View Full Version : Dracule -bramka 222lvl.
Trikol <3
09-01-2010, 01:07
Witam.Przejde odrazu do rzeczy...
Mam propozycje zalozenia jeszcze dwoch takich samych respow na Draculach w CoD(bramka 222lvl).Moim zdaniem jeden taki resp to zamalo.Nie w sensie , ze slaby exp tylko poprostu dosyc czesto jest zajete.
Dolaczam sonde ;)
W sumie teraz jak jest również dla FACC, powinien powstać resp tylko dla graczy z premium. Poczekajmy do uptade, który za niedługo powienien być wprowadzony.
Jest już resp dla graczy z premium, w podziemiach. Ale powiem szczerze, że chujowy ;/
Jestem za nowym respem bramka od 222 lvl. Tak żeby z 8 osób 222+ mogło tam expić szybko.
A ja jestem na nie, przynajmniej można tam pvp poćwiczyć:D o ile noobki nie zawołają swoich kox kumpli:mad:
Mozna by dodać jeszcze 1 resp only pacc oczywiście, troche urozmaiciło by to grę bo jak ktoś zajmuje big respa to zajmuje go na 40/50 leveli bo zlapac go wolnego to jest coś.
Jestem za, ale jak napisał Wolly poczekajmy do update nie wiemy co zostanie wprowadzone i czego możemy oczekiwać.
Jestem na Tak.
Low lvl nie maja gdzie expic od 100(ek)-300 nawet
tylko ten jeden resp
1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 63 seconds.
jestem na Tak... ale tylko I taki resp... od 300 lvl :)
Greyback
09-01-2010, 09:35
Jak zawsze na tak .
Po wprowadzeniu COD dla facc powinni coś takiego zrobić (nie gram na apo, ale wiem jak jest).
Bardzo dobry pomysł. Też uważam, że jest tam ciągle zajęte.
Kornas Pall.
09-01-2010, 09:42
Dobry pomysł, popieram ;D I przy okazji mogli by powiększyć ten resp .
Dark Devorious
09-01-2010, 10:30
Jestem na TAK , ale tylko wtedy , gdyby owe 2 nowe respy bylyby na pacc ! Gracze bez konta premium i tak juz duzo zyskali ^.-
Koczu Rook
09-01-2010, 11:45
Jestem na tak tylko na premium. I czekam na tego updejta ;O
.Panicz.
09-01-2010, 11:48
Jestem na TAK! Ale zaznaczyłem na NIE,coś chyba źle zrozumiałem :confused: :D
Przydałby się resp dla postaci z PACC,i bramka od 222 lewura bo ciągle są zajęte. ;)
Anusiak Wielki
09-01-2010, 12:11
Ehe..
Mogli by dac wiecej takich respow i do tego dla pacc tylko bo juz nie dlugo to nie bedzie kupowane pacc bo na facc mozna latwo 400wbic nie jak kiedys 230 i bili ciagle
Trikol <3
09-01-2010, 20:38
Dobrze gdyby ekipa by tu zajrzala ;) Jeszcze jedna kwestia. Mozna by zrobic nawet tylko dla graczy z premium i wejscie 100cc od np 20lvli.
diamondback
09-01-2010, 22:11
Podoba mi się ten pomysł :) Hm , na tym respie nie raz spotykałem 500 lv ..:-) Jest to bardzo dobry resp ,tylko strasznie przepełniony ,a teraz gdy facc może tam wejść to już w ogóle masakra :) Proponuję dodać podobny ,tylko gdzieś dalej żeby jedna osoba nie mogła na dwóch naraz expić -.-
Nie wiem dlaczego w sondzie jest tak dużo głosów na NIE, takiego respa brakuje i powinni dodać jeszcze takie 2, tam czasami trzeba czekać 5 godzin na respa ;/ bo jest tylko 1. niech chociaż jeszcze jednego zrobią i nawet niech dodadzą bramkę od 250lvla , a jak mają zamiar dodac trzeciego to i z bramką od 275 :] i by było Elegancko :]
zaznaczylem odpowiedz tak, poniewaz:
zawsze tam zajete jest
malo respow jest na ten lvl
@edit
sorry
w pospiechu pisalem:D:D:D
Trikol <3
09-01-2010, 22:52
@up.
Dlaczego jestes na nie? Czlowieku na 222 lvl nie lurniesz sobie 8 Ots kingow ,albo MSow. Dlatego takie respy dracul sa najlepsze do przynajmniej 300 lvl ;)
W ogóle wstawianie tam bramki lvlowej było bez sensu...
Pamiętam, że jak expiłem to nie mogłem tam wejść przez co musiałem lvl wbijać 2x dłużej.
Jestem za zrobieniem podobnych respów, ale nie popieram wstawiania bramek lvlowych.
Pablosikk
10-01-2010, 13:07
Jestem na tak ale respy dla graczy pacc np na ankros itd;] a facc i tak jest dobrze bo dzisiaj na facc idzie wbic nawet 400 lvl jak te dracule sa dostepne ;]
Rozmawiałem o tym z Santano na raport mi odpisał że z Tygrysem musi porozmawiać itp ale nie wiem co zrobili ale to jest bardzo dobry pomysł - Tak
Knight Lukas
10-01-2010, 13:44
Powinien powstać drugi resp, ale nie musi być dokładnie taki sam ;-). Sam miałem okazje przekonać się jak ciężko jest poexpic na tamtym respie.
Z respem Draculi w cod od 222 jest taka sama sytuacja jak z kingami w magic. Jestem zdecydowanie na tak!
Trikol <3
10-01-2010, 20:06
Dobre by bylo dodanie tych respow chocby dla pacc bo juz ten jeden jest zajety od dwoch dni...
Te irytujące propozycje przed update są głupie;d
Zgadzam się z Tobą, ale Nie lepiej poczekać jeszcze troche?
W update napewno będzie coś dla niskich, jak i wysokich leveli;)
Zaznaczyłem "Tak"
G_R_U_L_I_X
10-01-2010, 20:43
Powinni dodać płatne drakule tak jak ms czy bally.
Seth Drut
10-01-2010, 20:51
jezeli resp jest dobry, to chyba normalne, ze jest zajety, a zdobywa sie go za pomoca pvp ;)
jak by zrobili wiecej takich respow, to niech dodadza 2 resp orszow CoD itd..
jezeli cos robic to dodac tam bramke PACC.
tak wiec nie.
Ja jestem na TAK. To dobre no i w sumie byłoby mniej zajętych respów :):p
Jest dobrze tak jak jest jestem na nie, ale osobiscie juz nie expie na draculach :D
Alvaster
10-01-2010, 21:29
Jestem na Tak.Powinni dodać takie respy, ale dla osób z Pacc.Poczekajmy do uptade a się okaże czy dodadzą taki resp.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.