View Full Version : Jakiego s?dziwego wieku chcialby? do?y??
handlarz_narkotykow
16-01-2010, 16:00
Pytanie jak w temacie "jakiego sędziwego wieku chciałbyś dożyć i jakbyś chciał żeby wyglądała twoja śmierć"
wiem że wam teraz to nie w głowie ale postarajcie się odpowiedzieć na to pytanie i pamiętajcie, że im człowiek starszy tym co raz mniej może i ciężej mu na świecie..
Mój temat też nawiązuje do zbliżającego się dnia babci/dziadka :)
Chciałbym żyć jak najdłużej. Oczywiście w zdrowiu i dostatku. Jak Hugh Hefner ;d
Chciałbym dożyć 80-85 lat. ;) Lecz nie wiem ile pożyję, mogę dożyć 100 lat albo jutro może mnie już nie być. :o Tyle na ten temat. :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
16-01-2010, 16:12
Pewnie 50-60 max bo w mojej rodzinie to same zawały/nadciśnienia/wylewy
A chciałbym żyć tak długo, jak długo będę mógł sam się wysrać i podetrzeć
50 starczy. Nie chciałbym być starym pierdzielem co zajmuje wolne miejsca w autobusach i ciągle narzeka jaka to dzisiejsza młodzież... A "Ja już chce umrzeć bo ... {post}" to chyba z myślą o mnie było robione hah.
Żyć długo, byle by w to życie nie stało się udręką. Myślę, że gdzie 70-80 lat.
Habemus Papam
16-01-2010, 16:26
50 starczy. Nie chciałbym być starym pierdzielem co zajmuje wolne miejsca w autobusach i ciągle narzeka jaka to dzisiejsza młodzież... A "Ja już chce umrzeć bo ... {post}" to chyba z myślą o mnie było robione hah.
Zapewne tak.
70-80 .. w szczęściu i dostatku.
Stronghold
16-01-2010, 16:56
88.
Jak Flak 88 : o !
Ja myślę że się bardzo dobrze konserwuję i że jak dożyję 100+ to i tak będę w stanie sobie sam radzić, więc 100+ wybrałem ;p
Chyba że naprawdę źle już bym sobie radził to myślę że tak z 70+ i jest sii :)
A umrzeć bym chciał oczywiście śpiąc i się nie budząc :D
Pampalini
16-01-2010, 17:00
Ehh, coraz głupsze tematy powstają. Ile chciałbym dożyć? hmm sam nie wiem. Może być to 30-40 lat więcej nie chce żyć, ale skoro nie ma takiej odpowiedzi to niestety ale nic nie zaznaczę w sondzie.
Zbigniew Wodecki
16-01-2010, 17:01
Goł Goł 100! Ach czy to nie piękne, jak na forum będziecie dawać swoje 90 urodziny?
@top, 80 - 90, jestem ciekaw, jak technologia ruszy w gore.
Chciałbym żyć jak najdłużej. Oczywiście w zdrowiu i dostatku. Jak Hugh Hefner ;d
Hehe ;d Też bym tak chciał xD Podobno odszedł od tej jego dziewczyny, bo ona chciała dzieci i ślubu, a on nie :D.
Chciałbym dożyć takiego wieku, żeby moje dzieci nie musiały się mną zajmować. Nie chciałbym być na starość zależny od kogoś.
Silent Sky
16-01-2010, 17:07
mi te 50-60 wystarczy. pozniej człowiek już jest coraz bardziej stary... same choroby i cierpienie.
.Verrier
16-01-2010, 17:23
Zaznaczyłem 80. Na więcej nie licze :D Chciałbym spokojnie i w dostatku dożyć tego wieku, a później zasnąć i się nie obudzić.
Techniks
16-01-2010, 17:35
Wystarczająco długo aby spełnić swoje marzenia i dożyć spełnienia marzeń najbliższych.
Nie ma takiej opcji w sondzie wiec nie zaznaczam nic.
.!Z@rk!.
16-01-2010, 17:43
Tak do 60-65. Później człowiek już staje się coraz 'gorszy'.
Mikiel Król Sedesów, ej!
