PDA

View Full Version : Co s?dzisz o filmie 'Dom Z?y'?

Wolly
18-01-2010, 14:20
Osobiście nie byłem na nim w kinie, ale oglądałem go u kolegi. Dla mnie na prawdę bardzo dobry film. Polskie kino na najwyższym poziomie.

Ktoś II
18-01-2010, 15:00
Powiem szczerze... Jak widzę film polskiej produkcji o tematyce kryminał, dramat obyczajowy to nawet nie chce mi się wkładać płyty do CD-ROMu, nie wspominając o pójściu do kina. Jednakże z opinii innych ludzi można wywnioskować, że film sam w sobie nie jest zły. W tamtym roku miałem okazję zobaczyć 'Dom zły' u kumpla, ale tak jak wspominałem wyżej po prostu coś mnie odpycha. Spróbuję jak najszybciej obejrzeć i niebawem napiszę coś więcej.

Poziomkuwa
18-01-2010, 15:17
Heh, akurat znam reżysera tego filmu xd Jest to kuzyn mojego dobrego kolegi. A co do filmu to rodzice zmusili mnie, żebym to im ściągnął. Osobiście nie oglądałem, ale przechodząc słyszałem same 'kurwy' XD

N-series
18-01-2010, 16:36
Bylem w kinie z kolegami w pasażu we wrocławiu tak chujowy że szkoda gadać , piliśmy piwo tylko jedliśmy i tyle , nudy straszne xd , o ile pamietam za czasu plu żona jakiegoś kolesia ma zawałczy coś potem on mieszka z takim dziadem i babką xd on ją rucha, policja cały czas coś pierdoli i wódke pije i tak cały film leci

Μejger
18-01-2010, 17:38
Film jest naprawdę genialny jak na polską produkcje. Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał, to naprawdę polecam. Nie chce spoilować odnośnie zakończenia żeby wam nie popsuć frajdy.

Axelo .
18-01-2010, 19:20
Jedna z najlepszych produkcji polskich jeśli chodzi o filmy tego typu, oglądałem i jestem pod wielkim wrażeniem. Wszystko fajnie zagrane i fajny scenariusz, ogólnie film na wielki plus!

Izmoks
20-02-2010, 09:51
Oglądałem chwile. Skończyłęm na momencie jak ta babka się z garnkiem wywaliła. Kiedyś dokończe- mam nadzieję że warto

Kamor Wielki
20-02-2010, 10:03
Ściągniemy zobaczymy .
Liczę na wiele.

Mc Maciek
20-02-2010, 10:31
Oglądałem i ten film mnie nie zachwycił... Takie to jakieś dziwne, z głupim zakończeniem. Nie podobało mi się. Nie będę pisał więcej, żeby (jak już ktoś wyżej napisał) nie spoilować.

Liczyłem na duuuuuuużo lepszy film.

ByOuT 2.0
20-02-2010, 12:27
Ten film w ogóle do mnie nie trafił...Sądziłem, że będzie to coś lepszego, że będzie to 1-szy dobry Polski film XXI wieku a tu dalej to samo - marna produkcja.

Devil murder
26-03-2010, 18:12
Dla mnie genialny. Ukazuje prawdziwe reali Polski.