PDA

View Full Version : Odzyskanie r-key

Sobi
17-01-2010, 13:30
Witajcie.
Czytałem wywiad, z Mortiisem.
Link:
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=63892

I mortiis powiedział:

Mortiis: Myślę nad nim, na obecną chwilę jeżeli ktoś posiada stały adres IP to wystarczy logować się przez ponad miesiąc codziennie tylko z tego jednego adresu IP, wtedy możemy zresetować RK.

Ale jak mamy mu to zgłosić, że to jest nasza postaći, i logowaliśmy się przez cały miesiąc, na tym samym IP, skoro Mortiis nie ma czasu na odczytywanie wiadomości e-mail, to Ten proces, może nawet i trwać 4 miesiące.

A więc moja propozycja, żeby Pan Mortiis zrobił system, i polegał by On na tym że, klikasz np. w podany link, i system Automatycznie sprawdzać kilka razy dziennie twoje logowanie i z jakiego adresu IP.
No i po jednym miesiącu, system automatycznie resetuje r-key, i możesz wygenerować nowego.

Co wy na to ?.
Dodaję sondę.

*Mlody*
17-01-2010, 13:33
Porobiony;)

Czyta E-mail'e.
Ja napisałem już wczoraj:)

Zobaczymy co odpisze;)

Pjona Sobi. Odaj mi kamael'a ^_^

Saylor
17-01-2010, 13:35
No Pro Masyah ze mnie;)
Dobrze ze Mortii Pomyślal o naszej propozycji i jak widać dało rade to zrobić

:))

Krulowiec
17-01-2010, 13:56
Niech cos zrobia dla tych, ktorzy maja zmienne ip
A nie...

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
17-01-2010, 14:09
A w ogóle po co kombinować z tymi rk? Jak ktoś jest pierdołą, to nawet to mu nie pomoże. A z neo, jak to z neo. Trzeba bedzie pozrywać umowy z TPSA, żeby zmienić rk!

Raptorq
17-01-2010, 14:18
Ja mam netie i mam zmiennie -.- Mozna tez pokombinowac ze zmiennymi, bo nigdy cale ip sie nie zmienia tylko koncowka, wiec system mozesz sprawdzac tylko poczatek xd

Xelix
17-01-2010, 14:22
Przeczytaj uważnie wywiad z mortiisem on powiedział że stara sie coś zrobić w tym kierunku :D ale jestem na tak :p

Ja mam netie i mam zmiennie -.- Mozna tez pokombinowac ze zmiennymi, bo nigdy cale ip sie nie zmienia tylko koncowka, wiec system mozesz sprawdzac tylko poczatek xd

A jakby hacker miał taki sam początek co ty ? To byś już konta nie miał... Myśl

Helloween
17-01-2010, 14:45
A jakby hacker miał taki sam początek co ty ? To byś już konta nie miał... Myśl

Co ty masz z tymi hackerami?

#top
Jestem na tak xd Tylko mogli by to zrobić też dla ludzi ze zmiennym IP.

Wolly
17-01-2010, 18:07
Jest możliwość, że powstanie system do odzyskiwania r-key'a. Tak jak w moim wywiadzie powiedział Mortiis: myśli nad tym.

KaZeK
17-01-2010, 18:24
Ja czekam tylko na to by powstał taki system ;)

Jestem na tak.

.Panicz.
17-01-2010, 18:29
Jestem na nie... Poczekajmy na Update. :p

Sobi
17-01-2010, 19:29
Jestem na NIE.
Już niedługo w dziale 'Propozycje' zobaczysz mój pomysł... :)

Już nie mogę się doczekać :*

Axelo .
17-01-2010, 20:10
To dobry pomysł jest, dobrze że ktoś to zobaczył wkońcu z administracji ale co z tymi co mają zmienne ip?

Seth Drut
17-01-2010, 22:56
jak dla mnie pomysl dobry ;)
mozna dopracowac jakos, ale jestem na tak .

Exevo knight
18-01-2010, 02:37
Co do zmiennych IP to jest na pewno na to rozwiązanie ponieważ na niektórych ots`ach dają bany na IP i zmienne nie działa (maska podsieci czy jakoś tam)...

I tak mortiis zrobi swoje, pozdro xD

Raptorq
18-01-2010, 07:31
Na APO dostaje bana na ip to resetuje ruter i gram dalej xd Xelix, nawet zmienne ip ma cos ze stalego, czego nikt inny nie moze miec;p

Dex-ter
18-01-2010, 08:46
Przydałby się taki system, jestem na TAK

Takarji
19-01-2010, 12:04
Według mnie bardzo dobry pomysł, może bym odzyskał rkeya to pewnego hara ;d
A co do tego ze nie odpisuje napisałem w sobote i czekam to teraz :mad:
Ciekawe czy on by tak cierpliwie czekał na odpowiedź...

.Storm.
19-01-2010, 13:20
Jestem na tak i mam swierze informacje co do tego.
Pisalem z Mortiisem na e-mail i powiedzial ze nie da sie odzyskac rk, jesli zmienia sie ip, chyba ze przez miesiac logujesz sie z tego samego.
Napisal tez ze mozliwe ze wprowadza system ktory pomaga w odzyskaniu rk.

dorekxd
19-01-2010, 14:13
Dobry Pomysł mam trzy konta co by sie przydał r-key

Precision
19-01-2010, 14:24
Pisałem również do mortiisa aby odzyskać rk, odpisał na 4 maile więc odpisuje trzeba cierpliwie czekać :). Tak można go dostać ale trzeba mieć STAŁE IP, a nie że tylko końcówki się zmieniają. Sam mi Mortiis napisał, taki początek jak ja IP może mieć pół polski więc.. Poprostu stałe. Albo coś innego trzeba by wymyślić z czasem myśle że odzyskamy nasze r-keye..

Sobi
19-01-2010, 14:37
Jestem na tak i mam swierze informacje co do tego.
Pisalem z Mortiisem na e-mail i powiedzial ze nie da sie odzyskac rk, jesli zmienia sie ip, chyba ze przez miesiac logujesz sie z tego samego.
Napisal tez ze mozliwe ze wprowadza system ktory pomaga w odzyskaniu rk.

A napisał może w którym miesiącu ?.

Marcelllo
19-01-2010, 14:57
Jestem na tak, ponieważ mogłoby to ułatwić i odzyskanie rk i czytanie maili Mortiisowi. W tej chwili jest on "zasypywany Spamem" różnym, często nie na temat w tym też próby odzyskania RK :)

Wassup
19-01-2010, 15:20
Zamiast nabijać posty to sam może byś się zajął takim programem. Ja od razu piszę, że się na tym nie znam bo mnie w szkole na informie uczyli jak dobrze z progu wyjść w DSJ 2.1.

Aha i jeszcze 1 (trochę na bluzgam bo inaczej się nie da).
Każdy tylko kuźwa pieprzy, że Mortiis nic robi, cytując znany tekst ze znanego filmu "tak to każdy gupi umie ale robić ni ma komu". Na pewno nie siedzi na Karaibach i nie opierdala się z dupeczkami 24/7h popijając do tego mojito.
Przy generowaniu RK wyraźnie jest napisane, że macie pilnować go, jak oka w głowie. A jak do kurwy nędzy nie umiecie zachować 1 karteczki to jak wy chcecie poradzić sobie w życiu?

sqlterpa
19-01-2010, 16:08
Jeszcze co do tego to co mają zrobić osoby (akurat w Twojej propozycji) jeżeli mają zmienne ip ^.-?

K\/!N$T0R
19-01-2010, 21:50
Oby powstal taki system, ale i tak lepiej pilnowac rkeya chociaz bedzie taki system.

truck3r
20-01-2010, 20:22
Ja piszę na ten temat od września i nie dostałem odpowiedzi :) Santano powiedział, że sprawdzi moje IP... Logowałem co dzień po kilka razy a nie odzyskałem r-key'a ;/

Ernii
21-01-2010, 10:55
tak czytam i czytam to jak i w moim tak i tu te same praktycznie posty ;s nabijajcie dalej a i tak nie bedzie opcji w panelu logowania s

Darioo
21-01-2010, 12:53
Jestem na tak.
Sam wiele razy nie miałem rkeya, lecz odzyskałem go później (cierpliwość popłaca), ale mogło to się stać wiele wcześniej więc powinni to zrobić ;x

aLiN
21-01-2010, 13:54
Jestem na nie, Ci co mają neostrade/upc sobie nieodzyskaja ;d