16-01-2010, 17:50
Jak najdłużej, jakbym dożył do stówy bym nie narzekał.
Lady Knighter
16-01-2010, 18:07
90 lat żeby umrzeć śmiercią naturalną jak moja ŚP. siostra prababci [93 lata].
Poqrwiony temat...
@topic
Chciałbym żyć jak najdłużej.
Dark Devorious
16-01-2010, 18:39
Nie zaznaczyłem zadnej odpowiedzi poniewaz chcialbym zyc tak dlugo ile bede mogl chodzic<byc sprawnym> rowniez umyslowo.Nie chcialbym miec 99 lat i lezec w lozku nieruchomy.Wolalbym wtedy umrzec i zaoszczedzic klopotu moim dzieciom.
Chciałbym dożyć przynajmniej 90 lat ze względu bycie pewnego rodzaju mędrcem który obserwuje rozwoje technologi i świata, wgle po 90-ce ponad połowa ludzi łapie jakieś raki nie raki a nie chcę umrzeć w męczarniach tylko zasnąć i się nie obudzić.
Hmm jak patrze na moją babcie (86 lat) to nie chciał bym być w jej sytuacji ale tak do 70-80 można by pożyć zobaczyć co się stanie ze światem itp a umrzeć jak większość ratująć kogoś albo we śnie... that's it
Nie zaznaczyłem zadnej odpowiedzi poniewaz chcialbym zyc tak dlugo ile bede mogl chodzic<byc sprawnym> rowniez umyslowo.Nie chcialbym miec 99 lat i lezec w lozku nieruchomy.Wolalbym wtedy umrzec i zaoszczedzic klopotu moim dzieciom.
zgadzam się w 100% Chce dożyć szczęśliwie w zdrowi jak najdłużej.
Nic nie zaznaczyłem
Hmm ja chcę żyć jak najdłużej :) . Ale tak naprawdę nie zależy to od nas tylko od losu więc musimy być gotowi na wszystko .
Trikol <3
17-01-2010, 12:22
80 by wystarczylo ;) W sumie to zalezy od tego jak sie zycie potoczy ;]
50+ lat ;D znakiznakiznakiznakiznakiznaki
Drako o.o
17-01-2010, 13:49
60 max potem zycie staje sie nudne nieciekawe gdy jestes uzalezniony od innych bo sam nie potrafisz nic zrobic
West Side Ryder
17-01-2010, 13:50
70 + .
W sumie każdy by chciał żyć jak najdłużej ale sie nie daXDDDD
Tyle ile los przeznaczy mi lat, tyle przeżyje.
Proste
50+ bo potem już bede za stary żeby grać w tibie
jak najdłużej, ale żęby nie robić kłopotów w wieku starym dla innych
Pan Gonzalezik
17-01-2010, 14:19
Chcę dożyć co najmniej 80 lat i umrzeć w lipcu w nocy po północy.
Chciałbym dożyć co najmniej 60 lat i umrzeć w jakimś spokojnym miejscu.
Pozdrawiam,
Death.
Ja ok. 90 ;p chyba ,że pociągne więcej lub mniej. To nie odemnie zależy bo kiedy Bóg mnie powoła wtedy odejde
Noviterious
22-01-2010, 18:58
a ze 80 albo wtedy kiedy skasuja tibie
Oczywiście chciałbym żyć jak najdłużej, chciałbym zobaczyć jak ten świat będzie wyglądać za 50~ lat.
Ja osobiscie chcialbym 80-90 lat i zeby sie nie meczyc, bo za okolo 100 lat zaleje nas woda xD
Ridz_Forester
22-01-2010, 19:33
Dożycie 60 lat by mnie juz zadowoliło, lecz nie obraże sie jeśli będzie dłużej. :D
Wystarczy mi stary KaZeK w wieku 90 lat ;D
100 i dłużej...
życie jest SUPER, choć tylko jedno :(
Moja babcia żyje 102 lata (w kwietniu będzie miała 103), więc mam nadzieję że tyle też dożyję.
Chcialbym dozyc do 85lat okolo. A jezeli chodzi o smierc to wolalbym na snie zeby sie nie meczyc
100 i jeszcze dluzej:D:D:D zebym uczył pra pra pra pra wnuki grac w tibie<hahaha>:cool:
50+ bo potem już bede za stary żeby grać w tibie
....
