View Full Version : Kobiety
Może porozmawiajmy o czymś sensownym ? :p
Macie kogoś?
Jak długo jesteście?
Czy uważacie, że kobiety sa potrzebne?
Tak, Mam ..
Pol roku
Uwazam ze sa potrzebne , Poniewaz nie byloby nas na swiecie.. Bo one nas rodza ^^:D
Noo i kobiety ogolem sa potrzebne.. Bez nich swiat nie mialby sensu ?
Bo co sami faceci mieliby byc? Same Pedaly?fuuj!:D
N-series
24-01-2010, 01:21
Blondi pajac dał mi warna za wyrażenie opini , i wklejenie fotki( link a nie widoczna odrazu ) z ostrzeżeniem że plus 18
żęby nie było of
tak są potrzebne kto by gotował, i polerował torpede : /
swoją drogą temat bez sensu , kobiety to nie rzecz , to tak jakby napisać czy w przyrodzie są potrzebne zwierzęta , albo czy wynalazki 20 wieku są potrzebne , na forum poziom jest niski i moim zdaniem taki tematu tu nie pasuje
Blondi pajac dał mi warna za wyrażenie opini , i wklejenie fotki( link a nie widoczna odrazu ) z ostrzeżeniem że plus 18
żęby nie było of
tak są potrzebne kto by gotował, i polerował torpede : /
swoją drogą temat bez sensu , kobiety to nie rzecz , to tak jakby napisać czy w przyrodzie są potrzebne zwierzęta , albo czy wynalazki 20 wieku są potrzebne , na forum poziom jest niski i moim zdaniem taki tematu tu nie pasuje
Poziom jest niski, bo tacy ludzie jak ty go zaniżają. :)
#topic
Trochę irytujące pytanie, kobiety są potrzebne, ale nie po to, żeby 'polerować torpedę' - jak ujął to osobnik wyżej.
Macie kogoś? - Nie, zerwałem z dziewczyną 2 miesiące temu.
Jak długo jesteście? - Wcale ; p ale byłem prawie 2 lata.
Czy uważacie, że kobiety sa potrzebne? - No są i to bardzo. Ale żeby było dobrze to trzeba się dobrać..
Czy uważacie, że kobiety sa potrzebne? -nie
Nie ma to jak zaspokajać swoje potrzeby ręką, co ;|?
#top.
Pewnie, że kobiety są potrzebne... Gatunek ludzki nie przetrwałby bez kobiet. Główną rolą kobiety jest właśnie rodzenie dzieci. Wyobrażacie sobie w ogóle życie bez nich? -Ja nie... Samo piękno i czar, który mają w sobie zachwyca(oczywiście nie wszystkie ;p). W pewnym sensie są naszym uzupełnieniem, czym byłaby gitara bez strun? To właśnie kobiety zaspokajają nasze przeróżne potrzeby. Dzięki nim czujemy to coś, czego nie da się opisać żadnymi słowami.
Mortalix
24-01-2010, 14:55
#top.
Pewnie, że kobiety są potrzebne... Gatunek ludzki nie przetrwałby bez kobiet. Główną rolą kobiety jest właśnie rodzenie dzieci. Wyobrażacie sobie w ogóle życie bez nich? -Ja nie... Samo piękno i czar, który mają w sobie zachwyca(oczywiście nie wszystkie ;p). W pewnym sensie są naszym uzupełnieniem, czym byłaby gitara bez strun? To właśnie kobiety zaspokajają nasze przeróżne potrzeby. Dzięki nim czujemy to coś, czego nie da się opisać żadnymi słowami.
Popieram.
#Topic
Nie rozumiem jak ktoś może napisać, że kobiety są niepotrzebne.
Powiedzcie to swoim matkom. :0
#Edit
P.S jestem hetero
Chyba wszyscy mają co do tego wątpliwości. ;f
Drako o.o
25-01-2010, 05:57
jesli mam byc szczery to nie wyobrazam sobie zycia bez kobiet :p
sa potrzebne wrecz niezbędne
Stronghold
25-01-2010, 10:17
Nie bo 95% polskich babek(17-20) to puste suki i blachary,brak kultury .
Ancarius
27-01-2010, 22:33
Heh... genialne :)
"Czy kobiety są potrzebne", nie ma to jak przemyślane pytanie.
