PDA

View Full Version : [7.6] Tibia

Loki
22-01-2010, 14:02
Siemka
Dziś kupiłem sobie gazetę Cd Action na luty i znalazłem tam publicystykę tibii .

Aby wszyscy mogli to przeczytać , wklejam ss z gazety .

http://i48.tinypic.com/2cxxjq9.jpg

Nie wiem czy to dobry dział , jeżeli zły to sorki .

Wolly
22-01-2010, 14:07
Dość ironiczne przedstawiona jest ta gra. Podejście oczywiście negatywne, ale cóż. Ciekawi mnie, dlaczego jednak ten 'artykuł' zrobili, jeśli ta gra jest tak 'zła'.

Dalekowidz84
22-01-2010, 14:09
pier*lenie o szopenie ,pieprzenie o betowenie

Mortalix
22-01-2010, 14:29
Chyba w złym dziale to dałeś. ;0

#Topic
W tym artykule znajduje się szczera prawda, przestańcie się oszukiwać.. xd
Osobiście podpisałbym się pod tym tekstem.

Xelix
22-01-2010, 14:38
Dlaczego ten artukuł zrobili z negatywnego punktu widzenia ? Przecież gra tibia ma swoje plusy :) Zarabiasz szybko w rl :p opierdalając naiwne dzieci itp..

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-01-2010, 14:53
Ciekawi mnie, dlaczego jednak ten 'artykuł' zrobili, jeśli ta gra jest tak 'zła'.
Hmm...żeby zwiększyła się sprzedaż?
#topic
No i dobrze że zjechali, jak zawsze można się pośmiać ^^ Czekam aż zrobią recenzję naszego kochanego forum
#edit
Nie mogłem się powstrzymać

gazetę Cd Action
To nie jest gazeta!

Death
22-01-2010, 15:19
Dlaczego ten artukuł zrobili z negatywnego punktu widzenia ? Przecież gra tibia ma swoje plusy :) Zarabiasz szybko w rl :p opierdalając naiwne dzieci itp..
Zarabiasz pieniądze a tracisz cenne lata swojego życia.

#Topic
Moim zdaniem magazyn CDA opisał "Tibie" tak jak jest w rzeczywistości. Zarabiasz bo sprzedajesz postacie a tracisz za to cenne dni/tygodnie/miesiące/lata ? a przy okazji tracisz dużo wiedzy którą chłoniesz podczas lekcji a przez "Tibie" na te lekcje nie idziesz bo musisz "expić". W tibie powinny grać osoby tylko o stalowych nerwach i osoby które nie ulegają nałogom.

Pozdrawiam,
Death.

Stronghold
22-01-2010, 15:23
Pewnie redaktor naczelny padł na racie czy chuj wie czym,a dziennikarze nie zdążyli go wyUH'ać.

To moja teoria.

K\/!N$T0R
22-01-2010, 15:39
Ja pierdole tylko minusy widza w tibi a oni ciekawe w co graja... dla mnie ta gazeta to porazka (dlatego jej niekupuje) wiec moze niemam nic do powiedzenia ale o tibi to mam i twierdze ze ta redakcja to nieogary i jebane laczki.

Senshi
22-01-2010, 15:40
racja w tym jest
tibia jest czasochlonna i naprawde wciąga:<>:

handlarz_narkotykow
22-01-2010, 15:59
To prawda co redaktor tibia jak każda gra MMO jest wciągająca i czasochłonna i tak na prawdę każdy kto ma internet jest skazany na spotkanie się z tego typu grą reszta zależy od chęci i psychiki.
Ja jestem za nie tworzeniem więcej tego typu gier bo jestem zbyt uległy :[

Saylor
22-01-2010, 17:55
Hehe uśmiałem się;)
Co do artykułu to napisali prawde;)

KaZeK
22-01-2010, 19:30
"Same doświadczenia z fanami Tibi wystarczają mi w zupełności by grę z miejsca zdyskwalifikować"

Hahahha xD

Dobry artykuł, dobre określenie Tibi; p

Drake Banned
22-01-2010, 20:15
Pewnie redaktor naczelny padł na racie czy chuj wie czym,a dziennikarze nie zdążyli go wyUH'ać.

To moja teoria.

a moim zdaniem kosa go okradł i teraz płacze ;/

@top
z 1 strony dobrze to opisali bo większość co napisali to prawda, ale tez nie powinni takiej opinii tibi wystawiać, tibia to jedna z nie licznych mmorpg z taką grafiką w którą gra aż 50 tys osób...

Adrian <3
22-01-2010, 20:17
To co?

Może ten gość nie lubi tej gry. :c

Seth Drut
22-01-2010, 21:34
ale w tibii nie ma krow i nie da sie zbierac metrow jelita ;|

a tak na serio to artykul jak kazdy inny...

Joogi
22-01-2010, 21:41

To moja teoria.

HAHAAHHAHA DOJEBAŁEŚ XD

#Topic
Jak dla mnie, to praktycznie całość jest prawdą, tylko te maniaczki nie potrafią tego przyznać ; [

Adasik
23-01-2010, 01:40
Redaktor przedstawił Tibię w ten sposób iż zapewne jest jej przeciwnikiem. Nie lubi tej gry stawia jej recenzję w takim świetle, nie ukrywając, że pisze samą rację. No ale jak ktoś wyżej napisał są i plusy tej gry ;)

Xienus Paladin
23-01-2010, 08:17
tez sie zgadzam.. dla tego na rl tylko 1 kupiłem pacc...
a tak pacc na apo jest prawie za darmo o.O

Hogart
23-01-2010, 09:06
Chyba w złym dziale to dałeś. ;0

#Topic
W tym artykule znajduje się szczera prawda, przestańcie się oszukiwać.. xd
Osobiście podpisałbym się pod tym tekstem.

Tak masz racje, ale to jak bys mówił alkoholikowi żeby nie pił ..... oni tego nie zrozumieją, że tibia to szajs.

handlarz_narkotykow
23-01-2010, 09:09
tez sie zgadzam.. dla tego na rl tylko 1 kupiłem pacc...
a tak pacc na apo jest prawie za darmo o.O

jak ty grasz w tibie tylko dla tego a nie dla przyjemności to gz dla ciebie :eek:

Jak można porównywać Ots'a z globalem lol

@ topic
Dobra reklama dla twórców tibii i kolejne $$

Zuczek Przemas
23-01-2010, 12:03
gadacie bzdury ze tibia zla jak byscie nie grali wtibie tyle czasu to byscie gali w inne gowno wiec 1 hujj