Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Konkursy j?zykowe

3rd Dimension
22-01-2010, 12:28
Witam!
Ostatnio trochę przeglądałem ten dział i zauważyłem, że -chyba- nikt nie zapodał takiego pomysłu. Otóż: chodzi mi o zorganizowanie konkursów językowych.
Byłyby m. in. konkursy literackie - podawany jest temat i pisze się opowiadania, które potem będą oceniane przez administrację, bądź graczy,
lub konkursy językowe, w których możnaby np. założyć kanał na VT albo TeamSpeak i zrobić coś a'la dyktando, żeby sprawdzić ortografię i gramatykę użytkowników forum i graczy OTS'a.

Zapraszam do głosowania w sondzie :)

Pozdrawiam,
3rd Dimension

@Edit:
To tylko propozycja. Jakby takie coś się udało, to myślę, że ekipa wyznaczyłaby ludzi zajmujących się tym.
A co do tego, że forum tibijskie i takie coś, to poszukajcie na innych forach - na tibia.net.pl już od paru lat takie "zawody" się przeprowadza. Nawet kilka serwów organizuje takie coś i nagrodami są tam jakieś itemki, itp. :)
OMG ludzie widze że to poważnie traktujecie, a mi tu chodzi żeby była zabawa i troche rywalizacji w tych konkursach -.-

Ktoś II
22-01-2010, 12:32
To jest Tibia i konkursy tutaj powinny być związane z tą grą.
Nie rozumiem tylko tytułu tematu 'Konkursy językowe', a Ty piszesz jedynie o konkursach polonistycznych.
Dobrze wiemy, że tutaj pisze mnóstwo idiotów, którzy prawdopodobnie zrypaliby jakieś opowiadanie z googli.
Nie popieram pomysłu, trochę bez sensu.

Chociaż... Gdyby temat był oryginalny i takiego nie ma jeszcze w necie(związany z tematyką Tibijską), to chętnie napisałbym opowiadanie :P

#down
Popisywać się tym, że ktoś potrafi pisać po polsku?

Quki18
22-01-2010, 12:34
Omg ... następny głupoty pisze .. Tibia to gra w którą się gra a nie piszesz dyktando .. bo ty masz dobrą ortografie to chcesz się popisać?
Głupota ...
Taki sam pomysł jak rok temu żeby na święta zrobili księdza w grze żeby mogli się spowiadać bo nie chce się im iść do kościoła ...
Nie - takiego głupiego pomysłu to ja nie widziałem ..

Wolly
22-01-2010, 12:50
To jest Tibia i konkursy tutaj powinny być związane z tą grą.
Nie rozumiem tylko tytułu tematu 'Konkursy językowe', a Ty piszesz jedynie o konkursach polonistycznych.
Dobrze wiemy, że tutaj pisze mnóstwo idiotów, którzy prawdopodobnie zrypaliby jakieś opowiadanie z googli.
Nie popieram pomysłu, trochę bez sensu.

Nie zgadzam się z Tobą, zauważ, że są tutaj takie działy jak: Muzyka, RL Życie, Filmy itp. Taki konkurs na pewno by nie zaszkodził, tylko ja odnajduję w tym inny problem, mianowicie, kto by się tym zajmował? Ekipa odpada, bo oni zajmują się grą/uptade, moderatorzy? ciężka sprawa.

Osobiście jestem na tak, bo urozmaiciło by to forum jak i mózgi naszych użytkowników. :)

Wujaszek
22-01-2010, 12:51
Według mnie to zbędne, jeśli chcesz konkursy językowe to zapisz się do klubu polonistów. Niech się lepiej zajmą update a nie jakieś pierdoly.

Karpek
22-01-2010, 12:54
LOL. Konkursy językowe na forum tibijskim? HAHAHAHAHA! xD
Jestem na nie oczywiście.

K\/!N$T0R
22-01-2010, 12:55
Jestem na tak , bardzo dobry pomysl. Licze na swoj sukces :D.

Senshi
22-01-2010, 12:59
troche to dziwne:confused::confused::confused:
jestem na tak ale lepiej konkurs ortograficzny:D:D:D

Mordimer
22-01-2010, 13:04
Może spotkajmy się i zróbmy zawody sprinterskie? :D

Pomysł sam w sobie nie jest głupi, ale przy dyktandzie ludzie pisownię sprawdzaliby w necie. Opowiadania to to już lepszy pomysł (co właściwie stało się z działem "Opowiadania?!). Jednak nie wiem czy APO jest odpowiednim miejscem dla takich konkursów... Sami wiecie dlaczego. ;)

.Storm.
22-01-2010, 13:19
Jestem na nie , poniewaz jest to glupi pomysl ...
To jest gra , a nie zycie rl.
Konkursy powinny dotyczyc tylko APO .

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-01-2010, 13:24
. założyć kanał na VT albo TeamSpeak i zrobić coś a'la dyktando, żeby sprawdzić ortografię i gramatykę użytkowników forum i graczy OTS'a.

A tam wbija Andrzeju* i psuje całą zabawę :<

#topic
Phahaha, Laureat Literackiej Nagrody Apo? Dziwnie brzmi. Jak chcesz napisać dyktando przez neta skoro jest Mozilla/Word?

*http://www.youtube.com/user/TheVentriloBusters

Axelo .
22-01-2010, 15:28
Jeśli coś to konkurs tylko i wyłącznie na forum na kolorowy nick albo rangę. Tibia to konkursy o tibi, forum to konkrusy wielotematyczne.

Dark Devorious
22-01-2010, 15:48
Tak jak napisalo pare kolegow up , to jest tibia a nie konkursy z angielskiego czy jaki chuj ;d Jestem na NIE :)

KaZeK
22-01-2010, 19:21
Konkurs językowy?:D

Jak najbardziej za, ciekawe kto umie poprawnie wymawiać słowa w obcych językach.

diamondback
23-01-2010, 00:39
Konkurs językowe jestem na -NIE
Konkurs związane z grą- TAK :) Takie jak już były bodajże we wrześniu 2009:) Mam na myśli ten ,który trwał miesiąc i miał fajne nagrody ;P:)