View Full Version : [8.42] Gm plz Look !!
Surio__:D
18-01-2010, 22:06
Witam mam taki problem ; > gdy dziś expiłem gdzieś z 1,5h wszystko było normalnie gdy dobiłem lvl coś mnie wylogowało i automatycznie zalogowało i odrazu Boskie ~~"Temple"~~ może mi ktoś to wytłumaczyć podejrzewam że dostałem "Kicka" od któregoś z gamemasterów itp , nie pisać mi tu "twoja wina padłeś masz" albo "nie używaj bota" do konta nikt nie ma dostępu oprócz tylko i wyłącznie MNIE ! proszę aby któryś z owych gm odezwał się w tym temacie z odpowiedzią :)
Ale co, padles?? Czy pojawiles sie w temple z takim samym levelem??
!!sQaua!!
18-01-2010, 22:22
Po 1. Wątpie, że jakiś GM odpowie w tym temacie, oni raczej omijają takie, które nazywają się 'GM WEJDZ PLX' itp.
Po 2. Nawet gdyby się tak nie nazywał, to i tak by chyba nie zawitał tu żaden GM.
Ok. Do rzeczy.
Też tak mam, ale wiem, że nie jest to wina servera, ponieważ siedząc z ziomkami na skype, oni nie mają żadnych problemów, natomiast mnie kicka, najprawdopodobniej jest to wina internetu, lub komputera. Myślę, że tutaj powinien się wypowiedzieć Mc Maciek, on jest informatykiem, lepiej się na tym zna.
Watpie zeby cos takiego Ci sie zdazylo. Jak moglo Cie wylogowac i automatycznie zalogowac? Nie ma takiej mozliwosci.
Techniks
18-01-2010, 22:29
http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.