View Full Version : Kingi Magic
sqlterpa
12-01-2010, 19:13
Chodzi mi o +1 resp kingów na magic. Są tam schody prowadzące do wyjścia, kiedyś nie można było z nich schodzić, a teraz można:mad:. Jest to denerwujące np. kiedy ktoś się wbija na respa próbuje się go ubić a typ sobie lata po schodkach.
@przywrócono w sensie aby to zmieniono na to jak kiedyś, aby nie dało się ze schodków schodzić :)
Zbigniew Wodecki
12-01-2010, 20:15
Jestem na nie, jako jedyny, ale coś mało wypowiedzi. Dobrze jest teraz, expisz jakimś małym lvlem, to możesz wchodzić i wychodzić, ale powinno być takich więcej respow jak na magic.
Jestem na tak, te schody mogłyby być przywrócone.
Jestem za.
Jest tam TP i tylko one powinno służyć do wyjścia.
Zarexoholik?
12-01-2010, 20:40
Schody są od tego, żeby na nie uciec/wejść. Jak ktoś po ciebie przyjdzie to co zrobisz? Uciekniesz na schody dzięki, którym masz szanse nie paść.
Xienus Paladin
12-01-2010, 20:49
to zostało przywrócone wczoraj rano pozdro :)
Ja jestem na TAK, prędzej to będzie wykorzystywane przez małe lvl do expienia góra/dół. Jak tak ma być to niech wszędzie usunął chmurki przy schodach na expowiskach.
Nie byłem tam ostatnio, ale jeżeli da rade teraz włazić i złazić, to powinni przywrócić do poprzedniej postaci.
Bo zaraz się zaroi od lov lvl, które nabiją wymagany lvl i będą campić up/down. Pewnie jeszcze na mana shieldzie ....
I ubić się ich też nie ubije wtedy.
G_R_U_L_I_X
13-01-2010, 20:28
Jestem na nie, to już powinno być na początku zrobione, lepiej jakby rozbudowali zachodni resp kingów i coś na bally magic zrobili.
Również jestem za.
Low levele mogą bić up down a h lvl'e wracać.
Marcelllo
14-01-2010, 15:56
Ja jestem na nie, ponieważ jak wpadniesz na górę, a jest zajęte to zaraz będzie ktoś płakał, że musisz przelecieć przez całego respa, żeby z niego wyjść...
Jestem za tym żeby nie można było schodzić schodami
@topic
Jestem na tak, mozna tak zrobic... ;pppp
Seth Drut
14-01-2010, 16:54
nawet nie wiedzialem ze to zrobili. jestem za powrtem starych schodow.
a tak ogolnie to poco cos robia na mingach magic? powinni cos zrobic z bally magic, bo tam nikt nie chodzi :(
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-01-2010, 17:06
W ogóle powinni poszerzyć tamtego respa a nie bawić się w schodki
Jestem za.Czemu?
Jak już większość napisała, schody powinny słuzyć do wyjscia(czyt.tp), a nie do chronienia się przed pk lub coś.
Jest mi to obojętne bo nie gram:)
ps. Ale zaznaczyłem tak
sqlterpa
16-01-2010, 09:49
Do zamknięcia . Można się cieszyć zostało przywrócone ;)))))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.