View Full Version : Nie moge logn??.;x
Wpisuje passy, wybieram postać i ukazuje się napis 'connecting to the game world. Please Wait.' Czekam, czekam, czekam i niiiic, cały czas oczekuje. Nie moge wejść na żadnego chara. Sprawdzałem na 3 acc i niic. Proszę o pomoc.
#down
Nie podziałało.
Resetnij kompa. Zawsze dziala.
Jak tak pisze to może użyj ip changera... :)
Jak tak pisze to może użyj ip changera... :)
a może co robie? : o bez ip changera nie połączyłbym się - wiadome.
G_R_U_L_I_X
13-01-2010, 20:30
Bo serwer jest teraz offline jeżeli byś nie wiedział...
Bo serwer jest teraz offline jeżeli byś nie wiedział...
boże, UMRZYJ.
'jeżeli byś nie wiedział' wiem co to jest restart, mam tak od 30 min. tzn.od czasu jak wszedłem na kompa, nie wiem czemu tak jest.;x
Masz shizy za dużo jarasz ;/
G_R_U_L_I_X
13-01-2010, 20:37
To odpal tibie używając np ip chengera asprate, a nie przez wosso, teraz jest reset serwera więc nie wejdziesz, ale spróbuj tak jak Ja ci napisałem może ci się uda.
Też tak mam,prosimy o pomoc...
@edit... ja już mogę ;)
To odpal tibie używając np ip chengera asprate, a nie przez wosso, teraz jest reset serwera więc nie wejdziesz, ale spróbuj tak jak Ja ci napisałem może ci się uda.
No nie wierze. Nie rób z siebie 'mondrego'. Łączyłem się normalnie standardową tibią i ip changerem asprate, nie działa. Wiesz co, ty lepiej się nie wypowiadaj bo z tych twoich mądrości ch*j wychodzi ; ))))
.Serafin
13-01-2010, 20:52
Mozliwe ze to antyvirus lub zapora. Jestes pewny ze wszystko wyłączone/odblokowane?
Mozliwe ze to antyvirus lub zapora. Jestes pewny ze wszystko wyłączone/odblokowane?
tak. tymbardziej o godzinie 16 normalnie grałem, teraz nie chce skurwiel lognąć.;x
czubass 1349
13-01-2010, 20:56
mam to samo moge lognac na innego chara na glownego nie albo raz wcale cos nie tak i nie psiac ze nie mam ip changera wirusa zapory czy huj wie czego
Aham, to może nie masz neta? Pomyśl ..
@Up
http://i16.photobucket.com/albums/b24/Nightmare30/Funny%20stuff/facepalm.jpg
@Topic
Idz zapalić bo palacze są nerwowi.
Dobra już wszystko jest OK.
Poprostu była cofka.
Temat do zamknięcia.
Idz zapalić bo palacze są nerwowi.
Byłem jush.;c
#topic.
Gra gitara już.
Omgf
Ale ty nabijasz posty? Nie umiesz editnąć?
G_R_U_L_I_X
14-01-2010, 14:06
[14/01/2010 01:59] Mortiis -> Viseqq was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Jednak miałem racje.
@topic
To już możesz grać chyba co nie? Powiedz jak to naprawiłeś.
[14/01/2010 01:59] Mortiis -> Viseqq was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Jednak miałem racje.
@topic
To już możesz grać chyba co nie? Powiedz jak to naprawiłeś.
samo się naprawiło.; >
Mialeś racje, ale za to zarobilem w chuj beclu na tym jebanym otsie;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.