Gdyby nie było kobiet, nie było by was.
NaRq!
Nie
Nie jestem :>
Są potrzebne, gdyby by ich nie było, to by chyba nic nie było.
"Wyobraź sobie świat bez kobiet? Co ja robie tu?" ;d
Xienus Paladin
28-01-2010, 15:09
Są potrzebne... np w nocy... bo wieczorem to raczej wkurwiają... chcesz obejrzeć meczyk a taka ***** ci barwy szczęścia włączy o.O
^up
Co sie czepiasz barw szczescia?!
#top
Nie.
W ogóle.
Jakby ich nie bylo to by nas nie bylo jak by nas nie bylo (chlopow) to by ich nie bylo xd
Są potrzebne... np w nocy... bo wieczorem to raczej wkurwiają... chcesz obejrzeć meczyk a taka ***** ci barwy szczęścia włączy o.O
Wypraszam sobie oglądam barwy szczęścia bardzo fajny serial to samo pierwsza miłość :)
co do tematu hmm myślę że są potrzebne lecz sasem wkurw xD
Wypraszam sobie oglądam barwy szczęścia bardzo fajny serial to samo pierwsza miłość :)
Nom ehe.
Jak na mój wiek, to są potrzebne jak głuchemu walkman. Tak więc nie mam i nie zamierzam narazie : )
Ogólnie potrzebne ale w gimnazjum jak najbardziej NIE. ; |
Beny Knight
09-02-2010, 19:07
Chcesz obejrzyc mecz? Bierz klate browarow i do kumpla. A dziewczynie daj spokoj.
1. Mam dziewczyne.
2. Prawie rok.
3. W takim wieku nie sa potrzebne.
1.nie mam
2.0
3.Są potrzebne ale jeszcze się nie rozglądam :D
Oczywiście, że są potrzebne, jednak w stosunkach partnerskich trudno jest je zrozumieć.
Są potrzebne i to bardzo choć czasem nas wykańczają :D . Mam dziewczynę jestem z nią długo ;p . Jeżeli ktoś jest dojrzały do swojego wieku to i zrozumie że i w tym ala naszym wieku 17-19 lat są potrzebne :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-02-2010, 14:50
Pewnie ze są potrzebne, ale weź mi tu znajdź taką co nie jest pusta i jednocześnie nie ma iq 666?
1. jasne
2. 1,5 roku
3. oczywiście, ktoś musi mi w końcu gotować:)
Nie mam
0
Tak. Bez nich-żaden urok życia :)
1. Nie mam.
2. 0
3. Są potrzebne ale zależy komu.
Znam ludzi którzy są samotni i są szczęśliwi. ; >
Są ludzie, którzy mogliby żyć bez kobiet... taki trudny temin "aseksualność" kojarzy ktoś z Was ; )?
Ktoś II wspomniałeś, że samozaspokajanie się jest głupie, owszem ale życze szczęścia w ruchaniu laski na boku i tym bardziej jeżeli zajdzie w ciąże. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie komplikacje czeka takiego ojca... całe życie zmarnowane. Zaczynając od alimentów na prawdopodobnym ślubie kończąc... porażka.
Jak dla mnie kobiety to same problemy :P. Ale przyznam, że nie dałbym rady bez nich xD.
Nie
0
dziewczyny w tym wieku to:
Nie bo 95% polskich babek(17-20) to puste suki i blachary,brak kultury .
tylko ze nie od 17 tylko 13:)
"Kobiety - z nimi źle, bez nich gorzej.
Z czasem żyć już bez nich nie możesz, innego tłumaczenia nie znam, jedna daje Ci życie, druga może je odebrać.
I trzecia. Wszystkie egzystują obok
i w słowo nie wchodzą z sobą w szranki.
A każda z nich rządzi Twoją głową.
Kobiety - im więcej myślę, tym mniej rozumiem,
a mówiąc ściślej, czasem są jak manekiny bez sumień
i choć to głupie w sumie, wiem że tylko kobieta może mnie naprawdę zrozumieć.. "
Nie mam
Uważam że są potrzebne bo nas rodzą itp.
jacek3332
22-02-2010, 23:51
Może za niedługo będzie coś z pewną dziewczyną.
