View Full Version : [Strona] Radio APO
RadioAPO
13-01-2010, 20:23
Po serii testów wzięliśmy się do pracy! Radio oficjalnie zacznie grać w okresie do końca stycznia, niebawem więcej informacji!
www.radio.armia.org.pl
coś nie działa te radio! .........
coś nie działa te radio! .........
Radio oficjalnie zacznie grać w okresie do końca stycznia
Trzeba czytać uważnie! :)
#topic
Dobry pomysł :] Mam nadzieję że coś z tego będzie.
Jeśli to będzie działało to bardzo fajnie bo to fajny pomysł tak jak i APO News i radio też się przyda ;p
Według mnie sądzę że te APO Radio to będzie jeden... Wielki... NIEWYPAŁ!:]
Nie sądzę tak bo pisze tak 50% osób... :| Ale jak będziecie puszczać takie gówno to powodzenia i szerokiej drogi... Według mnie możecie puścić trochę klasyki (Na wprowadzenie nastroju dawnych lat... Założę się że puścicie hity Playlisty typu Pussy Cat Dolls [HAHAHA] Czy innych gówien "Techno" itd. ;]
>_< Wolałbym już słuchać East West Rockers starych ich kawałków bo one mają jakiś przekaz... A sądząc że 90% osób ze społeczności APO to dzieci w wieku 11-14 lat to nie rozumieją Tekstów z Języka Angielskiego , ani nie rozumieją przekazu Hip-Hop'u i jest Pokolenie JP. I sądzą że są fajni? ;]
Puścicie coś normalnego... Troche Reggea , troche HardStyle (Troche ostrzejsze od Techno) muzyki klubowej (Typu z Energy 2000 , Qlimax) Możecie puścić troche Nightwish , jakieś kawałki z hip-hop'u (ale nie takie że 95% to Hemp Gru , Albo REPREZENTUJE JP) Tylko PIH , O.S.T.R itd. ;]
Wolałem zrobić jedną długą notke niż 10 krótkich... ;]. Tyle co o tym sądzę...
ELO!;]
Kumpel Armii
14-01-2010, 19:09
HAHAHA Radio miało działać od 01 stycznia a tu co?
Przed 01 stycznia działało, a teraz nie działa.
Wróże jak najlepiej, ale z takim radiem nie wypalicie!
Grajcie zwykłą "radiową" muzykę, to będzie więcej słuchaczy. Pozdro
Marcelllo
14-01-2010, 19:26
Powinniście dodać kilka rzeczy takich jak:
- Pozdrowienia na antenie o.0 :D Oczywiście też trochę śmiechu :D
- Trochę różnorodności w muzyce, a nie jakieś programy :d Programy typu reggae czy hip-hop powinny się znajdować w czasie 22-6 :d Bo tak to będzie to uciążliwe dla normalnych słuchaczy, a dla no-life'ów zadziała usypiająco :D
Z tym punktem wyżej to pół żartem pół serio :D Ale to byście mogli wprowadzić :)
No i to co wcześniej mówiłem... Adres url żeby wpisać do winampa i z głowy a nie ściągać jakiś badziew...
Popieram marcellla jeśli chodzi o pozdrowienia, mam nadzieje że mój 80 utworowy track list się na coś przydał. Jeśli potrzeba kogoś do rock/metal to pw.
Stronghold
16-01-2010, 15:11
Według mnie sądzę że te APO Radio to będzie jeden... Wielki... NIEWYPAŁ!:]
Nie sądzę tak bo pisze tak 50% osób... :| Ale jak będziecie puszczać takie gówno to powodzenia i szerokiej drogi... Według mnie możecie puścić trochę klasyki (Na wprowadzenie nastroju dawnych lat... Założę się że puścicie hity Playlisty typu Pussy Cat Dolls [HAHAHA] Czy innych gówien "Techno" itd. ;]
>_< Wolałbym już słuchać East West Rockers starych ich kawałków bo one mają jakiś przekaz... A sądząc że 90% osób ze społeczności APO to dzieci w wieku 11-14 lat to nie rozumieją Tekstów z Języka Angielskiego , ani nie rozumieją przekazu Hip-Hop'u i jest Pokolenie JP. I sądzą że są fajni? ;]
Puścicie coś normalnego... Troche Reggea , troche HardStyle (Troche ostrzejsze od Techno) muzyki klubowej (Typu z Energy 2000 , Qlimax) Możecie puścić troche Nightwish , jakieś kawałki z hip-hop'u (ale nie takie że 95% to Hemp Gru , Albo REPREZENTUJE JP) Tylko PIH , O.S.T.R itd. ;]
Wolałem zrobić jedną długą notke niż 10 krótkich... ;]. Tyle co o tym sądzę...
