Zaloguj się

View Full Version : Rook-Chat

Goku Mastah
19-01-2010, 22:37
Witam. Siedząc sobie dziś na Black Knight na rooku wpadłem na pomysł, aby dodać coś takiego gdzie mogliby porozmawiać sobie rookmani.
Bylby to Rook-Chat, mogliby tam tylko pisac rookmasterzy a chary z maina tylko ogladać. Oczywiscie Game Chat by zostal ale dla ludzi z maina.
Powód :
Często ludzie siedząc na Game-Chat nie wiedza czy pisze ktos z main czy z rook.
Plusy :
Np. Postac dopiero zalozona nie bedzie moglaby spamowac na Game-Chat że sprzeda postac albo zamieni lub inne bzdury.
Na Rook-Chat moznabyloby sie zbierac ekipami na questy lub dyskutowac na rozne tematy tylko zwiazane z rookgardem.

Myślę że nie jest to głupi pomysł. Czekam na wasze opinie i wypowiedzi.
Wrzucam sąde.

Senshi
19-01-2010, 22:43
na game chacie mozesz porozmawiac
Rook tez ma tam dostep, tylko ze nikt nie siedzi
nie gram na Rook i jest mi to obojetne:O

deeL `
19-01-2010, 22:43
Witam. Siedząc sobie dziś na Black Knight na rooku wpadłem na pomysł, aby dodać coś takiego gdzie mogliby porozmawiać sobie rookmani.
Bylby to Rook-Chat, mogliby tam tylko pisac rookmasterzy a chary z maina tylko ogladać. Oczywiscie Game Chat by zostal ale dla ludzi z maina.
Powód :
Często ludzie siedząc na Game-Chat nie wiedza czy pisze ktos z main czy z rook.
Plusy :
Np. Postac dopiero zalozona nie bedzie moglaby spamowac na Game-Chat że sprzeda postac albo zamieni lub inne bzdury.
Na Rook-Chat moznabyloby sie zbierac ekipami na questy lub dyskutowac na rozne tematy tylko zwiazane z rookgardem.

Myślę że nie jest to głupi pomysł. Czekam na wasze opinie i wypowiedzi.
Wrzucam sąde.

Fail. Jestem na nie. Daj taką propozycję, aby większość Ci pisała na tak. uwierz, że bedzie w chuj osob przeciw

.Panicz.
19-01-2010, 22:59
Kurczę!!!
Niechcący zagłosowałem na NIE!
Ale jestem na TAK!!!! :D:D
Mogliby w końcu coś takiego wprowadzić :cool:
Ale wątpię że wprowadzą :(
@deeL ' - Ogarnij :c

Wolly
20-01-2010, 00:06
Dobry pomysł ze wzgledu na to, że nie byłoby spamu o 'sprzedaż postaci' - tych małych leveli. Dodatkowo zrobiłby się jakiś porządek, który i tak na Game-Chat jest znikomy.

Karpek
20-01-2010, 11:20
Dobra propozycja. Jestem na tak.
Najlepiej usunąć RL-Chat (bo i tak nikt tam nigdy nie pisze) i w to miejsce dać Rook-Chat ;).

Zbigniew Wodecki
20-01-2010, 11:56
Zaznaczyłem na tak, ale jestem na nie!
Kolejny chat, zeby nooby pisały swoje oferty, juz dosc jest spamu na game chacie, więc nie potrzebny kolejny kanał.

Lord Morgan.
20-01-2010, 12:09
Jestem na TAK.
Duzo osob pisz na GC np awans na 75 lvl kazdy Mu cisnie a on ten lvl wbil na rook.. Powinno byc Chat-rook i chat-main

Raptorq
20-01-2010, 12:20
Jestem na nie. A co jak ludzie z rook chca pogadac z mainem, albo na odwrot;]?

Goku Mastah
20-01-2010, 14:28
To game-chat moglby zostac.
Ale na rook-chat tylko rookmasterzy.

Kumpel Armii
20-01-2010, 16:07
Jestem na nie z tego powodu, że czasem fajnie jest sobie pogadać z ludzmi z maina.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-01-2010, 16:30
Przeciez masz trade rook, pw i guild chat -.-

Marcelllo
20-01-2010, 16:44
Jestem na tak, myślę, że to trochę by ułatwiło sprawę ;) Często widzę, jak na game chacie wypowiadają się osoby które na rooku nie grały i wprowadzają nowych w błąd :d

Axelo .
20-01-2010, 17:36
Rook chat to dobry pomysł, zawsze coś ktoś gada i odrazu, ej rook? Ogarneło by to troche server ale oczywiście osoby z maina też miałyby do niego dostęp.

Assassin Mateusz
20-01-2010, 19:03
Bardzo dobry pomysl !
Jestem jak najbardziej na TAK ! ;o

Toxicc
20-01-2010, 19:17
Game-chat dotyczy wszystkich graczy więc nie jestem za podziałem. Chodź gdyby do tego doszło nie przeszkadzało by mi to.
Więc jest mi to wszystko jedno ale dam na nie, ponieważ jest to kanał dla wszystkich gdzie możemy wymieniać się poglądami itp.

Melman Shooter
20-01-2010, 19:18
Dobry pomysł. Oczywiście jestem na tak. :) Czemu gracze z maina mają swój kanał i sobie plotkują a gracze z rooka ? Też chcą coś z tego że grają w tą nudę. ^^

Regards,
Melman Shooter.

Sciex
21-01-2010, 17:09
Mysle ze to dobry pomysl poniewaz gracze z rooka nie maja gdzie spokojnie sobie popisac bo na game-chacie czasami jest straszny spam przez noobów ; /

>>Vegos<<
21-01-2010, 17:30
Nie, bo nie i omg...
PS. to nic nie da i żal...

Pan Gonzalezik
21-01-2010, 17:48
Nie gram na rooku, ale jestem na tak. Mniej noobków z 1 lvl by zaśmiecało gc.