View Full Version : Manas uh stalo sie mozliwe by BYku
znaki znaki znaki znaki znaki znaki ! Temat do usuniecia : )
Mortalix
09-01-2010, 11:59
I co opadla wam szczena ?xd
Nie .
I tak jestes botem. Wczoraj nie umiales 425 EK ubic,kox.
Ja dzis wszedlem na kolegi ek pierwszy raz expilem knightem na 950 lvlu podchodzi koles i mowi uh+manas albo suwanie i uh XD jak ktos ma skilla, to ma ale czasem myli się z botem ;[ nie można odróżnić prawie, chyba ze ktoś perfidnie i ciągle się trafia, to wtedy bocik ;d ty też ładnie nawalasz, pjonteczka ;[
Mi jakoś też nic nie opadło : /
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-01-2010, 13:05
Mi nic nie opadło, bo opadło jakieś 2h temu.
#topic
To bardzo fajnie że masz 4 myszki i umiejętności z matrixa, ale nie musisz się nimi chwalić.
Kornas Pall.
09-01-2010, 13:09
To ma być pro? xd Wybacz , ale uhasz sie gorzej niż przeciętnie. pzdr.
Kapitan Alkohol.
09-01-2010, 13:18
Tak, pvp masz boskie - dajesz ys i uciekasz po całym city uhając się na skos - tak to i ja umiem knightem zrobić (a praktycznie nie ogariam ek). Nic specjalnego na filmiku nie pokazałeś : <
G_R_U_L_I_X
09-01-2010, 13:22
przecież jak uh i manas się narzucał to nie było odgłosu, że naciskasz na myszkę pewnie scar zobaczcie sami.
N-series
09-01-2010, 13:27
klikasz myszka xd a brat f2 i f6 , jestem na filmie ;O!!!!!!!!!!!!
Spoko, pokazałeś, że potrafisz, ale zadam Ci pytanie. Expiąc w taki sposób po jakim czasie ręka odmówiłaby ci posłuszeństwa?
nic specialnego
szczeka nie opadla:O
Takanori~
09-01-2010, 15:54
Zlozylem Go solo 885 ek'iem... ;f
http://i50.tinypic.com/s3h7hz.jpg
szczenki w gury chopcy i dziewczynki ;ddd
Nagrać filmik gdy nikt cię nie bije, a stosować to w walce biegając, to całkiem dwie inne rzeczy. Nic tym nie udowodniłeś, no chyba że swoją głupotę.
sqlterpa
09-01-2010, 16:19
Ehe. Super w miejscu też tak umiem? i co kozacze cnie? zrób film z respa albo z pkowania kozaku? jakoś bart to udowodnił.. a Tobie nadal nie wierze :cool:
Zarexoholik?
09-01-2010, 17:55
Ile ty razy nie trafiłeś? Nagram ci kiedyś filmik jak ja się uham i manasuję to będziesz miał przy czym się masturbować.
Assassin Mateusz
09-01-2010, 18:21
Ja lepiej sie uhalem i manasowalem jak zaczolem grac piewszy raz na APO [poczatek z 7.6] ;*
A spróbuj tj. Bart z jednym paskiem ;>
Lord Morgan.
09-01-2010, 19:33
Jak mialem Lethorna wbilem 1000 lvl bez bota to jak manas i uh szedl to bylo cos pamietam solowki z Azielem (Styler) x DD Nic ladnego nie pokazales polowy nie trafiles...
Seth Drut
09-01-2010, 19:57
troche cienko ;p
jakos szczena nie opadla ;/
Fiszullek
09-01-2010, 20:09
Szczena Mi Nie Opadła
http://www.youtube.com/watch?v=H4QyktyJNGk
Zlozylem Go solo 885 ek'iem... ;f
http://i50.tinypic.com/s3h7hz.jpg
szczenki w gury chopcy i dziewczynki ;ddd
Spoko ;0 to dla czego avast wylonczony ? : ) hmm... W wosso ci wykrywa wirusa ? ciekawe co nie ?
Takanori~
09-01-2010, 21:34
Zamknij dupe bo Ci w budzie uszy ponadrywam... Na wosso nie gram bo mi pc tak tnie ze glowa boli,a ze padles solo majac 200 lvli wiecej + full eq to nie moja wina... Gdyby nie ja, Orlos i ten twoj smieszny key to bys sie niczego nie dorobil... :f
Edit.
Avast nie wykrywa vira we wosso bo to reklama, a wylaczonego mialem Go po to, zeby nie cial zbytnio pc'ta...
Wiec sie ogarnij chopczaku... ;c
^Hmm^ o.O
10-01-2010, 00:29
avast scina kompa Xaveq :")
skoczyles grac Inflamelem bo za duzo razy padales ode mnie?( Brazyl here)
zaluj bo ja skonczylem grac na APO i mialbys spokoj teraz ;/
stojac w miejscu i uhac sie oraz manasowac to nic wielkiego. a ty pokazales ze jestes 0 bo polowy nie trafiles :) elo
Aha...to teraz pokaz jak biegasz i sie uhasz tak jak zawsze w city oki? Wtedy pogadamy i nagraj caly ekran a nie tylko manasy i uhy :)
Skryper.!
10-01-2010, 01:17
mam pytanie. Skro jak sie bijesz tak pieknie ci wszystko wchodzi to czemu stojac w miejscu i nikt cie nie suwa wchodzi ci 50 % tego co powinno? Odpowiedz na to.
[QUOTE=Xaveq;569850]Wiec tak chcial bym udowodnic ze potrafie sie manasowac i uhac prawie w tym samym czasie : ) Dla czego wstawilem filmik bo juz mam dosc wyzywania od botow ... Aha lecz mi to jeszcze troszkie nie wychodzi :(
http://www.youtube.com/watch?v=ULl-WtMg-fY
Wiec Byczku :)sprzedany :(
Nawet trafić w siebie nie umiesz i nie potrafisz exh ogarnąć ;/
Co z tego, że tak szybko ręką napierdalasz jak w postać nie trafiasz.
@topic
Nie
#topic
Widać, przyznałeś sie ze masz bota i to - własnego.
Suwam cie, uhasz manasujesz, takjakbys nie mial exth-a.
A na filmiku, ledwo sie trafiasz przechodząc do tematu, twoj filmik na ng tibi cam, z matiz rambo widac ze miales scara, albo coś innego. Matiz cie suwa, ty red 2x uh i walisz dalej.
Nic szczególnego nie pokazales. Ja to robie duzo szybciej. A i tak wiem ze masz bota. Na filmiku pokazales tylko swoja przecietnosc i nic wiecej.
Powiem ci, że ja to robie szybciej. A nigdy nie gralem ekiem. :<
@edit
Zrób coś takiego jak Arinosos, manasuje się bez przerwy w równym tempie i czasami zarzuci uhem.(ofc bot xD)
Wujaszek
11-01-2010, 15:35
Nic szczególnego nie pokazałeś w swoim filmiku. Stoisz w miejscu i się manasujesz i uhasz?Szybkość twojego manasowania i uhania? W tym tępie manasuje się 80% ludzi. A co do twojego bota nagraj filmik jak zapierdalasz po skosie z uhami : )
Wnorekkk
11-01-2010, 15:54
Już Bart zrobił filmik, jak to On expi z 1 paskiem manasów, pokazał tam prędkość manasowania się, to juz ***** każdy będzie chciał przyszpanować, że używa manasów i uhów na zmiane, przy czym 75% nie trafia..
ArinososKoX
25-01-2010, 09:58
Pozdro tam Moze i gram na Bocie ale nie raz probowalem uh i manas w 1 sec i kilka razy mi sie udalo a kilka razy nie...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.