ELO!;]
Każdy gatunek jest normalny,kwestia zrozumienia .
Radio fajne. Miałem kilka razy okazje posłuchać. Oby wypaliło :)
Życzę powodzenia.
Widzę, że projekt dalej jest obięty pracami. :) Ważna jest strona, jej 'uszycie' graficzne, możliwości, zakładki. Zobaczymy jak to będzie wszystko grało.
.Panicz.
19-01-2010, 23:08
No mam nadzieję że wszystko będzie Ok! :p Na razie jest w porządku.. ;)
Wracamy niebawem....
mam nadzieje że zadziała
#top..
fajny ten pomysł
Melman Shooter
20-01-2010, 17:08
Nie mogę się doczekać tego waszego radyjka maryja (Hehe) ^^. Jeżeli to wypali to puszczajcie często metal a będę słuchał. >_>
Regards,
Melman Shooter.
Ancarius
20-01-2010, 17:56
Noo... jak mi wiadomo to miało grać od początku roku.
Będzie miesiąc grania a potem zwiną wszystko Cya ^^
RadioAPO
25-01-2010, 22:42
Wszystko ustalone, audycja startowa nowego odsłony odbędzie się 14 lutego [w walentynki]. Będzie grał każdy rodzaj muzyki z przewagą tych o miłości ;]
W między czasie zapowiadamy coś dla graczy, informacje już 1 lutego.
ciekawi mnie tylko czy macie opłacony ZAIKS, bo jeżeli nie to radio działa niezgodnie z prawem ;)
Xienus Paladin
26-01-2010, 11:40
I wielkie Gówienko.
nie działa nie działało i nie będzie działać -.-
handlarz_narkotykow
26-01-2010, 13:22
I wielkie Gówienko.
nie działa nie działało i nie będzie działać -.-
Napisał ci że audycja rozpocznie się 14 lutego..
@ topic
Powodzenia wystartujcie pełną parą, liczę że oprócz muzyki będą też rozmowy na różne tematy bo sama muzyka to też jest nudna :)
Fajny pomysł z tym radiem... Jaka muzyka bedzie grana w tym radiu???
Fajny pomysł z tym radiem... Jaka muzyka bedzie grana w tym radiu???
Będzie grał każdy rodzaj muzyki z przewagą tych o miłości ;]
kolejny raz nabijasz posta w ogóle nie czytając tematu, jeszcze jeden taki wyskok i napiszę wniosek do moderatora o bana dla ciebie spamerze...
RadioAPO
30-01-2010, 12:39
Witam serdecznie, z radością informujemy, że dzisiejszego dnia zakupilismy serwer za sms. Serwer jak narazie 50slotowy, jesli serwer zapelni sie choc raz do konca marca to zakupimy coś bardziej profesjonalnego. Już dzisiaj zapraszam na test nowego serwera, który rozpocznie się o godz. 20:00 [będziemy grać przez godzine]. Link do sluchania pojawi sie w tym temacie dzisiaj ok. godziny 19:50.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
30-01-2010, 12:55
Cóż za nagły zwrot akcji! Reaktywacja jakże znanego i szanowanego radia. To nie obędzie się bez echa w szołbiznesie!!!
#topic
Omg znów sie pobawisz 3 dni i sobie pójdziesz, bo nie bedzie słuchaczy.
Daj sobie spokoj z tym radyjkiem....
RadioAPO
31-01-2010, 01:24
Z pewnych przyczyn audycja próbna nie odbyła się dzisiaj, ale napewno odbędzie się jutro. Godziny bez zmian, zaczniemy grać o 20:00, o 19:50 w tym temacie pojawi się link do słuchania.
http://webinside.pl/news-4644-radio-internetowe---wymogi--licencje-i-oplaty.html
"Jeśli natomiast radio prowadzone jest w celach hobbystycznych (przypadek drugi) i nie zarabia opłaty także muszą być uiszczane, ale zależą już od ilości słuchaczy. I tak jeśli nasze audycje przyciągają jednocześnie do 50 osób należy zapłacić 100 PLN miesięcznie z tytułu opłat licencyjnych."
RadioAPO
31-01-2010, 19:56
Link do dzisiej audycji: http://www.radio.armia.org.pl/downloads.php?cat_id=1&download_id=1
Ściągamy plik i odtwarzamy za pomoca programu Winamp.
Gramy już teraz, od 20 oficjalnie.
Takanori~
31-01-2010, 20:14
W miare muza leci... : )
Spoko hehs pozdrUwki
No niezle :P
Server ma radio :)
10.10
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.