Poważny temat, ale musi się ktoś znaleść kto sobie zlewki robi.
Ps. Tyle , by być nie zależynm od innych, bo nie chce robić klopotu dzieciom( o ile bd miał), albo rodzinie.
Myśle ze okolo 70;)
Zalezy jak sie bede czul :) Jezeli dobrze to nawet 100 :D
Seth Drut
22-01-2010, 21:32
dziwne pytanie. chyba kazdy normalny chce zyc jak najdluzej (bez chorób itd.)
zaznaczylem 80. w sumie to nie wiem dlaczego ;d
Wiadomo, jak większość chcę żyć jak najdłużej.
Chciałbym dożyć takiego wieku, żeby moje dzieci nie musiały się mną zajmować. Nie chciałbym być na starość zależny od kogoś.
zapewnoe wtedy, będą już roboty, ze sztuczną inteligencją :)
Chcę żyć do takiego wieku, w którym będę mógł jeszcze normalnie funkcjonować... Nie czaję tych, co chcą żyć jak najdłużej bez względu na wszystko... Jak patrzę na np. moją babcię, to nie chciałbym żyć do tej 70-tki, człowiek taki, co leży w łóżku tylko, nie może nawet iść do toalety o własnych siłach, podejść z pokoju do kuchni. Jest to pewnie bardzo straszne uczucie, takie jakby, jakbyśmy już umarli, tylko mózg nam działa. Przykro trochę, ale tak niestety jest... Co do tematu, to chcę dożyć do takiego wieku, do którego będę mógł jeszcze sam wszystkim się zajmować, później już chciałbym umrzeć... :(
3rd Dimension
28-01-2010, 01:50
Zaznaczyłem opcję "80", jednak jak bym wiedział, że nie dopadną mnie żadne choróbska i inne dziadostwo (np. staruszkowstwo xd) to bym mógł ponad setke żyć : D
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Około 50 lat, ale nie z powodu podanego w sondzie. Wiele już w życiu przeżyłem i jak narazie nie ma chyba nic co mnie zaskoczy..
Pracuje,
Studiuje,
Bawie się dobrze..
Do 30 roku życia pełen spontan jak teraz, potem rodzina, do pełnoletności dziecko wychować tak, żeby nie było pizdą patrzącą na ręce rodzica i żeby sobie radziło. Potem moge spokojnie odpłynąć.
To tyle ; p
Bless Ya.
Mhm.. Chcial bym zyc jak najdluzej ale mysle ze w wieku 80 lat juz wykituję xdd
Kapitan Alkohol.
28-01-2010, 20:59
Zaznaczyłem 70, więcej nie chce bo wtedy zaczynają się choroby różnego typu Xd. Lecz ważne jest żeby żyć jak by jutro miało się umżeć więc takie tematy są bezsensowne ...
75 - 80 lat.
Wtedy mogę iść wąchać glebę . ( ;
Myślę , że to wiek wystarczający , chcę umrzeć naturalnie . ;d
Belfus Adri
28-01-2010, 23:16
Tak z 75 lat, chyba ze bd mial dobre zdrowie to nawet do 100 ;d
Niechce byc ciezarem dla innych ;d
.Gonzalo.
28-01-2010, 23:27
Ja chciałbym żyć do max 80 gdyż później jest już tylko coraz ciężej i z życia robi się męczarnia.
Chciałbym dożyć 428 lat. Pytanie brzmi ile chciałbym dożyć a nie ile mogę xD. Ofc najlepiej byłoby zatrzymać się gdzieś na 30 :P. Dożyć tylu lat to moje szczere marzenie.
Marcelllo
29-01-2010, 16:56
Myślę, że 80 :D Nie jest to mało ale nie jest też za dużo :D Jeżeli pożyję dłużej to będzie gites :D Póki co zamierzam skończyć szkołę w najbliższym czasie, a co się zdarzy danego dnia o danej godzinie nikt nie wie :)
ZGAPIACZ AWATARUW!!!!!!
#Topic
80-90 styknie ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.