Zaloguj się

View Full Version : Krytyka dla gmow

Graland
22-01-2010, 11:48
Co wy gmowie robicie na tym apo?? Chyba nic wejdziecie na 20min wjebi**** 3 bany dziennie i papa apo. A reszta dzieci nie przestrzega regulaminu wbijaja na respy bez wbicia fraga, piszą o wymianach postaci a wy w ogóle nie reagujecie może weźcie zróbcie większa ekipę i niech przez cały czas będzie jakiś gm online!!!!!!!!! i proszę o wypowiedz innych graczy i gmow co maja na ten temat do powiedzenia. A potem dziwy czego mało osób gra na serwerze bo gmowie nic nie robią tolerują łamanie regulaminu!!!! Np. wyzywa innych graczy i ich rodzinę, przeklinają itp...

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-01-2010, 11:55
A teraz weź głęboki oddech...wdech...wydech...jesteś odprężony...i jeszcze raz...wdech...wydech...
#topic
To bardzo fajnie ale 101% społeczności serva o tym wie, i nikt nie musi nam o tym przypominać
#edit
Nie chcialo mi sie zbytnio rozpisywać, bo i tak zara usuniecie xd

Pagon
22-01-2010, 11:55
Muszę się z Tobą zgodzić. Ostatnio przebywałem na APO i widziałem bardzo dużo osób nieprzestrzegających regulaminu. Mortiis powinien przyjąć kilka zaufanych osób które by pilnowały porządku...

Pablosikk
22-01-2010, 12:02
Taka prawda na tym apo jaja są już a nie ots podejrzewam że ten ots długo nie wytrzyma ;] ale to tylko moje zdanie i mam wyjebane czy mi usuniecie posta czy nie ; <

Graland
22-01-2010, 12:05
bo pilnują to gm i tutorzy a tu wejdziesz o 12:00 gma niema wejdziesz o 15:00 gma niema wejdziesz o 20 był o 17:00 na 10 min nie mozna zrobic tutorów którzy by pilnowali tych dzieci co wyklinają graczy itp

Senshi
22-01-2010, 12:05
zgadzam sie z Toba, ale:
1.co do wbicia na resp GM nic nie zrobi:O sciagnij go na fraga, albo zmien resp:) jezeli mu nie dasz rady
2.wymiana jest juz legalna z tego co wiem (sprzedaz kupno z allegro jest legalne-pisalem z Dexotim na ten temat)
3.to ze jada od starych to za takie cos powinny byc surowe bany-rodzice do tibii nic nie maja wiec nie wiadomo dlaczego dzieci juz po nich jada...

Powinno byc wiecej osob z administracji:
od map-juz Tygrys jest
ale jeden powinien siedziec na Game Chat i banowac
kilku szukac botów
1-2 na RRV siedziec

Karpek
22-01-2010, 12:09
Niestety muszę sie z Tobą zgodzić...
Według mnie powinni częściej banować za boty!

Wolly
22-01-2010, 12:15
Nie powiniśmy tego tak generalizować, ponieważ, to, że GM nie banuje graczy, to nie znaczy, że w grze go nie ma. Teraz administracja zajmuje się uptade, więc mniej czasu poświecają grze, ale sądzę, że z czasem się to zmieni.

Graland
22-01-2010, 12:34
Z czasem nie będzie graczy i nie będzie do czego wrócić bo wyjdzie nowy lepszy ots

Tygrys
22-01-2010, 12:55
Łatwo powiedzieć - trudniej zrobić. Nie możemy siedzieć w grze 24/7, bo Ty tego chcesz... Nie możemy wziąć też nowych tutorów/gm od tak sobie, to nie takie proste! Ja, czy Mortiis jesteśmy rzadko w grze, ponieważ nie mamy czasu aby siedzieć i pilnować porządku w grze. Mamy inne zajęcia, jak np. update itp.

Inni gm/tut starają się na pewno gdy tylko mogą wchodzić do gry. A jeśli nie dostajesz odpowiedzi np. na rrv, to zapewne dlatego, że nie potrafisz poprawnie sformułować swojego problemu/pytania/sprawy lub robisz to w sposób niekulturalny.

Jeśli Ci się nie podoba, nikt Ci nie każe tutaj grać...