View Full Version : Nowe legi - zmniejszaj?ce obra?enia fizyczne.
Kapitan Alkohol.
07-01-2010, 23:31
Widzę że sporo jest na forum propozycji na nowe legi, ale większość piszę, aby te legi dodawały mlvl, % do magi - przecież takie items już są.
Tak więc ja proponuje aby wprowadzić quest na nowe legi (na nazwę nie mam pomysłu xd) - odejmowały by one 5% od obrażeń fizycznych (bronie knighta, c arrow, hity z 'łapy' potworów). Quest mógłby być od np 1555 lvl'a a do pokonania Master Atom w 2 osoby, Apocalypto solo, lub coś typu przynieś mi takie i takie items a dam Ci nowe legi - to zależy od Gm'ów.
Nowe legi są potrzebne moim zdaniem, ponieważ nie ma czego nosić do kaptura co daje jakieś właściwości, a do tego nie ma jeszcze itemu który zmniejsza te obrażenia.
Głosujcie : )
diamondback
07-01-2010, 23:34
372 temat tego dnia o takim lub podobnym pomyśle :P Eh ,quest na spodnie? Czemu nie , mnie osobiście i tak się nie przyda gdyż póki co mam seta ..
W ogóle to moja propozycja jest taka ...
Zmniejszenie obrażeń fizycznych o 6%
Ale za to 2% obrażeń od magii więcej :P
takiego itemu chyba jeszcze nie ma :) co ma 2 właściwości ;]
Ja jestem na nie, tak jak w każdym temacie o nowych spodniach. Dla mnie to zbędne, niech chociaż 'legsy' zostaną neutralne.
Boshe ludzie...
... czy naprawdę poczekać do update i zobaczyć co wprowadzą jest aż tak trudno?!
Jestem na nie.
Czekajcie do upa, jak jest tyle propozycji to dodadzą może jakieś legi ale napewno ekipa APO wymyśli je sama.
Koczu Rook
08-01-2010, 15:38
Moim zdanie to głupota poniewż większość ataków przychodzi ze strony magicznej.
Dlatego jestem na nie.
Boże next
Nie mozecie poczekac na update???
moze beda juz legi a wy niepotrzebnie zaśmiecacie forum propozycjami
@topic
...
G_R_U_L_I_X
08-01-2010, 15:40
Jestem an tak legi są potrzebne, ale lepiej jakby quest mogli by przechodzić postacie na poziomie 1000.
.Panicz.
08-01-2010, 17:19
Żal GRULIXA!
@Topic - Jestem na TAK! Mogli by w końcu dodać ze 20 itemków i mieli by spokój :D :p
Assassin Mateusz
08-01-2010, 17:48
Czemu by nie ? ;d Wydaje mi sie ze pomysl jest godny realizacji ;)
Moga byc, ale quest na jakis neutralny lvl, a nie, ze mysticus sobie powie 1500, bo ma ~~1,45k, a grolix 1k, bo pewnie tez ma cos kolo tego;p
Patryk1441
08-01-2010, 18:19
Na nie.
Czemu? Bo znow dla h lvli. Fakt ze coraz wiecej ludzi ma seta ale bez przesady teraz macie kaptur a wiekszosci duzo brakuje zeby go wykonac teraz jeszcze chcecie sobie zmniejszac obrazenia fizyczne.Aha. Bedzie placz eka i ludzi ktorzy bija z c arrowa. Przeciez ty jestes cwany bo masz wanda, a RP ma bolta. Jesli bedzie jakas propozycja ktora nie krzywdzi zadnej profesji bd na tak.
Mazgaj
Marcelllo
08-01-2010, 19:51
Jestem na tak, ale będzie to raczej już wykorzystany wygląd spodni :d
Chyba, że bast skirty by pousuwali :D
Jak coś wykminią fajnego to może być :D Ale dłuższy quest a nie solo room!!!
Orlen Ochrona
08-01-2010, 20:57
Pomysł nie jest zły. Ale wystarczy poczekac troche a dodadzą coś nowego a wy dupe trujecie pomysłami ktore i tak nie zostaną wprowadzone : /.
Kapitan Alkohol.
08-01-2010, 21:03
Moim zdanie to głupota poniewż większość ataków przychodzi ze strony magicznej.
Dlatego jestem na nie.
Wardy walą z tzw łapki, a na nich expi więkość h-lvl'i.
Na nie.
Czemu? Bo znow dla h lvli. Fakt ze coraz wiecej ludzi ma seta ale bez przesady teraz macie kaptur a wiekszosci duzo brakuje zeby go wykonac teraz jeszcze chcecie sobie zmniejszac obrazenia fizyczne.Aha. Bedzie placz eka i ludzi ktorzy bija z c arrowa. Przeciez ty jestes cwany bo masz wanda, a RP ma bolta. Jesli bedzie jakas propozycja ktora nie krzywdzi zadnej profesji bd na tak.
Mazgaj
Nie wypowiadaj się w propozycjach pajacu. Na 900 rp masz seta, klapki, bolta, 50kcc i mało Ci ? Wbij większy lvl to też bd chciał więcej questów. Na 1k masz QoD, BHQ a później ? Na 1500 kaptur i elosza ... Płaczesz że wszystko dla h lvl'i - Ty masz 'low' to exp do tego 1k i Ci się dopiero gra zacznie ... a nie płacz dzieciaku.
