View Full Version : Zmiana w systemie fragow
Zmiana polega na prostym dodaniu 1 fraga. Graczy na serwerze zarowno z malymi jak i duzymi levelami przybywa a wolnych respow jest coraz mniej wiec trzeba jakos o nie powalczyc. A zeby powalczyc trzeba miec fragi. Dlatego uwazam ze moja propozycja jest jest bardzo dobra.
Mordimer
18-01-2010, 17:47
Bardzo dobry pomysł, czas wprowadzić trochę ruchu na tym serwerze;] Niestety noobków przybywa, a gracze muszą sami sobie z nimi radzić. Rozumiem, że gmowie nie zawsze mają czas banować, ale niech w takiej sytuacji dają nam możliwość samodzielnego radzenia sobie z uciążliwymi graczami ;>
Jeden 'frag' powinien zostać dodany. Ze względu na ilość ludzi, ale również jak już wspomniałeś chodzi o respy. :)
.Panicz.
18-01-2010, 17:50
Nie mam nic przeciwko... ;)
Ale chyba zły dział :|
Jestem na TAK.
handlarz_narkotykow
18-01-2010, 17:51
Ja bym zrobił nawet i 6 fragów patrząc na to jak wiele jest na serverze botów i ludzi których aż się proszą by ich zabić mówię tutaj o wyzwiskach itp.
Rs był np. od 6 fraga i chyba nikt by nie miał nic przeciw.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-01-2010, 17:53
Tak, jestem na tak, bo tak sobie mysle, że tak dalej nie moze być. Ale co ten 1 frag zmieni? Napinacze i tak będą napinać. Będzie więcej płaczu takiego jak : XXX pk 3k lvl raty city!!! fast zabijcie go!!!11
Melman Shooter
18-01-2010, 17:55
Jestem za.
Powód: można pogonić kogoś z respa (dedem) więcej razy niż zwykle, mało tych fragów ja takie fragi na moim 68 pallku mam w minute więc przyda się o 1 więcej.
Jestem na TAK im więcej ludzi tym powinno być więcej fragów :D
Ancarius
18-01-2010, 17:57
Jestem na NIE!
Powinno być zmniejszenie ilości fragów. APO jeszcze bardziej się "zasyfi"
Nie potrzeba dodawać 4 fraga, wystarczy zmienić czas ich zniknięcia.
Wbijam sobie 2 fragi w ciągu 5 min. i żeby 2-ugi frag mi zniknął muszę czekać 24h:eek: Dla mnie to trochę chore jest.
Jestem na NIE!
Powinno być zmniejszenie ilości fragów. APO jeszcze bardziej się "zasyfi"
Za duzo bys padal :(
Przestan sie wbijac na respy to nie bedzie koniecznosci dodania fraga.
^Akynaoo
18-01-2010, 18:14
Ja bym glosowal nawet za wprowadzeniem 5 fragow bez konsekwencji, a po 6 rs. 5 to taka uniwersalna wartosc, latwo zapamietac Xd
Wujaszek
18-01-2010, 18:23
Tak tak tak to bardzo dobry pomysł, można by wprowadzić 4 a nawet 5 fragów lub zmniejszyc odczekiwanie za fragiem od 8 lub 10h :p
Seth Drut
18-01-2010, 18:28
b dobry pomysl ;)
oczywiscie jestem za dodaniem jeszcze jednego fraga
moze juz sie ludziom 4 razy wiecej nie bedzie chcialo wracac ;)
Jestem na tym aby wprowadzić tą propozycję ponieważ jest bardzo dużo graczy na serwerze a jesli Ci wbije 'noob' to zabijesz go 3x i bedzie ciagle przychodzil i Ci wbijal a moze za 4 razem nie przyjdzie :> XD
2 nooby wbijają na respa : bijesz obydwu i nie masz już fragów. Przychodzą znowu i wbijają ci i nie masz co zrobić bo co? nie zabijesz ich przecież bo będzie RS.
jestem za 1 dodatkowym fragiem.
