Zaloguj się

View Full Version : Niebieskie Chachary

Arcano
21-01-2010, 19:44
Rok 2010 jest dla Ruchu Chorzów szczególny, bo właśnie teraz nasz klub obchodzi jubileusz swojego 90-lecia. Z tej okazji powstaje coś, czego jeszcze nigdy nie miał żaden polski klub. Coś, nad czym prace trwają już od ponad dwóch lat. Coś, co już wkrótce ma ujrzeć światło dzienne i... trafić do kin! Tak, tak! To film "Niebieskie Chachary" w reżyserii Cezarego Grzesiuka. Mamy przyjemność zaprezentować pierwszy teaser, zapowiadający tę niesamowitą produkcję. Zapraszamy!

http://www.youtube.com/watch?v=JHao-XRMJus

Co o tym sądzicie? Szczerze mówiąc cieszy mnie, że powstaje coś o moim klubie. Film powinien mieć oglądalność, choćby z ciekawości innych ekip kibicowskich. Kto wie, może film zrobi furrore jak film 'Hooligans'? :p

Kowalu$
22-01-2010, 02:21
Taa bedzie w kinach chyba domowych u was na tej melinie w Chorzowie Cipa 6?:)
Robcie dalej propagande...jestescie w tym mistrzami :D

@Down
Przypomnij sobie ile wy byliscie w 1 lidze :) i tak niedlugo spadniecie za korupcje :)

@Arcano
Wiesz to ze mamy dlugi to chyba wiadome...ale popatrz takie dlugi a 7 miejsce w lidze
O ile wiem to juz niedlugo ma byc podpisany kontrakt z sponsorem :)
A co do filmu jezeli taki syf wyswietla gdzies to w zyciu nie pojde do kina...
"Frontal tu przypał jest jedziemy" wielkie kozaki z Frontalem na czele :)

Wielki kibicu pochwal sie na ilu meczach byles bo wyniki znasz tylko z internetu...internet nie zrobi z ciebie kibica

Dark Devorious
22-01-2010, 06:06
Fajnie ze cos powstaje
A gejksiarz ma kompleksy bo o jego klubie tylko slychac ze jest w 1 lidze hahahaha

Wolly
22-01-2010, 12:21
Ja bym proponował, aby oceniać film, a nie klub który wpadł na pomysł tej produkcji. Co do tego teasera, to jest dość ciekawy, szczególnie spodobał mi się sam pomysł. Wykonanie nie jest takie w stu procentach wspaniałe, ale mam nadzieję, że film znajdzie swoich odbiorców.

Arcano
22-01-2010, 12:43
Ja bym proponował, aby oceniać film, a nie klub który wpadł na pomysł tej produkcji. Co do tego teasera, to jest dość ciekawy, szczególnie spodobał mi się sam pomysł. Wykonanie nie jest takie w stu procentach wspaniałe, ale mam nadzieję, że film znajdzie swoich odbiorców.

Sęk w tym że to nie klub zajmuje się produkcją filmu. Rezyserem filmu jest Cezary Grzesiuk, który dokonał ekranaizacji m.in. "Ogniem i mieczem" czy "Quo Vadis" (przegląd wszystkich jego filmów dostepny tutaj (http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1120461)).

Death
22-01-2010, 13:03
o moim klubie
; o ?

#Topic
Moim zdaniem jedna wielka lipa. Nie lubię Ruchu i Widzewa również.

Pozdrawiam,
Death.

xD Lukki xD
22-01-2010, 14:33
Jak dla mnie to jest po prostu jak każde inne wypociny na youtube... nic w tym niezwykłego

Axelo .
22-01-2010, 15:23
Piłka nożna, fakt dobry temat na film ale nie o konkretnym klubie. Jeśli już to jakiś dokument który nie trafi do kina, filmy o piłce nożnej to np :
- Gol
- Gol 2

Arcano
22-01-2010, 15:28
@Down
Przypomnij sobie ile wy byliscie w 1 lidze :) i tak niedlugo spadniecie za korupcje :)

I TY śmiesz wypowiadać się o degradacji ?
http://www.sports.pl/articles/article.asp?Kategoria=3&Artykul=66406&Watek=71635&WatekStr=1&DA=140120100811&RewriteParam=-Gieksa-out-

Nawet wasi przyjaciele żabole śmieją sie z was, bo bawicie sie i cieszycie z posiadania AŻ (aż, jak na wasz standard) 7 miejsca w unibet lidze.

a podobno to Ruch klepie bide...

