Zaloguj się

View Full Version : Nowe legi - zmniejszaj?ce obra?enia fizyczne.

Kapitan Alkohol.
07-01-2010, 23:31
Widzę że sporo jest na forum propozycji na nowe legi, ale większość piszę, aby te legi dodawały mlvl, % do magi - przecież takie items już są.
Tak więc ja proponuje aby wprowadzić quest na nowe legi (na nazwę nie mam pomysłu xd) - odejmowały by one 5% od obrażeń fizycznych (bronie knighta, c arrow, hity z 'łapy' potworów). Quest mógłby być od np 1555 lvl'a a do pokonania Master Atom w 2 osoby, Apocalypto solo, lub coś typu przynieś mi takie i takie items a dam Ci nowe legi - to zależy od Gm'ów.
Nowe legi są potrzebne moim zdaniem, ponieważ nie ma czego nosić do kaptura co daje jakieś właściwości, a do tego nie ma jeszcze itemu który zmniejsza te obrażenia.

Głosujcie : )

diamondback
07-01-2010, 23:34
372 temat tego dnia o takim lub podobnym pomyśle :P Eh ,quest na spodnie? Czemu nie , mnie osobiście i tak się nie przyda gdyż póki co mam seta ..

W ogóle to moja propozycja jest taka ...

Zmniejszenie obrażeń fizycznych o 6%
Ale za to 2% obrażeń od magii więcej :P
takiego itemu chyba jeszcze nie ma :) co ma 2 właściwości ;]

Wolly
08-01-2010, 13:53
Ja jestem na nie, tak jak w każdym temacie o nowych spodniach. Dla mnie to zbędne, niech chociaż 'legsy' zostaną neutralne.

KaZeK
08-01-2010, 14:06
Boshe ludzie...
... czy naprawdę poczekać do update i zobaczyć co wprowadzą jest aż tak trudno?!

Jestem na nie.

Axelo .
08-01-2010, 15:04
Czekajcie do upa, jak jest tyle propozycji to dodadzą może jakieś legi ale napewno ekipa APO wymyśli je sama.

Koczu Rook
08-01-2010, 15:38
Moim zdanie to głupota poniewż większość ataków przychodzi ze strony magicznej.
Dlatego jestem na nie.

Senshi
08-01-2010, 15:39
Boże next
Nie mozecie poczekac na update???
moze beda juz legi a wy niepotrzebnie zaśmiecacie forum propozycjami
@topic
...

G_R_U_L_I_X
08-01-2010, 15:40
Jestem an tak legi są potrzebne, ale lepiej jakby quest mogli by przechodzić postacie na poziomie 1000.

.Panicz.
08-01-2010, 17:19
Żal GRULIXA!
@Topic - Jestem na TAK! Mogli by w końcu dodać ze 20 itemków i mieli by spokój :D :p

Assassin Mateusz
08-01-2010, 17:48
Czemu by nie ? ;d Wydaje mi sie ze pomysl jest godny realizacji ;)

Raptorq
08-01-2010, 17:50
Moga byc, ale quest na jakis neutralny lvl, a nie, ze mysticus sobie powie 1500, bo ma ~~1,45k, a grolix 1k, bo pewnie tez ma cos kolo tego;p

Patryk1441
08-01-2010, 18:19
Na nie.
Czemu? Bo znow dla h lvli. Fakt ze coraz wiecej ludzi ma seta ale bez przesady teraz macie kaptur a wiekszosci duzo brakuje zeby go wykonac teraz jeszcze chcecie sobie zmniejszac obrazenia fizyczne.Aha. Bedzie placz eka i ludzi ktorzy bija z c arrowa. Przeciez ty jestes cwany bo masz wanda, a RP ma bolta. Jesli bedzie jakas propozycja ktora nie krzywdzi zadnej profesji bd na tak.
Mazgaj

Marcelllo
08-01-2010, 19:51
Jestem na tak, ale będzie to raczej już wykorzystany wygląd spodni :d
Chyba, że bast skirty by pousuwali :D

Jak coś wykminią fajnego to może być :D Ale dłuższy quest a nie solo room!!!

Orlen Ochrona
08-01-2010, 20:57
Pomysł nie jest zły. Ale wystarczy poczekac troche a dodadzą coś nowego a wy dupe trujecie pomysłami ktore i tak nie zostaną wprowadzone : /.

Kapitan Alkohol.
08-01-2010, 21:03
Moim zdanie to głupota poniewż większość ataków przychodzi ze strony magicznej.
Dlatego jestem na nie.

Wardy walą z tzw łapki, a na nich expi więkość h-lvl'i.

Na nie.
Czemu? Bo znow dla h lvli. Fakt ze coraz wiecej ludzi ma seta ale bez przesady teraz macie kaptur a wiekszosci duzo brakuje zeby go wykonac teraz jeszcze chcecie sobie zmniejszac obrazenia fizyczne.Aha. Bedzie placz eka i ludzi ktorzy bija z c arrowa. Przeciez ty jestes cwany bo masz wanda, a RP ma bolta. Jesli bedzie jakas propozycja ktora nie krzywdzi zadnej profesji bd na tak.
Mazgaj
Nie wypowiadaj się w propozycjach pajacu. Na 900 rp masz seta, klapki, bolta, 50kcc i mało Ci ? Wbij większy lvl to też bd chciał więcej questów. Na 1k masz QoD, BHQ a później ? Na 1500 kaptur i elosza ... Płaczesz że wszystko dla h lvl'i - Ty masz 'low' to exp do tego 1k i Ci się dopiero gra zacznie ... a nie płacz dzieciaku.

