View Full Version : 550 - Viseqq.
http://i49.tinypic.com/vdiulk.jpg
dzienki.pozdrawjam szyskih
06:31 Alet Mort: ma
06:31 Alet Mort: byc
06:31 Alet Mort: special
06:31 Alet Mort: for me.
06:31 Viseqq: to jak ladnie napisac?;c
06:32 Alet Mort: POZDR DLA ZIOMBALA KUKIEGO
06:32 Alet Mort: XD
OKOK.;D
Mały Kox
13-01-2010, 06:33
Gz gogo 666 i kalpki :cool:
Ooooo ;]
Gz ! ; ***
.................................................. .............
Wujaszek
13-01-2010, 16:59
No to tradycyjnie gz, lepiej załóz life bo szybko lvle bijesz ;c
[14/01/2010 01:59] Mortiis -> Viseqq was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Postać Viseqq nie istnieje!
Skladam najszczersze kondolencje ;*
G_R_U_L_I_X
14-01-2010, 15:46
Delete za cave, no nie ładnie nie ładnie viseqq, ale mogę się założyć, że u Ciebie będzie taki przypadek, nie ma złego co by na dobre nie wyszło, więc jeszcze chara Viseq Ci usuną, eq chyba stracone co nie?
"Ja nie boce"
Postac nie istnieje ;o
OMYGY!!!
Jestes zero od zawsze tak myslalem :)
bociłem, viseq'iem już nie będe grał, straciłem tylko s seta, klapy s wanda bh i 180kcc, nie jest źle.;] reszta poszla na allegro ; p
Widzisz jaki teraz jestes potulny :) a zawsze na pw sie spinasz ze nie bocisz :( wtedy na kingach tez miales cave tylko sie obudziles :) ale i tak bana dostales a odwolania ci chyba nic nie daja skoro dalej postac jest ZBANOWANA! :( 21 dni <chlip> AVE
P.S
Szkoda ze konta nie usuwaja :(
bociłem, viseq'iem już nie będe grał, straciłem tylko s seta, klapy s wanda bh i 180kcc, nie jest źle.;] reszta poszla na allegro ; p
.Serafin
15-01-2010, 07:29
Delete za cave, no nie ładnie nie ładnie viseqq, ale mogę się założyć, że u Ciebie będzie taki przypadek, nie ma złego co by na dobre nie wyszło, więc jeszcze chara Viseq Ci usuną, eq chyba stracone co nie?
Odezwał sie ten któremu postaci nie skasowali, hehs.
Up:
Pfff.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.