Ja bym glosowal nawet za wprowadzeniem 5 fragow bez konsekwencji, a po 6 rs. 5 to taka uniwersalna wartosc, latwo zapamietac Xd
Signed.
Tak tak tak to bardzo dobry pomysł, można by wprowadzić 4 a nawet 5 fragów lub zmniejszyc odczekiwanie za fragiem od 8 lub 10h :p
Czas oczekiwania jest dobry. Większym problemem jest to, że gdy po wbiciu np. 2 fragów wylogujemy się z gry i wlogujemy nawet za 24h to zniknie tylko jeden frag.
@topic
Jestem za propozycją ^Akynaoo.
.Edzio Kiełbaska.
18-01-2010, 19:38
WPROWADZIC NON-PVP a nie jeszcze fragi dodawać. Jestem na NIe
Kornas Pall.
18-01-2010, 19:48
Jestem na tak . 3 to za mało .
bardzo dobry pomysl czesto jest tak ze nie mam fragow i nie mma co robic a jakis noob sie wbija na respa
Topic
Jestem Na Tak
Knight Lukas
18-01-2010, 19:58
W sumie jeden frag w tą w czy w tą nie robi różnicy... Taki noob padnie 4 razy i przyjdzie 5 i co? niech zostanie tak jak jest.
Za duzo bys padal :(
Przestan sie wbijac na respy to nie bedzie koniecznosci dodania fraga.
Boże, jak mnie dobija to, że uważasz się za pro - playera. Ostatnio widziałem jaki kox jesteś, padałeś jak piesek od mniejszych leveli. Zastanawiam się co Ty posiadasz w swej jak, że skromnej łepetynie.
Topic@
Wiele ludzi, dzięki wprowadzeniu tej zmiany by odeszło, bo zaczęło by się ubijanie małymi levelami nowych graczy, którzy w jeden dzień kończyli by przygodę z APO. Nie patrzcie tylko na siebie, że wam by się fajnie ubijało, patrzcie też jakie konsekwencje niosło by dodanie jednego fraga.
18:30 Aronixe: muzgu
Kumpel Armii
18-01-2010, 20:09
Jest to ots i jestem na tak.
Poza tym okres oczekiwania rs jest śmieszny!
Jestem za dodaniem 4 fraga, ale nie więcej bo za dużo to też nie dobrze ;).
Boże, jak mnie dobija to, że uważasz się za pro - playera. Ostatnio widziałem jaki kox jesteś, padałeś jak piesek od mniejszych leveli. Zastanawiam się co Ty posiadasz w swej jak, że skromnej łepetynie.
Topic@
Wiele ludzi, dzięki wprowadzeniu tej zmiany by odeszło, bo zaczęło by się ubijanie małymi levelami nowych graczy, którzy w jeden dzień kończyli by przygodę z APO. Nie patrzcie tylko na siebie, że wam by się fajnie ubijało, patrzcie też jakie konsekwencje niosło by dodanie jednego fraga.
18:30 Aronixe: muzgu
Taaaaaaaaaa Ty za to jestes pro player hahahahahaha. Jak uwazasz ze 3x 1200 profesje magiczne to male levele to jestes zaje*****
Wiesz jaka jest roznica miedza toba a mna? Ze ja nie boce a ty tak :(
W łepetynie mam o wiele wiecej niz Ty dzieciaku. I juz Ci mowielem. Chcesz sie ponapinac zapraszam na skype. Chetnie wysle Ci nick. A temat nie jest o moim pvp tylko o dodaniu fraga. Mowisz ze male levele mialo by lipe ta? Tak wiec moja odpowiedz jest prosta: "Nie masz wysokiego levela, siedz na pizdzie i nie kozacz" A ty to robisz w calkiem inna strone.
Nie masz wysokiego levela, siedz na pizdzie i nie kozacz"
Tyle że zabijanie na APO jest za tzw. "fri" i nic na to nie poradzimy.
Jestem na tak, coraz więcej osób trza ściągać na fragi jak wbija na respawn
N-series
18-01-2010, 21:57
Lepiej jakby z 12h fraga zrobili np.5 tera prawie zawsz mam 2 wbite(3 nie wbijam bo lag i na pk rs) wpada ci jakiś kozak na respa a ty nic nie zrobisz
Zarexoholik?
