Zaloguj się

View Full Version : Problem

Kto$
12-01-2010, 15:07
Witam mam taki problem otoz jestem troche niesmialy w szkole siedze cicho mam duzo lasek w klasie i boje sie zagadac nie wiem co mowic pomozecie mam 16 lat..i jestem dupa..

Wolly
12-01-2010, 15:16
Nie ma sposobu na podryw, po drugie dziwne pytanie. :) Pierwsza zasada to być miłym i kulturalnym. :)

Dark Devorious
12-01-2010, 15:19
druga nie wstydzic sie wlasnego siebie.Nie proboj sie zmieniac dla lasek.

Kto$
12-01-2010, 15:43
noo nie warto sie zmieniac dla lasek ale w mojej klasie sa prawie tylko laski 5 synkow i co...mam byc taki odludek

Xienus Paladin
12-01-2010, 16:09
wpadasz do jednej z nich wypalasz tekst...
"cześć mała chciała byś się spocić w występie reklamowym??"
100% masz udany...

Silent Sky
12-01-2010, 16:12
mam ten sam problem ;dd tylko że ja mam 17 lat prawie 18. lasek w klasie nie mam. w ogóle w szkole na 750 uczniów jest 10 dziewczyn max. ja jestem strasznie nie śmiały. jak jakaś dziewczyna ze mną rozmawia albo coś to zaraz robie się cały czerwony i nie wiem co mam mówić. ;dd masakra.

musisz pojechać tekstem typu.
"gdybyś była rzodkiewką to bym Cię wyrwał."
"jesteś piękna jak kwiat róży tylko ciut łeb za duży"
"masz może mape? jaką mape? bo zgubiłem się w twoich oczach"
tylko musisz wiedzieć kiedy jest odpowiedni moment na taki tekst ;dd

Dark Devorious
12-01-2010, 16:18
Jesli dziewczyna nie przyjmuje cie takim jakim jestes a cie wysmieje wiedz ze jest pierdolnieta "dupną panią" powiedz jej gdzie ma spier....... i wiedz ze jak jakas laska sie w tobie zakocha to zakocha sie w takim jakim jestes a nie w tym kims za ktorego sie podszywasz

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-01-2010, 16:25
Zakładam, że w klasie masz jedną no... góra dwie normalne kobity. Nie polecam przerabiania ,,koleżanek" na ,,dziewczyny"

G_R_U_L_I_X
12-01-2010, 16:29
Był kiedyś taki temat, ale cóż poradzimy Ci teraz czasy się zmieniają. Wybierz sobie dziewczynę jaką chcesz poderwać, pozarywaj troszkę na gg, jeżeli masz dobrą koleżankę, co zna ją, możesz pogadać z nią o niej i żeby ona o nim pogadała. Jeżeli się uda, na drugi dzień już lody przełamane*.

Jest tylko jedna uwaga, ta dziewczyna nie może mieć chłopaka, a i jeszcze jedno, nie rwij dziewczyny co się nie goli.

Τettmeier
12-01-2010, 16:31
Był taki temat już kiedyś, tak jak to Grulix powiedział. Skorzystaj z rady Majora, mianowicie:

podchodzisz gadasz potem kawka bierzesz numer i..............<sex>

:/
A poważnie to musisz wygrać z samym sobą, pamiętaj że jak nie zagadasz to się nie przekonasz. Miałem tak ze dwa razy że się bałem do laski zagadać a potem sie okazało że też na mnie leci.. idiotyczne xd

Μejger
12-01-2010, 16:55
Zauważyłem, że najlepsze porady na temat podrywu, tudzież relacji damsko-męskich dają osoby, które nigdy się nie całowały? :mad:

#Topic

Po pierwsze, na czym ci zależy? Widzę, że jesteś kompletnym laikiem jeżeli chodzi o relacje między kobietą a mężczyzną więc nie ma co się porywać na głęboką wodę. Twoją największą wadą (jak zresztą ~70% mężczyzn) jest brak pewności siebie. Stres przejmuje nad tobą kontrolę a to nie jest ok, ej! Mogę ci zaproponować kilka ćwiczeń abyś sobie mógł popracować, ale nie ma nic za darmo i pochopnie. Jeżeli jesteś zainteresowany moimi wywodami, mogę ci napisać co nieco o kobietach, ale ostrzegam - każda kobieta jest inna.