Jestem na tak, ale będzie to raczej już wykorzystany wygląd spodni :d
Chyba, że bast skirty by pousuwali :D
Jak coś wykminią fajnego to może być :D Ale dłuższy quest a nie solo room!!!
No bask by fajnie wyglądał, albo jakieś noob legi dać na to :D Np plate Xd, a co do questa to jak wiadomo na bardziej rozbudowane questy trzeba czekać i czekać : f ale było by fajnie, bo nad takimi questami trzeba posiedzieć jak np nad QQ czy QoD.
#Kazek, Axel i Orlen.
Przecież w propozycjach nie pisze się - TO MUSISCIE ZROBIC ! Tylko się proponuje co można by zrobić.
Patryk1441
08-01-2010, 21:14
Czy ja placze po prostu mowie tak jak jest. Spoko widze ze sie doczekac nie mozesz, wbije ten 1k. Kogo to obchodzi ze wiekszosc h lvl ciska na wardy? Trapow nie ma to trudno expic? Moze czas odwiedzic queeny albo fw. Te legi to najglupszy pomysl jaki w zyciu widzialem a i nie mow co mam robic bo jesli widze takie cos to sie nie moge powstrzymac :S
Mazgaj.
Scix aka Tyrek
08-01-2010, 23:31
Kłystek jest koks i ma dobry pomysł, nie ma legów które by w jakiś sposób ułatwiały gre. Fakt, ma być update ale z tego co napisał Santano(?) mają dodać tylko jakiś quest na axe.
Adherent
10-01-2010, 08:21
Chociaż na razie znudził mi się main i gram na rooku to jestem jak najbardziej na tak:)
A nazwa mogłaby być Crystal Legs albo jak Devil Atom do pokonania to Atom Legs ;)
Osobiście sam kiedyś myślałem, by w jakiś sposób dać taki pomysł GM-om :)
Pozdro:D
Na nie.
Mazgaj
a ja popieram Mazgaja...
zrobcie legi które można nosić od 700-1000
wtedy będzie super pięknie :)
Patryk1441
10-01-2010, 15:04
Nie o to mi chodzi zeby byly od 700, ale on chce legi zeby wardy mniej bily w niego i oczywiscie daje propozycje z master atomem na 2 bo oni predzej czy pozniej sobie poradza a my nie :o
no coś w tym jest :)
ja za tak
Seth Drut
10-01-2010, 20:47
pomysl nie jest zly ;)
tylko zeby mialy troche mniej arma niz sapphire, to by byl wybór które nosic ;)
Tak.
Pomysł ciekawy, ale jestem na nie.
Na razie nie potrzebne są żadne nowe legi. Poczekajmy do uptade.
prawda, nie ma items zmniejszających obrażenia fizyczne:) pomysł dobry ale czekamy na update:)
Adi Palladynek
10-01-2010, 22:59
Jestem na tak...
Ponnieważ jak już napisałeś Nie ma co nosić jak nosisz Kaptur...:)
Troche kiepskie wykonanie, po prostu dodałeś do poprzednich propozycji coś od siebie a mianowicie aż jedną linijkę :p. Jeżeli komuś na tym zależy proponuję napisać do Tygrysa, Mortiisa i spytać co o tym myślą, bo raczej się tu nie wypowiedzą, sprawa ucichnie i będzie po ptakach. Musicie walczyć o to by Was wysłuchano. Jestem na Tak, nie gram na APO, ale wydaje się być, że takie legi będą przydatne.
Jestem na nie, ponieważ większość palków, sorców i druidów wali z golden bolta lub silver wanda. Mowa tu oczywyście o h-lvlach. Ek czy chce czy nie chce będzie używać broni, która zadaje obrażenia fizyczne. Te legi byłyby dobre dla postaci magicznych i dla palka, a knight byłby na straconej pozycji, ponieważ mając te legi i tak podczas walki PVP nic nie dawałyby mu.
Po drugie już mnie zaczynają irytować te propozycje z itemami ochraniającymi od magii lub takimi co zadają większe obrażenia od niej.
Boshe ludzie...
... czy naprawdę poczekać do update i zobaczyć co wprowadzą jest aż tak trudno?!
Jestem na nie.
Dokładnie... też jestem na nie -.- ..
PS..A TAK OD SIEBIE:to bez sensu.. bo macie np. 1.6k lv to chcecie od 1555 ... a moze jakis quest od 430?... macie wyje***e na mniejsze lvle -.-
Pozdro..jestem na NIE
Pan Gonzalezik
15-01-2010, 14:11
Jestem na tak. Przyda się itemek, który zmniejsza otrzymywanie obrażenia od broni szczególnie dlatego, że wardy walą tylko z łapy. Noszenie tych legów byłoby więc opłacalne. Questy dla h lvli są potrzebny bo po qod jest tylko kaptur i egipcian (chociaż większośc ma go już na 600 wykonanego)
I nie mówcie, że na lov lvl nie ma questo. Między 200, a 500 jest ich pełno m.in. QQ, softy, wh, sh, a między 1500-2000 tylko kaptur.
Skryper.!
15-01-2010, 14:38
Tak kŁystianie ale najlepiej te legi gdyby byl cos typu QOD tylk ona 2 k lvlu. Po 1500 lvlu nie ma po co grac wiec taki quest przydalby sie
Habemus Papam
15-01-2010, 14:43
może od 1666 lvl'a? ;d
coś aka klapy tylko, że legi. ; >
albo np. zrobić serie questów 666, 1666, 2666. np.
Satan!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.