View Full Version : Zdjecie Domu.
Dark Devorious
15-01-2010, 22:16
A wiec ;f Czesto jest tak , ze ktos chcialby zalicytowac domek na stronie , lecz kompletnie nie wie gdzie on sie znajduje lub jak on wyglada , wiec pozostaje mu tylko poszukac go ( co bardzo jest uciazliwe ) , lub spamowac na kanale game-chat o pomoc. Zatem nasuwa sie moja propozycja aby dodac w tym miejscu ( zaznaczone czerwonym polem ) zdjecie domu , lub chociaz podac jego lokalizacje , np: polnocna czesc miasta city.
http://i46.tinypic.com/64e2vl.jpg
Wydaje mi sie ze nie zrobilo by to duzo klopotu ekipie ;s Wypowiadajcie sie.
Bastek10
15-01-2010, 22:21
Lepiej żeby było zdjęcie domu i opis gdzie się znajduje.
oczywiście że tak:D
Jestem na tak. Wiele razy chcialem zakupic domek, lecz nie wiedzialem w jakim jest on miejscu i czy jest warty swojej ceny. Mysle, ze administracji nie sprawi to wiekszych problemow;p
ps. umyj sie:)
Kiedyś była licytacja i na jakieś 30 domków były 2 zdjęcia i to jest totalna glupota więc bardziej się przyda ss tak jak ty mówiłeś
SS się przyda ;)
Na niektorych licytacjach jest zdjecie chatki ale raczej powinny byc na wszystkich ;)
Na niektorych licytacjach jest zdjecie chatki ale raczej powinny byc na wszystkich ;)
Niektórych... A nie lepiej, żeby były na wszystkich :o ?
@top
Jestem na Tak.
W niektórych domkach jest zdjęcie lecz w 3/4 nie ma go :< :D Zdjęcia robiła Sieka lecz gdy ona odeszła nie miał kto sie zajmować takimi "bzdetami" :D
.Panicz.
15-01-2010, 23:19
Jestem na TAK.
Wnerwiające jest jak nie ma zdjęcia domku.... :(
Kumpel Armii
15-01-2010, 23:19
Oczywiście, że ss powinien być i to już od początku strony!
Jestem na TAK.
Wreszcie ktoś to zauważył. Jestem jak najbardziej na tak ! Brawo za pomysł i chęci :)
Pozdrawiam przy okazji :)
Niektórych... A nie lepiej, żeby były na wszystkich :o ?
@top
Jestem na Tak.
Przecież niegrasz? To co ci zależy:)
#topic
Jest mi to obojętne.
Tak...
Teraz, gdy jest dużo domków na licytacji ciężko jest się połapać, gdzie dany domek się znajduje..:S
Myślę, że ktos się tym z ekipy Apo zajmie :)
Tak, powinno być to uzupełnione. Jest to trochę pracochłonne, ale nie było by problemu z odnalezieniem lokalizacji domku.
jestem na tak, przydaloby sie to ;]
Jestem na tak.
Powstał nowy poradnik w jakim mieście się dany domek znajduje więc na chwile obecną jest on przydatny.
Τettmeier
16-01-2010, 08:39
Również popieram tą propozycję. Zdjęcia domków przydałyby się graczom z pewnością.
Tak, jak chciałem kupić domek to nie chcialo mi się biegać do miejsca gdzie się znajduje.
Przydało by się.
Przyda się. Nie będzie trzeba latać i szukać domków. Morty nawet sam się tym zajmować nie musi, gdyż mogą to zrobić gracze, a potem powysyłać zdjęcia domków mu na mail i on tylko wstawi.
G_R_U_L_I_X
16-01-2010, 09:41
Jest teraz senior tutor na apo powinien się tym zająć. Trochę zdjęć tych domków jest na stronie, ale jest ich mało.
Nie kupuje domków na licytacji ale zaznaczyłem tak:)
darius raven
16-01-2010, 09:56
Popieram pomysl :)
powinni dodac chociaz opisy dojscia do domkow choc lepszym rozwiazaniem bylyby opisy i zdjecia :D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
16-01-2010, 10:02
Jestem na tak, bo :
Autor tematu pomaga mi wbić 666 znajomych
#topic
Nie wiem po co na co i dlaczego, jak ktos chce to znajdzie domek
Pan Gonzalezik
16-01-2010, 13:15
Jestem na tak. Ułatwi to kupowanie domków szczególnie niedoświadczonym graczom, którzy jeszcze nie poznali dobrze serwera. Kiedyś chciałem kupić domek, a nie wiedziałem nawet w jakim mieście się znajduje.
Lord Morgan.
16-01-2010, 13:25
Jestem na TAK!
Chce kupic domek musze szukac cale miasta az znajde to jest troche zal po jakies 1h w plecy ; / jak by byly zdj by bylo lepiej.. a dla gm to jest 3 min roboty
Już kiedyś, ktoś miał się tym zająć, ale nie wypaliło. Jest kilka zdjęć domków, bo sam widziałem. Pomysł jest dobry, tylko trzeba by na to poświęcić kilka godzin.
Zdjęcia ułatwiłyby identyfikację domku ;]
Oczywiście, że tak :D
Tylko przy niektórych domkach są zdjęcia i to rzadko...
Dark Devorious
16-01-2010, 18:26
... Kto daje NIE bez uzasadnienia swojego jakze idiotycznego wyboru? ... Zatem te 3 glosy na nie , sie nie licza ;f
Prosze o wypowiedz kogos z administracji.
Dobry Pomysł
Świetny Pomysł
Bardzo mi sie ten pomysł podoba ;P sam szukałem domku który chciałem licytowac
Również zaznaczyłem opcje TAK, ale z drugiej strony nie mając zdjęcia i opisu domku, albo chce nam się go szukać albo nie , wybierając tą pierwszą opcje mamy przewagę i śmiało wiemy co licytujemy i ile możemy za dany domek dać myślę że godzina szukania Panie Lordzie :] to lekka przesada :P Pzdr :P
K\/!N$T0R
22-01-2010, 08:20
Jestem na tak poniewaz ktos wylicytuje chate np. Seceret Cove (niewiem czy dobrze napisalem) i niewie gdzie to -.-. Jestem za wprowadzeniem zdjec i miast w ktorych znajduja sie domki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.