XJKPX
12-01-2010, 17:40
Tego się nie da wytłumaczyć
dużo zależy jaki masz charakter /wygląd
też dużo zależy jakie masz te koleżanki

Ja na przykład

chodż do szkoły Prawie najgorszej w krakowie 100% Cracovia z tego polowa jest kibolami

Ja jestem taki jak by to ując Chłopak który nie boi się niczego JP 100% itp
Po prostu Wariat.

ja robię tak
laski w klasie szkole mam takie ze zaproszę je na piwo/ jointa"może wie ktoś tutaj o co mi chodzi ;p "

bajera bajera

i już koleżanki są bo widzą ze z ciebie jest dobry chłop a nie jakiś dzieciak

Potem jeszcze raz zapraszasz na melanżyk jakiś i na zaufanie ja pakujesz ;))

Wujek Margoth
12-01-2010, 17:46
wpadasz do jednej z nich wypalasz tekst...
"cześć mała chciała byś się spocić w występie reklamowym??"
100% masz udany...

Ze Ciebie koledzy tak podrywają no to już nie nasz problem... : (

Bądz miły, bądz sobą i nie wstydz sie siebie : )

Hjubert
12-01-2010, 19:10
Mejger dobrze pisze ;x Wiekszosc pewnie wyczytala w jakichs poradnikach typu "Jak poderwac laske" i teraz szpanuje textami/poradami stamtad... Jak dziewczyna jest od Ciebie z klasy, to nie pisz do niej najpierw na gg, tylko w rl zagadaj... Jak jestes taki niesmialy w kontaktach z dziewczynami, to raczej przez to, ze nie trzymales sie w dziecinstwie z zadna? XD Podobnie mialem w dziecinstwie, to wiem :P Teraz mam 26 dziewczyn, to chcial, czy nie chcial, to trzeba z nimi gadac ;dd Badz mily, uprzejmy itp, ale miec dziewczyne z klasy do ktorej sam chodzisz, to moim zdaniem glupota xd No i czy dziewczyny beda chcialy z toba gadac, to tez zalezy od twojego charakteru, wiesz, nieraz trzeba byc powaznym, nieraz zazartowac, nieraz pocieszyc itp. ;x przewaznie jest tak, ze jak jestes w porzadku dla kogos, to on jest taki sam w stosunku do ciebie "jak kuba bogu, tak bog kubie"

ktos tam wyzej

Jesli dziewczyna nie przyjmuje cie takim jakim jestes a cie wysmieje wiedz ze jest pierdolnieta "dupną panią" powiedz jej gdzie ma spier....... i wiedz ze jak jakas laska sie w tobie zakocha to zakocha sie w takim jakim jestes a nie w tym kims za ktorego sie podszywasz

nie zawsze jest "dupna pania"... jak robisz z siebie idiote (w sensie negatywnym), wyzywasz ja, czy cos to nic dziwnego, ze ci wysmieje... wyzwiesz ja, to juz masz przeje**ne powie kolezankom jaki jestes itp i po tobie xd

Ja np. zrobie nieraz z siebie idiote, ale o najczesciej jest tak, ze jak robie z siebie idiote, to sie cala klasa smieje i riiispekt leci for mi xD jak jest smiesznie, to jest fajnie i jak ktos jest zabawny, ma poczucie humoru, to raczej takie osoby sa lubiane, bo wiadomo, ze z takimi sie nie da nudzic ^^

jestem dupa
nie ma to jak samoocena :D radze ci nie myslec tak o sobie ;D badz pewniejszy siebie ;x

^Deduś.
12-01-2010, 19:51
Ja na Twoim miejscu nie rwałbym laski z klasy, bo potem sa jakieś niepotrzebne kwasy itp.
Nie rzucaj się odrazu do wielkigo podrywu... zacznij od głupiego cześć, co tam itp. zobacz czy się ona wkręca, czy zwraca na ciebie uwage bardziej, bo jeżeli nie- zawsze możesz to obrócić w zwykłą relacje kolega- koleżanka.
Jeżeli się wkręca, to gadaj coraz więcej, a któregoś dnia możesz z głupia frant napisać na gg np. o lekcje i zacząć głupią gadkę pierw o szkole, jak będzie zainteresowana rozmową (powinieneś to zauważyć) to jesteś na dobrej drodze.

Zbigniew Wodecki
12-01-2010, 20:09
Po prostu musisz do niej zagadać, nie byle oczym, tylko zapytaj czy da Ci numer, oczywiscie po gadce, potem smsy, spotkasz się z nią, pojdziecie, nie wiem, na pizze, na spacer, odprowadzisz ją do domu, potem napiszesz esa na dobranoc, i pozniej tylko się bedziesz z nia spotykał, i jakoś wyjdzie ;)

Mikiel Król Sedesów, ej!
12-01-2010, 20:16
Bez sensu mieć dziewczyne z klasy, szybko ci się znudzi, naprawde! Sprawdzone info! Najlepiej sobie odpuść i posiadaj najszybszą ręke na dzikim zachodzie :(

kACZOR
12-01-2010, 20:25
podbijasz z tekstem :
ruchasz sie czy trzeba z toba chodzic?
i jest twoja 100%

Ktoś II
12-01-2010, 20:47
Zwaliłeś ode mnie nick ;|

Przedstaw co chcesz osiągnąć? Chcesz poruchać, mieć dziewczynę czy po prostu żeby laski zwracały na Ciebie uwagę?

