
1. W gimnazjum w technikum co jakis czas
2.Historia
3.Bylem spiacy i nudzila mielismy Historie i Wos z ta sama nauczycielka zostawila mnie w klasie na przerwie bo stwierdzila zebym sie wyspal to moze na Wosie bede sluchal xD i wszyscy wyszli xD Ja sie budze a nikogo nie ma xD
W technikum juz mialem sytuacje ze calkiem zasnalem tylko ze nagle jakby skurcz czy cos i sie obudzilem pod koniec lekcji xD albo jak mnie kumple budzili czesto na historii bo zapisujemy temat i nauczycielka nam mowi o tym wszystkim xD a jak mowi to po 4 minutach oczy mi sie zamykaja i z kumplem z lawki najczesciej spimy;p
2. Jaki przedmiot?
3. Dlaczego?
1. W 1 liceum...
2. Zazwyczaj PO albo WOK
3. Nauczyciele tak nudno prowadzą lekcje że aż się chce spać... (nie mi jedynemy zdarza się zasnąć na tych lekcjach :p)
1 raz to bylo w 2 klasie Gim na J.pol wtedy gralem nocke na APO i mialem na 8 i nie spałem :D spalem na 2x polskich a jak wstalem to "Znowu grał w Tibie"
Teraz tez ostatnio spalem na polskim 3 kl. bo bolały mnie plecy xD
1. wczoraj :D (III Liceum)
2. Historia
3. Bo to druga lekcja i tak jakoś wyszło
Ta, w gimnazjum na biologi jak jeszcze na apo grałem, to nocke waliłem i w ogóle nie spałem... a w technikum raz na historii, bo mialem słuchawki na uszach i nie ogarniałem : P kumpel mnie obudził
1. wczoraj :D (III Liceum)
2. Historia
3. Bo to druga lekcja i tak jakoś wyszło
ej nie fair. też wczoraj spałem na historii
nawet nie pamiętam o czym był ten mega durny wykład, współczuje tym co siedzieli w pierwszym rzędzie, bo oprócz nich chyba wszyscy spali :x
Oprócz tego lubie sobie pospać na Wosie, czasem na WF'ie, ale to tylko w poniedzialki no i takie tam ;d
TAK :D W 2 klasie na lekcji Technologii Instalacyjnej :D heh po prostu sor nudzil ;o
Tak. W II LO, w grudniu. Spałem na angielskim i niemieckim. Jakoś tak wyszło, że dwie pierwsze lekcje to były. Potem się obudziłem i troche zdziwiony wstałem, ubrałem się i pojechałem do szkoły.
>>Vegos<<
09-01-2010, 18:27
-I gimnazjum- obecnie chodzę do I gim xD:D
-Matematyka
-Zawszę się wyśpię, ale ta baba tak gada i gada i gada i każdy ziewa :p:D:D
1. W 6 podst :D
2. Matma
3. Nauczyciel mnie wkuriwal i gdy sluchalem muzyki zasnołem XD
Mikiel Król Sedesów, ej!
12-01-2010, 20:35
- W 3 gim, 1 lo i 2 lo
- Historia kilka razy, wos i polski
- Bo jak mam się uczyć o czymś co było 200000 lat temu, bądź analizować co miał na myśli autor to aż sie nie chce głowa trzymać prosto i opada na ławke. Do tego byłem śpiący bo to były moje 1 bądź drugie lekcje, kurka!
Oczywiście że spałem i to nie raz ;d
- kiedy? od 1-3 gimnazjum
- jaki przedmiot? Polski
- dlaczego? Babka się nie wczuwa
Xienus Paladin
12-01-2010, 21:00
- hmm kilkanascie x w III gim
- zwykle polski :)
- jak ktos kiedys gdzies napisal "lvl sie sam nie wbije" xD
w 2 gim
Plastyka
Byłem po nocce i nie wiedziałem co się dzieje ;D
to była 1 lekcja :D zasnąłem, pod koniec mnie kolega obudził :D I po tej lekcji poszedłem do domu spać bo nie mogłem wytrzymać po prostu ;p
.Verrier
14-01-2010, 08:43
Ja zazwyczaj na każdej lekcji jestem śpiący, ale zasnąć nigdy mi sie nie udało :D
Na początku tego roku zasnąłem na dwóch godzinach lekcji religii, przyczyna prosta Pan z Religii wyszedł. Obudziłem się jak dzwonek zadzwonił.
:D ja akurat zasnąłem na lekcji Historii 2 razy nawet ;p bo lekcja nudna była
Zasypianie na lekcji fajna rzecz ^^ ;s
Marcelllo
14-01-2010, 21:25
- kiedy? - w 2 gimnazjum
- jaki przedmiot? - geografia
- dlaczego? - była zaje***cie nudna lekcja :D
handlarz_narkotykow
14-01-2010, 21:25
ja nie ale kolega 3 kl tak ( liceum ) nie wiem jaka to była lekcja ale było tak że to była ich ostatnia lekcja i wszyscy wyszli z klasy a on sam został i obudził się po nie krótkim czasie :D
Elite Pitek
20-02-2010, 19:23
Raz na polskim podrzymałem :)
To było w 4 klasie podstawówki
Nie spałem w nocy grałem w metin2 xD
Orson_Pall
20-02-2010, 19:39
Jako że jestem w klasie matymatyczno-fizycznej, na polski klade lache- wiec spalem na nim z 5 razy xp sory, ale 1. lekcja w poniedzialek, i w dodatku taka nudna :D
Krulowiec
20-02-2010, 20:09
Nigdy.
20-02-2010, 20:46
Raz, czy dwa na matmie przsnełem na 2-3 min xdd
Keshuter
03-03-2010, 07:36
Zdazylo sie na religii w 3 gim. gosciu przynudzal :c
Zasnąłem dokładnie raz. Było to w 6 klasie podstawówki ,na Historii. Gościu tak przynudzał ,że nie wytrzymałem... Z resztą na noc był kolega prawie w ogóle nie spałem.
Sea Ranger
05-03-2010, 13:21
Raz w życiu (wczoraj) na próbnym egzaminie z matmy.
Cały czas spie xDDD ale mnie nie przylapalli
Dlaczego? Nocki z APO:D
Hmm... raczej nigdy mi się to jeszcze nie zdarzyło. xd
Osobiście zasnąłem dwa razy. Pierwszy raz na niemieckim (oglądaliśmy nudny film), a za drugim razem na historii (znudziła mi się ta beznadziejna teoria i zacząłem praktykować sen xd).
Czesto mi sie to zdaza ;p np dzisiaj na majcy :) z otwarta morda spalem xd
Ryśku xD
05-03-2010, 16:42
Ja w klasie drugiej zawodowej do której teraz chodzę ,zasnołem na lekcji religi , ponieważ grałem nockę w tibię :p:p
Nigdy mi się to nie przytrafiło.
Ja w klasie drugiej zawodowej do której teraz chodzę ,zasnołem na lekcji religi , ponieważ grałem nockę w tibię :p:p
Dobry typie jesteś.
#topic
Nie, nigdy nie zasnąłem, najwyżej przymknąłem oko.
Memphisss
06-03-2010, 08:50
dawno temu xD w 1 klasie liceum na biologi :)
dlaczego? mialem nocke w tibie ^^ haha latalismy z arconem i nusem xD byla rama w hooy
obecnie nie gram w tibie
Sub Zero 2
06-03-2010, 10:39
Tak zasnąłem.Przedmiot:Przyroda.Powód:all umiałem. ;p ; p
No miałem coś takiego. Religia chyba xD.
Pozdrawiam ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.