View Full Version : Problem SE C902
*Esende Mylffon*
10-01-2010, 23:20
Dzisiaj cos mi sie zjebalo w SE C902 -.- Nie dochodza do mnie smsy, nie moge ich wysylac. Dzwonic i odbierac moge. Ale problem w tym, ze nie moge otworzyc kontaktow (ani przez nacisniecie \/, ani przez menu -.-). Wszystkie funkcje dzialaja, tylko nie moge otworzyc kontaktow i pisac/czytac smsow. Przekladalem karte do innego telefonu i wszystko dziala. Wie ktos co tu sie spierdolilo? -.-
@Down
Juz przywracalem. Karty pamieci nie mam, a nie wiem jak sprawdzic czytnik karty sim :<
Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. (Zachowując dane), Sprawdz czy nie masz uszkodzonego czytnika kart pamięci, albo samej karty pamięci. Albo wejścia karty Sim.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
11-01-2010, 16:21
Zmień softa :O
*Esende Mylffon*
11-01-2010, 20:47
..i strać gwarancje. Jutro ide do serwisu _/
#Edit
Zaczalem go ladowac i wyskoczyl komunikat:
Powazny blad, prosze przestac ladowac telefon i skonsultowac sie z biurem obslugi klienta. HACK XD
Lord Morgan.
11-01-2010, 21:22
Idz do serwisu skad brales tel... i powiedz co sie stalo itd.. ale Moim zdaniem bedzie trzeba wgrac nowego Softa ; ///
Imistin_Love
13-01-2010, 14:52
Wgraj nowego softa, ale przez SEUS'a a nie a2 czy inne programy. Nie tracisz gwarancji akyualizujac fona SEUS'em, bo to oryginalny program SE :cool:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.