Po pierwsze, nie udawaj kogoś kim nie jesteś, bo prędzej czy później się wyda.
Ludzie mówią, że wygląd się nie liczy, ale to nie prawda. Jeżeli chodzisz w pierwszym lepszym ubraniu z szafy, niewyprasowanym i brudnym to nie masz na co liczyć.
Najważniejsze jest to, żeby rozmawiać. Umiesz gadać, załatwisz sobie wszystko. Kiedy chodzisz to się nie garb i nie patrz w dół. Patrz pewnie przed siebie. Możesz stosować sposób 'mam wszystko w dupie'. Jeśli preferujesz ten właśnie styl 'olewacki' wiele dziewczyn może się Tobą zainteresować i pomyśleć sobie 'kimże jest ten tajemniczy człowiek'. Kobiety z reguły są ciekawskie i wszystko by chciały wiedzieć. Nigdy nie próbuj się przechwalać, bo dziewczyny tego nie lubią. Nie rób z siebie idioty i nie wygłupiaj się, żeby być w centrum uwagi. Wychodź z domu! Z własnych doświadczeń wiem, że wiele osób można poznać w barze grając w bilard :P Zawsze przyjdzie ktoś, kto chciałby zagrać z Tobą partyjkę, a z tym kimś pewnie jakieś dziewczyny.
Powtarzam po raz kolejny, nie bój się rozmawiać, one nie gryzą. Jeśli boisz się porażki to również nie masz na co liczyć. Najlepszym zdarzają się wpadki, przecież człowiek uczy się na błędach. Jeżeli jakaś da Ci tzw. kosza, nie załamuj się i próbuj dalej! Jeżeli dziewczyna, która dała Ci kosza zobaczy, że się załamałeś pomyśli, że jesteś jakimś leszczem, a tak to masz jeszcze szanse.
Wracając do wyglądu, jeżeli jesteś szczupły zadbaj o sylwetkę. Nie mówię żebyś uprawiał kulturystykę, ale ćwiczyć zawsze można. Trening 3x, 1h w tygodniu i uwierz, że po miesiącu efekty będą. Może nie jakieś ogromne, ale będą. Nie ubieraj się jak dziwak, ale też nie kopiuj cudzego stylu. Bądź sobą!
Nie zachowuj się chamsko, ale nie bądź też leszczem. Nie pozwól sobie pluć w twarz. W tym momencie nadstawianie drugiego policzka byłoby błędem.
Nie wstydź się rozmawiać o sexie.

Jeżeli chcesz poruchać to idź na jakąś większą imprezę, może dyskotekę. Jeśli jesteś JESZCZE prawiczkiem to znajdź pierwszą, lepszą, niezbyt trzeźwą i do boju! Jak poćwiczysz bierz się za lepsze sztuki.
Na pewno masz kumpli, którzy w tym roku mają 18-stkę, to też idealna okazja na podryw.
Co do dziewczyn z klasy to nie ma sensu wiązać się z jakąś, bo to trochę bez sensu...

Jak masz tyle lasek w klasie powinieneś się cieszyć :D Ja mam 19, większość to wredne, łatwe suki.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, wal śmiało.

#edit

Był kiedyś taki temat, ale cóż poradzimy Ci teraz czasy się zmieniają. Wybierz sobie dziewczynę jaką chcesz poderwać, pozarywaj troszkę na gg, jeżeli masz dobrą koleżankę, co zna ją, możesz pogadać z nią o niej i żeby ona o nim pogadała. Jeżeli się uda, na drugi dzień już lody przełamane*.

Jest tylko jedna uwaga, ta dziewczyna nie może mieć chłopaka, a i jeszcze jedno, nie rwij dziewczyny co się nie goli.

Na gg podrywać dziewczynę? No to już całkowita patologia.
Co do tej depilacji to się zgadzam. Nie bierz zarośniętych kocurków, bo normalnie szok, szok i jeszcze raz szok.

♥Sexowna Blondyneczka♥
12-01-2010, 20:53
Po prostu bądź sobą i nie udawaj jakiegoś tam pro elo kozaka a dziewczyna na pewno to doceni. :) Rozmawiaj z nią z początku o szkole, pożartuj trochę i jakoś pójdzie. :P

Puntek
12-01-2010, 21:56
Z klasy bym nie probowal potem jak zerwiesz to lipton; //
I nie probuj czegos tam robic nie wiadomo czego dla niej..

