View Full Version : Regulamin.
Zbigniew Wodecki
07-01-2010, 19:16
Witam, dziś siedząc w dp, zauważyłem ludzi, których jest coraz wiecej, proszących o itemy. Jak wiadomo po wyjsciu z rooka dostajemy tylko 3cc.
A zgodnie z pkt
12 - Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
Również na początku nie jest łatwo, więc ludzie nie mający pieniędzy na aol, odchodza z APO.
Moją propozycją jest albo zwiększenie nagrody z
Temple Questa, albo wykreślenie pkt. 12
Głosujcie.
@2x down, aha, a dlaczego moze powiesz?
Myślę, że jak na te czasy gdzie jedna osoba ma 500kcc można dać z tego questu 10cc...
Ten punkt regulaminu jest dla mnie bezsensu, bo i tak nie jest egzekwowany. ;) Co do początkowego 'questu', mógłaby być trochę zwiększona wartość nagrody.
Jestem za. Za 3cc można kupić aola, 100 sd i nie ma kasy. Nie wspomnę o EQ. Swoją drogą przydałaby się też jakaś różdżka dla 15 lvl, coś ala 'magic staff', jednoręczna, warta około 1-2cc aby każdy kto wyjdzie z rooka mógł sobie ową kupić, leciała by np. z demona często, aby nie było problemu z kupnem jej. Może przez to zmniejszyła by się liczba oszustów na apo, którzy chcą koniecznie zarobić kilka cc.
Jestem również za dawaniem mace na start, bo tą 'pałką' można najwyżej rata ubić i to w minute..
Jestem na tak.
Jak mam kasę to daje czasami innym te 20cc czy jakies itemy bo wiem że na początku jest ciężko.
Jestem za 10-cioma cc na start po wyjściu z rooka.
dobry pomysl, mogli by dac troche wiecej kasy :D
Napisałem kiedyś propozycję o tym, że jak wychodzi się z rooka w skrzynce powinno być 10cc.
3 crystal coins to zdecydowanie za mało i nie dziwcie się, że ludzie proszą o itemki. Proponuję usunąć ten punkt z regulaminu, bądź zwiększyć nagrodę z najłatwiejszego questu :P
jestem na tak
PS: nie patrz na regulamin bo nikt go nie przestrzega, nawet GMy:<>:
Podbijam. Ten punkt jest zupełnie bez sensu. Nikt go nie przestrzega, ciekawe czy kiedyś w ogóle ktoś załapał za niego bana... 3 cc to rzeczywiście mało. Niewielka ilość kasy zniechęca nowych do gry tutaj...
Uważam, że nagroda z Temple Quest'a powinna wynosić 20cc+, bo nie ma na czym w ogóle kasy zbierać .. Na tym 60 można już zacząć blokać demony, a i tak wg. mnie 20cc do 60 lvla nie wystarczy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.