Zaloguj się

View Full Version : Volcano Island, dziury, Zombie!!!

swintuch123
23-01-2010, 01:48
:eek:... śmigałem właśnie po Volcano Island i wpadłem do dziury pełnej Zombie, które zmiotły mnie na hita :eek:... zdarzyło mi się to po raz drugi, stąd temacix :)... wszystko byłoby oka, gdybym załadował się w ten sam dołek co wcześniej, ale problem polega na tym, że było to zupełnie po drugiej stronie wyspy, a jaskinia identyczna i liczba Zombik'ÓW taka sama ( tego do końca nie jestem pewien, bo pisałem wcześniej nie zdołałem u3mać się ani sekundy ) :o... zaznaczyłbym na mapie to miejsce, gdyby nie fakt, że nie używałem strzałek tylko kliknąłem na "Mark" ( podobnie jak za pierwszym razem ), chcąc dać odpocząć zmęczonym dłoniom po jednoczesnym expieniu i masturbacji ;] :rolleyes:...

jestem zwykłym graczem i nigdy nie zagłębiałem się w tajniki tworzenia map, jak również nie znam opcji, które można wprowadzać ( gdzieś to kiedyś wyczytałem, że to się "skrypt" nazywa :) )...
nie daje mi to spokoju i chyba nie zasnę dziś, gdyż mUSK wiercą mi dwa pytania... mianowicie:

1. Czy jest ich ( dziur z Zombie ) więcej?... jeśli tak, prosiłbym jakiegoś SuperZajebiścieOgarniętegoForumowicza ( w sensie moderatora, mappera - choć Ci zapewne maja zakaz udzielania takich informacji ) o mapkę z zaznaczonymi dziurami ;)...

2. Pisząc o opcjach ( skryptach ), myślałem o takiej atrakcji, która losowo lokuję nam "dziurkę;]", powiedzmy przy restarcie... jednak po przemyśleniu i nabraniu deczka dystansu do tej myśli, zakładam, że jest to jedynie moja wybujała wyobraźnia i powinienem czem prędzej zapierdolić baranka o ścianę i może dzięki temu zasnę :D

Rad byłbym z udzielonej pomocy, gdyż Volcano Island jest najczęściej odwiedzanym przeze mnie miejscem, w mojej krótkiej karierze na tym przekozackim OTSie ( wyliz odbytów ciał obych po masturbacji mocno wskazany;] )... i oczywiście chodzi mi głownie o fakt, że wielkim zaskoczeniem było trafienie tutaj, po tym jak kilka lat temu stwierdziłem, że w Tibie 7.6 można tylko pograć na ZSie ( Zagan Square OTS ), gdzie administrator jest zadufanym w sobie burakiem, a zapewne najbardziej boli go fakt, że przy stwierdzeniach typu "Mój OTS jest najlepszy w Polsce, jeśli chodzi o 7.6" ( choć zapewne z tą częścią zdania po przecinku przegiąłem, nie chcąc bardzo go ośmieszać... jeśli już nawias to zaznaczyć trzeba, że owe stwierdzenie nie jest wyrażane w charakterze marketingowym :p ) następuje debug w mUSKu, biorąc pod uwagę realia :) ...

odszedłem zbytnio od tematu, ale moja kobieta nie chce słuchać o Tibii, ziomki tym bardziej, dlatego też ryczę tu, bo nie mam komu się wyżalić...

Z góry dziękuję za udzieloną pomoc i przepraszam za złudne okrzesanie oraz niemoralne aluzje ;)

Pozdrawiam

Piotrek ;]

Wolly
23-01-2010, 01:52
Dziur jest kilka/kilkanaście. Przed wejściem masz tabliczkę z napisem: 'Uważaj na krwiożercze mrówki' - dziury znadują się tam, gdzie mrówki, więc po prostu je omijaja, a na pewno 'zombie' Cie nie zabije. :)

swintuch123
23-01-2010, 01:55
I gites :)... przechodzimy więc na "strzałki"... :D

Dziękóweczka :)

Pozdrówki :)

Piotrek ;]

Xienus Paladin
23-01-2010, 08:20
tam jest ich kilka...
a na całej mapie apo jest ich w chuj...
np. ank jak się na mastahy idzie

Fanatyczek_1945