Poprostu zagadaj.. najlepiej na gg bo latwiej chyba ze nie masz...
Tak jakbys zagadywal do normalnego kumpla i gites bezie; ]

Duff
13-01-2010, 10:53
Na poczatek zagaduj do niej. Coraz wiecej i coraz wiecej :) Najlepiej poderwac dupe z klasy na dyskotekach szkolnych. Poprostu potancz z nia, pogadaj i jezeli sie jej spodobasz to jest twoja.

Arcano
13-01-2010, 18:51
Zdobądź jakiś kontakt, najlepiej GG / telefon, rozmawiaj z 3 dni aż wkońcu zaproś na spacer we dwoje. Noi mówisz co do niej czujesz i jest ok. Jeśli się nie zgodzi na spacer albo poprostu nie bedzie z Tobą pisac to przynajmniej wiesz że możesz już sobie dać siana.

Ktoś II
13-01-2010, 19:17
Ludzie... Umawiać się przez gg? Nawiązywać jakikolwiek kontakt przez komunikator? Toż to idiotyczne ;| Tak robią dzieci w podstawówce. Koleś jest prawie dorosły więc chyba powinien zachowywać się dorośle.
Jestem pewien w 100%, że Ci co proponowali zacząć znajomość przez gg mieli dziewczynę co najwyżej w Tibii :]. Sorka Panowie, ale taka jest prawda.

Kto$
13-01-2010, 21:54
Ta wyznaj co czujesz..milosc to gra kto 1 powie kocham...przegrywa.
mam jej gg dam sovie smuty opis to sama pisze;d tylko z nia sie ciezko gada jakas sztywna

Joogi
13-01-2010, 22:13
Sztywna? Nie ma innych lasek w klasie/mieście/kraju ? : O

Koleszka 2 up nie ma do końca prawdy, może mieli jakieś kontakty, ale bez doświadczenia :p. Ja ci radzę pogadać z tą laską w szkole, umówić się na spacer, gdzieś na kebaba czy hooy wie co, przez gg też można pisać, ale nie bez przesady, można pisać ale trzeba też się czasem spotkać ! XD tylko ofc trzeba się wyluzować i być bezpośrednim. Jak nie wiesz co to znaczy, to wikipedia koks : d

kACZOR
13-01-2010, 22:39
TA, WYZNAC MILOSC PRZEZ GG/TEL CZY JAKIKOLWIEK KOMUNIKATOR TO ZENADA, ZGADZAM SIE TU Z KTOSIEM

btW NIE WYZNAWAJ JEJ MILOSCI PRZY PIERWSZYM SPOTKANIU WE DWOJE..........NIEKTORE TO JARA A NIEKTORE SIE ZRAZA.. XD

Ja też mam flow, Maatini
13-01-2010, 22:44
Up. O tak wyznaj jej miłość bo Ci się podoba. Weź się ogarnij ty pewnie nie wiesz co to miłość a gadasz jakieś głupoty.

Nie będe tu pisał jak poderwać laskę bo każdy chłopak powinien wiedzieć jak to robić. A jak nie wie to uczyć się na błędach !

Mehu
13-01-2010, 23:01
Pewność siebie to podstawa. Nie zachowuj się zajebiście poważnie, tylko tak bardzie wyluzowanie. Ale pamiętaj, że tak jak Mejger napisał, każda kobieta jest inna. Nie można ich w 100% poznać ;/

W każdej dziewczynie kurwy 2/3. Takie małe przysłowie. Uwierz, że każda nawet najmądrzejsza jaką znałeś może okazać się zeszmaconą idiotką ;/

Pampalini
13-01-2010, 23:18
Bez sensu mieć dziewczyne z klasy, szybko ci się znudzi, naprawde! Sprawdzone info! Najlepiej sobie odpuść i posiadaj najszybszą ręke na dzikim zachodzie :(

Za to ja mam fajnie nie?:)

Autor Tematu. Nie pytaj się ludzi jak masz poderwać dziewczynę, bo to nie ma sensu. Jeden Ci powie tak drugi tak, będzie najlepiej jak z nią pogadasz na osobności i bardziej się poznacie i wiesz standardowe pytania, co lubi itp. A potem wszystko będzie leciało jak z górki.

Axelo .
14-01-2010, 15:45
Najpierw zdobądź od niej numer, na kom zapytaj sie o gg i popisz z nią. Tak z 4-5 dni pisz z nią żeby się dowiedzieć co lubi itd i wybierz to co lubi najbardziej i zaproponuj zrobienie tego razem, np : pójście razem do kina albo na spacer. W ciągu tego wyznaj jej swoje uczucia i czekaj na odpowiedź. I jak by powiedziała 50 % tego forum : no exp, go sex!

Poziomkuwa
14-01-2010, 15:49
@up
Do kina na spacer, albo popekować w City pod depo XDDDDDDDDDDDDD

@topic
Bądź sobą.