Keshuter
23-02-2010, 14:51
Poziom jest niski, bo tacy ludzie jak ty go zaniżają. :)
#topic
Trochę irytujące pytanie, kobiety są potrzebne, ale nie po to, żeby 'polerować torpedę' - jak ujął to osobnik wyżej.
dokladnie;p gdyby nie kobiety swiat nie mialby sensu. :]
a dziewczyne mam od pol roku
Τettmeier
23-02-2010, 14:58
Nie mam dziewczyny, bo nie mam do tego cierpliwości jak narazie, nie wiem czy to zaleta czy wada. ;-P Nie szukam nikogo na siłę, jak będzie to się znajdzie. A epizody to w dupę sobie wsadźcie. :D
Czy są potrzebne? W sumie to moje zdanie jest różne na ten temat. Z jednej strony tak..
Matii Knight
11-03-2010, 06:37
- Mam
- 1,5 roku
- No jasne, że są potrzebne ;p
First Pineda
11-03-2010, 12:18
Nie mam ale bez nich nie ma zycia ;[
@top
Mam dziewczynę.
Jesteśmy już 8 miesięcy.
Tak; x
Ja mam plan życiowy żyć sobie sam bez lasek mieć dużo więcej czasu na wszystko itp :D Laski to tylko nerwy i strata kasy,ale coś za coś przyjemności też są z tego ;)
Ja mam plan życiowy żyć sobie sam bez lasek mieć dużo więcej czasu na wszystko itp :D Laski to tylko nerwy i strata kasy,ale coś za coś przyjemności też są z tego ;)
Zapewne nigdy nie miales zadnej, wiec tak mowisz, bo Ci inni tak powiedzieli ;D
1. Nie, nie mam
2. Nie dotyczy
3. Oczywiscie, ze sa potrzebne, dobrze jest miec jakas bliska nam osobe, czy chociazby taka przyjaciolke
Ja tak mam, ze jak sie zakocham, to mnie dluuuuugo trzyma, jak nie pyknie mi z nia ;c
Obecnie szukam jakiejs ;D
Arcano jakby nie było kobiet u zwierząt " Samic" to jak by istniało rozmnażanie "Oczywiście tu wykluczam rośliny , ślimaki itp. Gdzie wystarczy jeden "Osobnik " "
Gdyby nie bylo kobiet to azbest by rodził Dzieci.... XD
@topic
Mam
rok
.....
Mateusz Soprano
18-03-2010, 18:48
Może porozmawiajmy o czymś sensownym ? :p
Czy uważacie, że kobiety sa potrzebne?
Fail.To ma być sensowny temat?
Hehe,nie no nie przejmuj się tym/\ po prostu chce żeby to było pierwsze zdanie od którego zacząłem;d
1.Nie mam.
2.nie jestem bo niemam/\.
3.Myślę że są bo by same był pedałki,kobiety są nawet fajne o ile nie gadają za dużo o butach ciuchach kolczykach itp.Wkurza mnie ta ich zazdrość i to że niektóre przeklinają i są agresywne jak chłopcy.Wtedy można się czuć że pod ciałem kobiety kryje się facet;/
Narazie nie szukam,ciągnie mnie ale nie chce się zakochiwać wole żyć tak jak żyje teraz,komputer,rower i fałszywi koledzy. Wiem co lubię i to mnie pociąga,narazie to mi wystarczy.
Tfój Janek
19-03-2010, 15:29
1.Macie kogoś?
2.Jak długo jesteście?
3.Czy uważacie, że kobiety sa potrzebne?
1.Tak, mam dziewczynę. :)
2.Prawie 2 lata, za 9 dni dokładnie :D
3.Oczywiście, że są ! :) Życie bez kobiet ? Co to za życie..Ale jeszcze trzeba się dobrać by było wszystko dobrze ;)
Aktualnie nie posiadam :P
...
Życie bez kobiet nie było by życiem.
defiks , chyba , ze jestes dziewczyna XD!
sa fajne , ale nie ogarniete w pizdu ; ?
>>Vegos<<
20-03-2010, 07:58
#top.
Noo :/..
@Top
Czy mam? Hmm... chyba mam (takie jest moje uczucie, to czuję)
Jak długo? Zobaczymy...
Czy są potrzebne? Ofc, że tak... Bez nich facet nie pożyje długo... człowiek szuka miłości..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.