PDA

View Full Version : [Forum] Ilo?? kwadratów.

KaZeK
24-01-2010, 21:26
Witam.

Jak wszyscy wiecie został dość dawno wprowadzony system reputacji posiadam 637 punktów i mam 11 kwadratów (5 zielonych, i 6 jasno zielonych), użytkownik Τettmeier posiada około 400 punktów i ma ich tyle samo a różni nas dość spora liczba ( ok 2-3 kwadraty )

Moja propozycja polega na tym żeby dodać kolejne kwadraty (jeżeli się da) bo niektórzy je zbierają.

Głosować ;)

Dodawanie kolejnych kwadratów nie ma sensu, ale skoro macie już ich tak dużo, to może ujemną reputacje dodamy? Wtedy co poniektórym trochę się zmniejszy ta ilość.

Czy to aż taki problem dodać kilka rzeczy ? Domyślam się że dodanie takiego czegoś to max 1h roboty.

mi tam obojetnie.. osobiscie tez lubie dostawac reputy, ale chyba nie trzeba dodawac wiecej kwadratow.
nie wystarczy ci pierwsza pozycja w rankingu? ;d

I co mi z tego jak gość ma 200 mniej i ma tyle samo kwadratów ?:D

Edit
^Crayon czekałem na Twoją wypowiedź (czyt.czekałem na jakieś zdjęcie).
Może i przoduje ale kto tam zagląda?:D
I pisząc 'niektórzy' nie wspomniałem o sobie.

Przypominam że jest to jedynie propozycja !

Axelo .
24-01-2010, 21:28
Jestem na tak, wielu widok kwadrata dowartościowuje, oczywiscie nie mam nikogo na myśli (XD).

Scoop
24-01-2010, 21:31
Dodawanie kolejnych kwadratów nie ma sensu, ale skoro macie już ich tak dużo, to może ujemną reputacje dodamy? Wtedy co poniektórym trochę się zmniejszy ta ilość.

handlarz_narkotykow
24-01-2010, 21:34

dobrze ! XD
Dodać ujemną reputację !:O

@ topic
wystarczy że w tibii chodzą same kwadraty xD (nie)

P.S Wyłączyłbyś mi też moją reputację tak jak Ty to masz i Mortiis>?

Seth Drut
24-01-2010, 21:35
mi tam obojetnie.. osobiscie tez lubie dostawac reputy, ale chyba nie trzeba dodawac wiecej kwadratow.
nie wystarczy ci pierwsza pozycja w rankingu? ;d

Arcik
24-01-2010, 21:38
Co do Kazkowego pomysłu to jestem na tak... Bo wygląda to fajnie a jak niektórzy tak jak Kazek czy Wolly mają ich dużo to powinnie mieć przynajmniej inny podpis pod kwadratami ;d

#Scoop
Jeśli ma być wprowadzona ujemna reputacja to niech zalicza się też moderatorom i administracji reputacja :D

Takie jest moje zdanie ; D

Crayon
24-01-2010, 21:45
@up
Ujemna reputacja to nie jest wymysł Scoop'a! Czerwone kwadraty istnieją!

Moja propozycja polega na tym żeby dodać kolejne kwadraty (jeżeli się da) bo niektórzy je zbierają.

Kurde, może wizualnie masz tyle samo co użyszkodnik Tetmajer, ale w TYM (http://forum.toproste.pl/memberlist.php?order=DESC&sort=reputation&pp=30) rankingu zdecydowanie przodujesz. Nie.

I pisząc 'niektórzy' nie wspomniałem o sobie.

No z pewnością. Czy ktoś pisał, że chodzi o Ciebie?

Marcelllo
24-01-2010, 21:48
Jestem na tak :d

PS. Wejdź sobie w użytkownicy i kliknij na Reputacja :) Wtedy będziesz miał kto jak wysoko jest :)

Senshi
24-01-2010, 21:49
jestem na tak!!!
a jak miejsca nie ma to pod kwadratami:) albo zwiekszyc ilosc pomiedzy kwadratami, np 75:O

Xelix
24-01-2010, 21:51
Jestem na tak bo od liczby kwadratów (reputacji) zależy czy dany gracz jest szanowany wobec innych czy też nie.