Co do tematu, film nie jest o piłce nożnej, a o kibicach.

Marik
30-01-2010, 01:47
nie wiem jaki on będzie ale na bank nie pojadę na niego do kina

Drzazgi ;] film o Zabolach nie w takim stopniu jak zapowiada się ten ale jest ;p

Arcano
14-02-2010, 19:48
Dla zainteresowanych, drugi teaser- http://www.youtube.com/watch?v=15w5eslCPcE

#down

tez tak uważam

Marik
16-02-2010, 00:09
szczerze powiem

ze ten 2 zwiastun jest o wiele lepszy niż ten 1

@Arcano

Jeżeli znajdziesz gdzieś fajna wersje w necie to koniecznie prześlij mi linka ;p bo myślę ze warto będzie zobaczyć nawet jeżeli nie kibicuje temu klubowi

Agipter1908
06-03-2010, 12:02
haha d;

oni w tym filmie będą gadać tym językiem?

"-jo wybijom Frontal
-jo też wybijom, bo tu przypałowo trochę...
- no jak chuj...!"

uczą was tam trochę polskiego w tych szkołach?

Crayon
06-03-2010, 12:20
uczą was tam trochę polskiego w tych szkołach?
Przeca my som na ślonsku, to jak momy szprechać w inkszym jynzyku niż nosz?
U nos rechtorka niy ucy bajtli po polsku, bo godo że to gorolski jynzyk. U nos ino po śląsku szprechają.
Bezto godom ci, wyjdź gorolu, zanim sie zmierzna i pizna cymś ło szrank!

A drugi teaster zdecydowanie lepszy, niż ten pierwszy. Nie umiem się doczekać, kiedy przed Zabrzańskim multipleksem będzie wisieć ogromny plakat reklamujący Niebieskie Chachary ; d

Arcano
16-03-2010, 16:16
Po niedlugim czasie możemy obejrzeć trzeci teaser filmu Cezarego Grzesiuka "Niebieskie ChachaRy".

http://www.youtube.com/watch?v=Z104tCIxoY4

#edt

kowalus jak zwykle spina nr 1 na forum, ahh te kompleksy :p

powinieneś se dać nick Kompleksu$

Marik
17-03-2010, 00:04
coraz lepiej się zapowiada

nie umiem się już go doczekać i potem mam nadzieje jakaś kontra Zaboli ;]

Splaxor
17-03-2010, 13:43
Szkoda gadać. Jedynie co mi się podoba to muzyka w pierwszym testerze. Chociaż, że kibicuję Ruchowi to nie chcę, aby ten film w ogóle powstał, a co dopiero, aby wszedł do kin. Znów będzie wiele akcji z nim związanych.

Kowalu$
25-03-2010, 02:06
Trzeba miec naprawde łeb zeby sprzedac wszystkie ksywki swoich bosów w filmikach ogólnodostępnych :) Szacun smRody szacun naprawde 4 treaser bedzie pewnie na deskach surfingowych :) opanujecie caly swiat w jednym filmie ciekawi mnie do jakiego gatunku to zalicza Bajka czy Horror??
Aha i nie nazywajcie sie Ślązakami skoro macie sztamy z samymi gorolami prosze was troche pomyslcie troche wiem ze to dla was trudne smrodki :) tytuł filmu powinien brzmiec "Niebieskie Lampuciary"

Dexter Rook Sorcerer
25-03-2010, 08:29
Uważam, że filmy w tej tematyce nie są dobrym pomysłem. Pozatym nie lubie tego klubu - jestem z Zabrza. Na pewno nie pójdę na ten film, nie będę także namawiał kolegów. Pozdro Kowalu$

Crayon
25-03-2010, 13:00
Kowal, a u nas przed młynem taki duży napis "Torcida Germany", hehe.
Dexter ja też raczej nie pójdę na ten mecz, ale chyba specjalnie w dzień premiery przejadę się do Zabrza, żeby zobaczyć ten wielki plakat reklamujący Niebieskie Chachary przed Multikinem : D

Przecież to będzie większa rozróba, niż "Kocham Cię Jagiellonia" w centrum Warszawy ; d

Akananto
25-03-2010, 17:43
Co do filmu - dlaczego cos tak smiesznego trafia do kin? Wdłg mnie to max powinno trafic do w11 , nie dalej :rolleyes: