PDA

View Full Version : Loot oraz sens Pathfinder'ow...

Takanori~
17-01-2010, 17:53
Czesc dziewczynki... Chodzi mi o potwora o nazwie Pathfinder... Kto tam expi ? Nikt. A dlaczego ? Bo loot jest zalosny, duzo bije, latwo pasc... Wiec tutaj nasowa sie moja propozycja o polepszenie/przywrocenie lootu...
Prosze o wyrazenie swojego zdania, chociaz jak mnie nie lubicie... :p

EDIT !
Ci ktorzy tam nie expili, niech sie nie wypowiadaja...

Wolly
17-01-2010, 18:19
Expiłem raz - nie opłaca się. Tak jak powiedziałeś, potwór źle rozmieszony na respie, loot nie dobry i można łatwo paść. Proponuję jakoś go zaktualizować.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-01-2010, 17:34
Ci ktorzy tam nie expili, niech sie nie wypowiadaja...
Dzięki temu zdaniu zamiast 15-20 odp masz tylko 2 :>
@topic
No ta, ale przedtem jak nie było tego pathcośtam, to jakoś sobie pewnie dawałeś radę i było dobrze? Co nie?

Kapitan Alkohol.
18-01-2010, 17:38
Heh sam, chciałem napisać taki temat :D
Fakt, ostatnio przeszedłem się na pathy i na ok 12 zabitych spadło 20cc i dsl ...
Loot który był na początku to była lekka przesada bo z co 2 leciała blesedka, a z każdego dsl i g axe xD, ale tak po 50cc z 1 patha + items przydało by się. ; )

pijany ludek
18-01-2010, 17:38
ta dokladnie obecnie lot jest zalosny w porownianiu do tego co bylo na poczatku we 2 sie oplacalo siedziec, mam nadzieje ze polepsza lota chociaz troche

aLiN
18-01-2010, 17:42
@topic
Loot jak dla mnie jest żałosny, 5sc lota, z 2 leveli, + gleba. 1028-1030.

Marcin <3
18-01-2010, 17:45
taka sytuacja jest z nimi jak byla z um'ami XD

jak najbardziej zmienic bo sie nie oplaca.

handlarz_narkotykow
18-01-2010, 17:47
No więc myślę że na wszystkim powinien być dobry loot a jeśli nie to powinien być dopracowany szybki exp a przynajmniej szybszy niż na potworach tego samego gatunku (mówię tutaj o dostarczanym expie), bo po co marnować miejsce na mapie jakimiś nie potrzebnymi potworami na których i tak nikt nie expi.

Kiedyś na umach też nie było prawie lootu i nikt nie expił, potem Mortiis poprawił loot i umy 24/7 zajęte :)

A co do autora to dobrze że zwróciłeś na to uwage.

Marcelllo
18-01-2010, 19:13
Jestem za przywróceniem loota ponieważ był to jedyny potwór "zarobkowy" po apocalypto... Jak wiadomo pathfinder sporo bije, ma dużo hp i daje 1,5mln expa... Ataki ma prawie, powiedziałbym, że apocalypto które daje 2mln expa i do tego ma o wiele lepszy loot (ma brochę i w ogóle)...

Expienie = nieopłacalne, zdobywanie kasy graniczy z niczym :d

I po co update'y jak zaraz to co zrobiliście zepsujecie?

Azielu$
18-01-2010, 19:15
Można by trochę polepszyć loot, ale przywrócenie starego to przesada. Exp na pathfinderach nie jest zbyt dobry, gdyż mają one dużo hp i duże dmg, więc przynajmniej loot powinien być przyzwoity. :)

@up
Na apo lepszy loot? xd No chyba jak ta broszka poleci, bo przeważnie to więcej zarabiam z converterów niż z apo ^^

Scoop
18-01-2010, 19:22
Loot został zmieniony ponieważ jest za dużo kasy na serwerze, a jak doskonale wiecie z Pathfinderów był za dobry loot, zamykam. ;)