View Full Version : SPRZEDAM 2 Pacc (BEZPIECZNIE i SZYBKO)
Trademen
24-01-2010, 08:37
Sprzedam 2 Pacce oferta to 40sc za 1 .Jezeli wezmiesz 2 spuszczam 10sc.Pacc kupywany jest Przezemnie forma sms za 10 zl (3tygodnie pacc) Najpierw Pobieram Oplate potem daje Kod zwrotny .Jesli ktos sie boi ze straci CC prosze krecic filmiki albo robic ss Dziekuje .Nick w grze Banana King Amulet
Jesli nie interesuja cie takie warunki prosze nie pisac w postach zebym dawal 1 pacc .Jesli chcesz kupic pacc napisz do mnie na priv a jesli mnie nie bedzie prosze o zostawienie Nicku w poscie na dole odpisze jak najszybciej
Oto link do 2 zadowolonych klientow z kupna Pacc kilka dni temu
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=64182
Zapraszam !!!
Sprzedam 2 Pacce oferta to 40sc za 1 .Jezeli wezmiesz 2 spuszczam 10sc.Pacc kupywany jest Przezemnie forma sms za 10 zl (3tygodnie pacc) Najpierw Pobieram Oplate potem daje Kod zwrotny .Jesli ktos sie boi ze straci CC prosze krecic filmiki albo robic ss Dziekuje .Nick w grze Banana King Amulet
Jesli nie interesuja cie takie warunki prosze nie pisac w postach zebym dawal 1 pacc .Jesli chcesz kupic pacc napisz do mnie na priv a jesli mnie nie bedzie prosze o zostawienie Nicku w poscie na dole odpisze jak najszybciej
Oto link do 2 zadowolonych klientow z kupna Pacc kilka dni temu
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=64182
Zapraszam !!!
Wszystko bardzo dobrze poszlo.
Musze przyznac ze mialem lekkiego cykora.
Ale naprawde nie bylo sie czego bac dalem koledze 4kcc a natychmiastowo otrzymalem kod. Dzieki i polecam.
Ktos mnie tutaj okradl...
Kto ?
Banana King Amulet
Nie oplaca sie kupowac u niego okradl mnie...
Trademen
24-01-2010, 09:24
Do sprzedania zostal jeszcze 1 PACC. Jesli bedzie wiecej chetnych klientow dodam jeszcze 1 ^^
ZAPRASZAM DO BEZPIECZNEJ TRANZAKCJI DZIEKUJE :):)
Trademen
24-01-2010, 09:26
Ktos mnie tutaj okradl...
Kto ?
Banana King Amulet
Nie oplaca sie kupowac u niego okradl mnie...
AHA PROSZE O SS ALBO DEMKO. JEZELI CIE OKRADLEM TO DAM CI 2 pacce jesli pokazesz mi dowod OK ?
Nie robilem screenow, bo napisane ze nie okradasz...
A jednak jestes ciota i zlodziej pozdro.
Trademen
24-01-2010, 09:42
Dobra to moze tak wzieles sie z dupy ? prawda JESLI NIEKt ODCIEbIE NIEKUPUJE PACC TO NIEMOJA WINA ZE JA DAJE PEWNIAKI A PO 2 pierwsze co mowie na priv to demko albo ss WIEC co jednak nic odemnie niekupiles wiec CU i prosze niepisac w moim temacie na 3 osoby kazdy dostal Pacc
Kalen Mordi =2pacc co jest podane w linku up
Elite Vegox =sie 1 pacc stawka pol na pol link up
Sumisko (Dzisiaj) =1pacc
Wiec jesli macie jakies podejrzenia prosze donich pisac a oni wam powiedza gdzie najlepiej i bezpiecznie kupic Pacc
Chris hAffey
24-01-2010, 09:48
Jakoś ja kupowałem od Niego, dałem pierwszy i otrzymałem pacc.
Trademen
24-01-2010, 10:21
Bede Online za 2 h jesli ktos potrzebuje Pacc prosze pisac na dole Nicki w poscie a ja odpisze .Dziekuje
Elo to znow ja Sumisko chcial bym kupic znowu od ciebie pacc ale tym razem na knighta...
Moj nick w grze: Zim Zaqwe.. Napisz szybko bo potrzebuje na dzis.
Trademen-Sumi12 to jedna i ta sama osoba prosze Modków o sprawdzenie tych kont i wreczenie mu bana za multi konto
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.