View Full Version : Co s?dzisz o filmie 'Dom Z?y'?
Osobiście nie byłem na nim w kinie, ale oglądałem go u kolegi. Dla mnie na prawdę bardzo dobry film. Polskie kino na najwyższym poziomie.
Powiem szczerze... Jak widzę film polskiej produkcji o tematyce kryminał, dramat obyczajowy to nawet nie chce mi się wkładać płyty do CD-ROMu, nie wspominając o pójściu do kina. Jednakże z opinii innych ludzi można wywnioskować, że film sam w sobie nie jest zły. W tamtym roku miałem okazję zobaczyć 'Dom zły' u kumpla, ale tak jak wspominałem wyżej po prostu coś mnie odpycha. Spróbuję jak najszybciej obejrzeć i niebawem napiszę coś więcej.
Poziomkuwa
18-01-2010, 15:17
Heh, akurat znam reżysera tego filmu xd Jest to kuzyn mojego dobrego kolegi. A co do filmu to rodzice zmusili mnie, żebym to im ściągnął. Osobiście nie oglądałem, ale przechodząc słyszałem same 'kurwy' XD
N-series
18-01-2010, 16:36
Bylem w kinie z kolegami w pasażu we wrocławiu tak chujowy że szkoda gadać , piliśmy piwo tylko jedliśmy i tyle , nudy straszne xd , o ile pamietam za czasu plu żona jakiegoś kolesia ma zawałczy coś potem on mieszka z takim dziadem i babką xd on ją rucha, policja cały czas coś pierdoli i wódke pije i tak cały film leci
Film jest naprawdę genialny jak na polską produkcje. Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał, to naprawdę polecam. Nie chce spoilować odnośnie zakończenia żeby wam nie popsuć frajdy.
Jedna z najlepszych produkcji polskich jeśli chodzi o filmy tego typu, oglądałem i jestem pod wielkim wrażeniem. Wszystko fajnie zagrane i fajny scenariusz, ogólnie film na wielki plus!
Oglądałem chwile. Skończyłęm na momencie jak ta babka się z garnkiem wywaliła. Kiedyś dokończe- mam nadzieję że warto
Kamor Wielki
20-02-2010, 10:03
Ściągniemy zobaczymy .
Liczę na wiele.
Mc Maciek
20-02-2010, 10:31
Oglądałem i ten film mnie nie zachwycił... Takie to jakieś dziwne, z głupim zakończeniem. Nie podobało mi się. Nie będę pisał więcej, żeby (jak już ktoś wyżej napisał) nie spoilować.
Liczyłem na duuuuuuużo lepszy film.
ByOuT 2.0
20-02-2010, 12:27
Ten film w ogóle do mnie nie trafił...Sądziłem, że będzie to coś lepszego, że będzie to 1-szy dobry Polski film XXI wieku a tu dalej to samo - marna produkcja.
Devil murder
26-03-2010, 18:12
Dla mnie genialny. Ukazuje prawdziwe reali Polski.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.