Jestem na tak, ale będzie to raczej już wykorzystany wygląd spodni :d
Chyba, że bast skirty by pousuwali :D

Jak coś wykminią fajnego to może być :D Ale dłuższy quest a nie solo room!!!
No bask by fajnie wyglądał, albo jakieś noob legi dać na to :D Np plate Xd, a co do questa to jak wiadomo na bardziej rozbudowane questy trzeba czekać i czekać : f ale było by fajnie, bo nad takimi questami trzeba posiedzieć jak np nad QQ czy QoD.

#Kazek, Axel i Orlen.
Przecież w propozycjach nie pisze się - TO MUSISCIE ZROBIC ! Tylko się proponuje co można by zrobić.

Patryk1441
08-01-2010, 21:14
Czy ja placze po prostu mowie tak jak jest. Spoko widze ze sie doczekac nie mozesz, wbije ten 1k. Kogo to obchodzi ze wiekszosc h lvl ciska na wardy? Trapow nie ma to trudno expic? Moze czas odwiedzic queeny albo fw. Te legi to najglupszy pomysl jaki w zyciu widzialem a i nie mow co mam robic bo jesli widze takie cos to sie nie moge powstrzymac :S
Mazgaj.

Scix aka Tyrek
08-01-2010, 23:31
Kłystek jest koks i ma dobry pomysł, nie ma legów które by w jakiś sposób ułatwiały gre. Fakt, ma być update ale z tego co napisał Santano(?) mają dodać tylko jakiś quest na axe.

Adherent
10-01-2010, 08:21
Chociaż na razie znudził mi się main i gram na rooku to jestem jak najbardziej na tak:)
A nazwa mogłaby być Crystal Legs albo jak Devil Atom do pokonania to Atom Legs ;)
Osobiście sam kiedyś myślałem, by w jakiś sposób dać taki pomysł GM-om :)

Pozdro:D

Aliant
10-01-2010, 10:12
Na nie.
Mazgaj

a ja popieram Mazgaja...
zrobcie legi które można nosić od 700-1000
wtedy będzie super pięknie :)

Patryk1441
10-01-2010, 15:04
Nie o to mi chodzi zeby byly od 700, ale on chce legi zeby wardy mniej bily w niego i oczywiscie daje propozycje z master atomem na 2 bo oni predzej czy pozniej sobie poradza a my nie :o

Zezikan
10-01-2010, 20:38
no coś w tym jest :)

ja za tak

Seth Drut
10-01-2010, 20:47
pomysl nie jest zly ;)
tylko zeby mialy troche mniej arma niz sapphire, to by byl wybór które nosic ;)
Tak.

Karpek
10-01-2010, 21:32
Pomysł ciekawy, ale jestem na nie.
Na razie nie potrzebne są żadne nowe legi. Poczekajmy do uptade.

ReMover
10-01-2010, 22:52
prawda, nie ma items zmniejszających obrażenia fizyczne:) pomysł dobry ale czekamy na update:)

Adi Palladynek
10-01-2010, 22:59
Jestem na tak...
Ponnieważ jak już napisałeś Nie ma co nosić jak nosisz Kaptur...:)

Daaron
10-01-2010, 23:25
Troche kiepskie wykonanie, po prostu dodałeś do poprzednich propozycji coś od siebie a mianowicie aż jedną linijkę :p. Jeżeli komuś na tym zależy proponuję napisać do Tygrysa, Mortiisa i spytać co o tym myślą, bo raczej się tu nie wypowiedzą, sprawa ucichnie i będzie po ptakach. Musicie walczyć o to by Was wysłuchano. Jestem na Tak, nie gram na APO, ale wydaje się być, że takie legi będą przydatne.

Splaxor
11-01-2010, 00:31
Jestem na nie, ponieważ większość palków, sorców i druidów wali z golden bolta lub silver wanda. Mowa tu oczywyście o h-lvlach. Ek czy chce czy nie chce będzie używać broni, która zadaje obrażenia fizyczne. Te legi byłyby dobre dla postaci magicznych i dla palka, a knight byłby na straconej pozycji, ponieważ mając te legi i tak podczas walki PVP nic nie dawałyby mu.

Po drugie już mnie zaczynają irytować te propozycje z itemami ochraniającymi od magii lub takimi co zadają większe obrażenia od niej.

Diduus
12-01-2010, 21:16
Boshe ludzie...
... czy naprawdę poczekać do update i zobaczyć co wprowadzą jest aż tak trudno?!

Jestem na nie.

Dokładnie... też jestem na nie -.- ..
PS..A TAK OD SIEBIE:to bez sensu.. bo macie np. 1.6k lv to chcecie od 1555 ... a moze jakis quest od 430?... macie wyje***e na mniejsze lvle -.-
Pozdro..jestem na NIE

Pan Gonzalezik
15-01-2010, 14:11
Jestem na tak. Przyda się itemek, który zmniejsza otrzymywanie obrażenia od broni szczególnie dlatego, że wardy walą tylko z łapy. Noszenie tych legów byłoby więc opłacalne. Questy dla h lvli są potrzebny bo po qod jest tylko kaptur i egipcian (chociaż większośc ma go już na 600 wykonanego)

I nie mówcie, że na lov lvl nie ma questo. Między 200, a 500 jest ich pełno m.in. QQ, softy, wh, sh, a między 1500-2000 tylko kaptur.

Skryper.!
15-01-2010, 14:38
Tak kŁystianie ale najlepiej te legi gdyby byl cos typu QOD tylk ona 2 k lvlu. Po 1500 lvlu nie ma po co grac wiec taki quest przydalby sie

Habemus Papam
15-01-2010, 14:43
może od 1666 lvl'a? ;d
coś aka klapy tylko, że legi. ; >
albo np. zrobić serie questów 666, 1666, 2666. np.
Satan!