Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Nowe dzia?y

Xelix
25-01-2010, 07:45
Czy chciałbyś dodania nowych działów takich jak:

*LUA&XML
*PHP
*C++

#down

Noi co z tego że 12 lat ktoś ma ? Każdy miał 12 lat... a pozatym nawet takie dziecko jak sie interesuje takimi sprawami to chce aby były takie działy na 4um.

Eiyael
25-01-2010, 08:14
Po co jeśli można wiedzieć? Tutaj 3/4 to dwunastolatkowie, którzy po polsku nie umieją pisać, a ty chcesz takie języki? Jeśli chodzi może o jakieś ciekawe skrypty dla APO czy amatorskie poprawki to może i by się przydało.

Ponieważ, jak zwykle zresztą, autor nie myśli i nie daje odpowiedzi "jestem obojętny" zaznaczam "żadna z tych odpowiedzi".

@up i Arinoss: bardziej miałem na myśli to, że są tu tępe 12-latki, a takich osób co by się takim działem interesowało, będzie bardzo mało.

K\/!N$T0R
25-01-2010, 10:09
Co da wprowadzenie takich dzialow? Pewnie nic.:(

ArinososKoX
25-01-2010, 10:20
Po co jeśli można wiedzieć? Tutaj 3/4 to dwunastolatkowie, którzy po polsku nie umieją pisać, a ty chcesz takie języki? Jeśli chodzi może o jakieś ciekawe skrypty dla APO czy amatorskie poprawki to może i by się przydało.

Ponieważ, jak zwykle zresztą, autor nie myśli i nie daje odpowiedzi "jestem obojętny" zaznaczam "żadna z tych odpowiedzi".

Masz z tym problem ze sie wczesniej urodziles czy jak? Co do dzialow mi sie podobaja XML

G_R_U_L_I_X
25-01-2010, 11:14
Mi nie odpowiada tylko jeden dział "*C++" w tym dziale użytkownicy pisali by tematy "Jak zrobić keyloggera? help!!!" Więc to bez sensu. To jest tibia, a nie forum hakerskie więc elo.

Wolly
25-01-2010, 12:24
Osobiście interesuję się 'C++', ale sądzę, że mało osób by z tego korzystało. Lepiej wprowadzić jakiś ogólny dział i założyć 'tagi'.

Techniks
25-01-2010, 12:57
Jest to forum wielotematyczne, ale jezyki programowania nie sa tutaj powszechne i owe dzialy nie sa potrzebne.
Jestem na nie.

chcesz 4um z jezykami programowania/stronki??
to to nie jest to 4um wiec nara
fum o tibi nie ma być forum wielotematycznym...
sam bym był za wyjebaniem csa :>

Forum jest wielotematyczym juz od jakiegos czasu.

Senshi
25-01-2010, 13:07
jestem na nie...
po co forum zamulac:)

Xienus Paladin
25-01-2010, 13:07
chcesz 4um z jezykami programowania/stronki??
to to nie jest to 4um wiec nara
fum o tibi nie ma być forum wielotematycznym...
sam bym był za wyjebaniem csa :>

~Mari
25-01-2010, 14:46
#Senshi
Dokladnie :)

#top
Jestem na nie : (

Marcelllo
25-01-2010, 15:06
Za pewne tworzysz OTS :)

Jestem na tak, myślę, że to byłoby przydatne i też ekipa mogłaby czerpać pomysły z tych działów :D

Lord Morgan.
25-01-2010, 15:45
Jestem na NIE..
Po co takie cos czy to forum Chakerskie Nie ? ; oo naJa ; //

Xelix
25-01-2010, 16:32
Mi nie odpowiada tylko jeden dział "*C++" w tym dziale użytkownicy pisali by tematy "Jak zrobić keyloggera? help!!!" Więc to bez sensu. To jest tibia, a nie forum hakerskie więc elo.

Jestem na NIE..
Po co takie cos czy to forum Chakerskie Nie ? ; oo naJa ; //

Tutaj chodzi o sprawy otsa czyli skrypty c++ itp... a nie jakieś keyloggery a pozatym jakby ktoś napisał o keyloggerach to usunąć temat i można by sprawdzić naszych moderatorów :>

Za pewne tworzysz OTS :)

Jestem na tak, myślę, że to byłoby przydatne i też ekipa mogłaby czerpać pomysły z tych działów :D

Nie robie otsa lecz wpadłem na pomysł aby takie coś zrobić ale jak dzieci nie wiedzą nawet co to jest kompilacja to trudno bede wchodzil na otsoft ;/

Arcano
25-01-2010, 16:43
I po co takie coś? Takie działy można znaleźć na OTSoft czy OTFans.
Jestem na nie. Forum jest od wymieniania uwag dotyczących serwera APO a nie o tworzeniu nowych OTS.

Dark Devorious
25-01-2010, 17:18
Tutaj chodzi o sprawy otsa czyli skrypty c++ itp... a nie jakieś keyloggery a pozatym jakby ktoś napisał o keyloggerach to usunąć temat i można by sprawdzić naszych moderatorów :>

Naszych moderatorow? Oni i tak maja juz za duzo roboty ;f
Jest mi to obojetne ...

>>Vegos<<
25-01-2010, 18:36
Żadna z tych odpowiedzi

Po co to ??
Od tego jest FORUM WIELOTEMATYCZNE....
Istnieje już dawno, jak ktoś wcześniej wspominiał...

Azielu$
25-01-2010, 18:39
Możesz sobie założyć temat w dziale 'Komputery & Internet', aby wymieniać się swoimi poglądami, skryptami, pomysłami. Nowe działy są nie potrzebne, bo i tak mało kto by z nich korzystał.

Karpek
25-01-2010, 20:36
Jestem na nie...
Jest już wystarczająco dużo działów ;)

Axelo .
25-01-2010, 20:54
Masz dział komputery i internet, tam możesz pisać takie rzeczy też.