Zbigniew Wodecki
24-01-2010, 21:55
Jestem na tak, mogą być różne kolory.

Wolly
24-01-2010, 22:42
Mi to obojętne, przecież chyba tą reputacją nie ma się co szczycić tak bardzo. Te kwadraty to dodatek. Z jednej strony masz racje, bo różnice w punktach są, a liczba kwadratów ta sama. Co do wypowiedzi Scoop'a, to wprowadzenie ujemnej reputacji na pewno byłoby złym posunięciem. Ze względu na to, że takie punkty rozdawane byłyby bez przemyślenia.

//Scoop
Dodatnie też są rozdawane bez przemyślenia. :)

Pagon
25-01-2010, 02:32
Jak najbardziej popieram wypowiedź Scoopa.

@topic
Mi jakoś bardzo nie zależy na zielonych kwadracikach i ilości pkt..
Jestem na Nie.

Eiyael
25-01-2010, 09:18

Za co miał być warn i co pokazuje dziecinność niektórych ^^ Osobiście jestem obojętny. Cieszcie się, że osiągnęliście maksimum :P

K\/!N$T0R
25-01-2010, 11:01
Jestem za ale zeby dodac takze ujemna reputacje.

Kumpel Armii
25-01-2010, 12:06
Ujemną wycofali i już tak będzie.
W ogóle po co komu ta reputacja?
To tylko forum, gdzie wszyscy mogą pisać co im się tylko podoba bo są daleko!
@
Obojętne mi to.

Azielu$
25-01-2010, 12:19
Moim zdaniem ilość kwadratów jest wystarczająca. Mogliby dodać nowe opisy, bo 'xxx ma wspaniałą przeszłość!' jest nudny. xd

Dark Devorious
25-01-2010, 18:27

Reputacja nie zostala dodana ( moim zdaniem ) po to , zeby zbierac ja.
Codziennie widze ze ktos mi dal ja ( nie wiedzac za co ) i piszac zebym oddal ... Nudzi sie wam ? Najlepiej wyjebac ta reputacje , ludzie jak ktos wam w czyms pomogl to wtedy sie daje reputa. Jestem na NIE.

Karpek
25-01-2010, 21:43
Nie.
Niepotrzebne są nowe kwadraty x )

^Akynaoo
25-01-2010, 21:48
Domyślam się że dodanie takiego czegoś to max 1h roboty.

To mniej niz 15 min 'roboty'.

Co do tematu to tak jak Scoop zaproponowal, mozna wprowadzic ujemna reputacje, chyba ze niektorzy boja sie, ze spadna o pare kwadracikow w dol. Nie wiem co wam daje ten sztuczny i nieprawdziwy respekt na forum wsrod dzieci, ktore przy pierwszej lepszej okazji nazywaja swoich rozmowcow lub oponentow kurwami...

Azonka
26-01-2010, 00:19
A na tym forum reputy sa najwazniejsze?

Jestem na nie. Jest dobra ilosc.

Mortalix
26-01-2010, 01:32
Zaznaczyłem, że mi to obojętne, ale może lepiej niech zostanie jak jest, bo znów się będą wszsycy rzucać. xD

.Storm.
26-01-2010, 09:31
Jestem na tak, albo mogli by chociaz dac cos takigo ze za np 600 pkt jeden czerwony kwadrat.

Saylor
26-01-2010, 09:36
Heh
KaZek Ci już odbija;)

Jestem na Tak;)

Kapitan Alkohol.
26-01-2010, 11:06

Wtedy Ty włącz sobie reputacje zobaczymy ile na minus będziesz miał :D

@topic
Jestem na tak, osobiście już mi się nie chce bawić w te reputy, ale jak by dodali więcej 'rang' reputów było by ciekawiej :D

o.O Lathus O.o
12-03-2010, 07:40
Świetny pomysł jestem za
ZBIERAM ZIELONE KWADRATY :)Pozdro APO xD

Wielki Maras
12-03-2010, 20:53
To jest dobry pomysł jestem na tak ...

a kiedy to właściwie wprowadzili ???