View Full Version : Nastolatek w s?dzie si? ogra?a !
handlarz_narkotykow
23-01-2010, 21:02
Popatrzcie jaka to dzisiejsza młodzież...
http://www.youtube.com/watch?v=2tpmWzADq2o&NR=1
Chyba Ci się działy pomyliły, to nie jest śmieszne, wręcz przykre i żenujące. Ten chłopak mógł myśleć o konsekwencjach wcześniej, nie w sądzie.
W tym krótkim filmiku mowa jest między innymi o ulicy Nadbystrzyskiej, przez którą właśnie codziennie jadę do szkoły : P Co do zachowania oskarżonego to patologia.
xD Lukki xD
23-01-2010, 22:31
Widac za duzo firmy słuchal .
Dobry tekst.
17 lat żyje a ty mi ku*** pietnastaka dajesz.
No ale patologia.
West Side Ryder
23-01-2010, 23:13
i znow moje odmienne zdanie . _ /
Jak dla mnie hm dobrze zrobił.
Bądźmy szczerzy, 17 lat zyje a ta cipa daje mu 15 lat wyroku ?XD
ta pierdolcie że za duzo firmy sie nasluchal , poprostu wkroczył w życie na które nie był przygotowany , i przejebał....
ale nasze prawo wcale nie jest lepsze, nie wazne on cos tam przejebal
ale teraz za posiadanie przy sobie powiedzmy marichuany, nie dość ze osoba która posiada ją przy sobie dostanie te 10/25 lat
to ponad to musi wydać osobe która jej to sprzedała.
Kiedys dostawało sie te 10/20 lat i bania, nie musiales nikogo wydawac..
tylko nasze kochane prawo sie zmienia:\
a wyobrazcie sobie... na komisariacie bedziecie mieli 0 tok myslenia...
polowa osoba czytajac ten jakże dla nich smieszny post, nie zdaje sobie sprawy.
Taka prawda 17 lat żyje a dostał 15 lat niezle ma najeban........e w głowie hehe
Ridz_Forester
23-01-2010, 23:39
Jednym słowem idiota.
Widać odrazu, że jakis cwaniak co sie nasłuchał firmy i kozaka udaje.
Bądźmy szczerzy, 17 lat zyje a ta cipa daje mu 15 lat wyroku ?XD
ciekawe co bys sobie myslal, gdybys byl z rodziny osoby, ktora ten po*eb probowal zabic. jak dla mnie powinni mu dac 25lat, bo dla takich 'ludzi' niema miejsca:o.
i szczerze licze ze w kiciu mu niezle dupsko przeoraja.
Stronghold
23-01-2010, 23:57
Aahhahaahah mnie to śmieszy,ludzka głupota jak wszechmiar nieskończoności.
Szkoda,że nie mówił JPJPJP : \
Jestem pewien, że zabił z powodu złego wychowania, bądź w ogóle nie był wychowywany. Większość młodych ludzi, którzy kogoś zabijają to wina przede wszystkim złego wychowania! Rodzice pewnie alkoholicy, albo ch*j wie jaka patologia. Chłopak byłby normalny, gdyby żył w normalnych warunkach. Skazując go na 15 lat, Pani sędzina nie miała pojęcia pewnie, że więzienie nie pomaga większości osób, ale pogarsza! Mogła go dać na 2 lata, przy czym kilka razy w tygodniu intensywne rozmowy z psychologami.
Jakby ten chłopak wiedział, że wróci do normalnego domu, to ja jestem pewien w 100%, że jego zachowanie poprawiłoby się diametralnie.
Sąd powinien młodym ludziom szukać pracy po wyjściu z poprawczaka, żeby na samym początku nie musieli się o nic martwić. Sąd mógł postawić mu dylemat:
uczysz się, zdajesz maturę na chociaż 40%, testy psychologiczne wychodzą poprawnie, a my w zamian załatwiamy Ci pracę i jakieś lokum daleko od miejscowości w której się wychowałeś.
W nowym miejscu ludzie by go nie znali, nie patrzyliby na niego z góry. Zacząłby nowe życie i miał nowy początek! Zaczynając wszystko od nowa, naprawdę może się udać.
Nasze prawo jest całkowicie źle skonstruowane.
Patrząc z drugiej strony.
Zabił człowieka i powinien w jakiś sposób to odcierpieć. Z więzienia wyjdzie wcześniej niż po 15 latach, prawdopodobnie za dobre sprawowanie. I myślicie, że on będzie inny? Będzie zupełnie taki sam, tyle, że bardziej uważny. Nieraz więzienie skrusza ludzi i daje im do myślenia. Oby tak stało się w tym przypadku.
Tylko, że on tego gościa nie zabił... to była próba mordersta, bo oni na niego z kosą wyskoczyli i gościu długo leżał w szpitalu.
Dobrze tak chujowi, działał pod wpływem chwili i alko, to ma.
West Side Ryder
24-01-2010, 16:49
ciekawe co bys sobie myslal, gdybys byl z rodziny osoby, ktora ten po*eb probowal zabic. jak dla mnie powinni mu dac 25lat, bo dla takich 'ludzi' niema miejsca:o.
i szczerze licze ze w kiciu mu niezle dupsko przeoraja.
wyszedł by z więzienia - odpowiednie sie bym rozliczył ;]
Myślałem kiedyś co by było gdyby kogoś z bliskich mi zabili, i własnie tak bym postąpił - zemsta
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.