View Full Version : Rook.
adrian rook xD
09-01-2010, 08:32
Mam propozycję dotyczącą czaru na rook - Exana Pox.
Gdy expi się na slime z stealth ringami i po zabicu slime zostaje field ;d często wchodzimy na to i idzie hp po 10 a tak można wprowadzić ten czar na rook aby nie zabierało hp. Ułatwiło by to expienie dla wielu graczy.
Nie, dostaliście utevo lux i cieszcie się że macie przynajmniej to.
To by było już kolejne z ułatwien które nie powinny wejsc w życie.
Boshe może jeszcze gue?
Jestem na nie, macie luxa i gran luxa więc to starczy.
Dark Devorious
09-01-2010, 10:37
O boze .... Jestem na NIE! Po co to komu ? Jeszcze bardziej chcesz zmienic wyspe poczatkujacych na main ? ;f
Koles... Kopnij sie w głowę... Chcesz zeby rook zmienili w main... Moze jeszcze utani hur??? Nie, nie, nie...
buhahasha
idz na main jak chcesz uzywac czarow
@topic
NIE!!!
Elite Filutek
09-01-2010, 10:54
Nie? Dlaczego ? Na huj ? expisz to bież ze sobą lfy a nie kurde może jeszcze niech wprowadzą UE od 100 lvla co ?
Nie, dostaliście utevo lux i cieszcie się że macie przynajmniej to.
To by było już kolejne z ułatwien które nie powinny wejsc w życie.
Utevo lux oraz utevo gran lux było po to aby nie trzeba było używać light hacków na rooku !
Pewnie to nie wejdzie w życie ale jestem na tak !
Orlen Ochrona
09-01-2010, 11:16
Utevo lux oraz utevo gran lux było po to aby nie trzeba było używać light hacków na rooku !
Pewnie to nie wejdzie w życie ale jestem na tak !
Pomimo wprowadzenia tych czarów i tak są uzywane l-h i inne gówna.
@!top
głupia propozycja
Nie.
Koczu Rook
09-01-2010, 11:42
Jestem na tak bo hp leci jeżeli wejdzie się na tego fielda. Ja marzę o exura na rooku :O hehe np tylko dla pacc ale to inna bajka :O
Marcelllo
09-01-2010, 12:00
Całkiem całkiem ale trzeba dopracować... Zauważ, że na ancient scarabach też to jest i za bardzo by to chyba ułatwiło życie, więc trzeba dodać jakąś misję, albo opłatę za to :d
Lub niech leci adito grav z skeletów mage :D
Nie, to byłoby za duże ułatwienie. Jeśli nie pasuje Ci expienie na slimach, to po prostu tam nie chodź, albo uważaj na 'fieldy'.
Zbigniew Wodecki
09-01-2010, 12:25
Jak najbardziej na tak, dużo many, i 4 m lvl.
Można expić na nich tak, że się nie wchodzi w poison fieldy, a po drugie gro ludzi expi tak z stealth ringiem, więc nie otrzymują obrażeń od ghostów lub slimów, a co za tym idzie macie full HP.
Jestem na NIE!
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-01-2010, 12:51
Gdy expi się na slime z stealth ringami i po zabicu slime zostaje field ;d
Wystarczy troche uważać i można jechać na samym foodzie
#off
Pamiętam jak kiedyś jakiś ,,ogar" expił tam z lfami, bo ciągle się w to wwalał ;<
jestem na tak ale jak exana pox będzie od 8mlvla ;]
>>Vegos<<
09-01-2010, 13:48
Mam propozycję dotyczącą czaru na rook - Exana Pox.
Gdy expi się na slime z stealth ringami i po zabicu slime zostaje field ;d często wchodzimy na to i idzie hp po 10 a tak można wprowadzić ten czar na rook aby nie zabierało hp. Ułatwiło by to expienie dla wielu graczy.
No i co z tego?
Jest takie powiedzenie: "Nie róbmy z rooka na maina"
@Topic
Nie...
N-series
09-01-2010, 14:35
przerób tibie dat i masz po problemie .... , jestem na nie , niedługo będzie może exura low co daje 300hp _/ , rook to rook
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.