18-01-2010, 22:08
Ma zostać dodany tylko jeden wolny frag? Przynajmniej 2 wolne. Tak, żeby było 5 wolnych fragów, a 6 gwarantował truskawkę. :)
No zgadzam sie :) Lub skrócić o polowe oczekiwanie z 12h na 6h :)
Jestem za wprowadzeniem 5 fragów dozwolonych bez konsekwencji a za 6 wpadałby rs. Tak jak Franek wspomniał, 5 to liczba łatwa do zapamiętania. :p
jestem na tak:) przyda sie kolejny frag ale jak po up widac 4 to nadal za malo bedzie:O
G_R_U_L_I_X
18-01-2010, 22:36
Tak, ale zmniejszyć fragi do 10h i 5 frags to rs. Te kur*wy z zakladu pogrzebowego wszędzie są gdzie ja expić akurat i jak tu se radzić?
No jestem na tak
Przydalo by się o jednego więcej mnieć fraga:)
Mortalix
18-01-2010, 23:46
Kiedyś był 1 frag i nikt nie płakał. : (
Jestem na nie, bo i tak za dobrze jest.
Lord Morgan.
19-01-2010, 08:36
Jestem na TAK, mogli by dodac 5 fragow pk 6 frag rs ;)
K\/!N$T0R
19-01-2010, 09:47
Jestem na nie poniewaz co zabije 3 kolesi potem wejdzie mi 4 i.. ubic go niemoge bo bedzie rs a patrzac na kolesi ktorych zabilem przynajmniej 1 byl niepotrzebny a to i tak nic niezmienia. Musisz liczyc sie z tym ze masz 3 fragi do dyspozycji.
.!Z@rk!.
19-01-2010, 10:27
Jestem na tak, przydałby się jeszcze 1 frag ;d
Belfus Adri
19-01-2010, 11:15
Jestem na tak,a nawet przydalo by sie z 5 fragow poniewaz co chwile ci wbija jakis noob na respa i trzeba jakos sobie radzic Xdd
Oczywiscie ze tak :) Czasem trzeba przejac respa :D
Popieram, Zakład pogrzebowy, będzie częściej leżał.
Jestem na tak, przyda się zawsze ten 1 frag, ale i tak Mortiis tego nie zrobi pewnie bo jak nie czyta forum to skąd ma wiedzieć.
Pablosikk
20-01-2010, 15:37
mimo iż h lv nie mam ale jak ktoś się wbija na dracule to często juz fragów nie mam :p zeby kozaka pogonic;]
diamondback
23-01-2010, 00:43
Taa , przydał by się jeszcze jeden dodatkowy frag .
Miałem pisać podobna propozycje ,bo jest to dobra propozycja
argumenty:
Więcej fragów - więcej zgonów - mniej SL - mniej kasy na serwie :)
MorgiBack
23-01-2010, 09:25
Jestem na nie!
I tak już wprowadzili nam 3 fragi to już szczyt ! :eek:
A potem będzie taka sytuacja "wprowadźcie 5 bo za mało 4..... wprowadźcie 6 bo 5 za mało"
Trzeba rozważnie pekować ludzi :D
...I zesłał ich Bog na ziemie... by siali zamęt i zniszczenie...
Moim zdaniem jest dobrze choc mogli by dac tak jak ^Akynaoo napisal :)
5 fragow do zmarnowania i za 6 rs.
Jestem na TAK. Poprostu zabijanie graczy to czesc tej gry a na APO system PvP jest ubogi .Podnioslo by to grywalnosc na APO .Warto tez zmniejszyc czas znikania kolejnych fragow . Uzasadnienie - np.wojny pomiedzy gildiami .Bo teraz jak tu isc na wojne jesli zaraz RS :)
Ale jest jeden powod dlaczego niewprowadza takiego rozwiazania - bo dzieci niebeda chcialy grac i placic pacca (z calym szacunkiem do prowadzacych APO) .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.