View Full Version : Loot!!Loot!!Loot!!
Greyback
25-01-2010, 08:07
No CHYBA SIĘ MÓJ TOPIC PRZYDAŁ !!!!!
Serwer 7.6:
* Poprawiona została świątynia w City
* Nieznacznie polepszony został loot z potworów dla początkujących graczy (rat, cave rat, spider, troll, orc's, amazon, cyclops, dragon, serpent spawn itp.)
* Polepszony został loot z OTS King, Monster Skeleton, Orshabaal
* Na ukończeniu jest nowy quest, postanowiliśmy jednak, że dodamy jeszcze kilka rzeczy, więc update będzie miał miejsce w przyszłym tygodniu
Wiem, że takie tematy były ale no nie zostały wprowadzone a mi bardzo na tym zależny
Chce aby zwiększono loot z potworów a przynajmniej z Demonów,Monster Skeletonów,Ots Kingów,Orshaballi,Mictic Skacrabów,Demon Lordów,Bally, i może Ots Queen.
Higlvl mają kasy z loota sporo a np. 350 Rp na Monstar Skeletonach na sl nie wyrobi. Kiedyś jak się z pełnymi bp z loot wracało to dopiero się chciało grać???(Przynajmniej mi i moim kumplom) Jak expiłś na ms to musiałeś kończyć bo nie miałeś miejsca a teraz wielkie "gówno" leci ...
A nie chce ciagle brać kasy od kumpli, którzy mają większe lvl :/
Takie od 400 w duł naprawdę mają ciężko z kasą kiedyś do 290 lvl kupiłem sobie Nimfe,Pandeme i Wh
Jestem na nie... mimo iż nie jestem aż taki super zachwycony z loota to jestem na nie.
Na 840 lvlu z 5 lvli mam tylko 3.5 kcc... nie jest to dużo ale wystarcza :)
Wyobraź sobie że kiedyś expiłeś dla loota a nie lvla ... a teraz na odwrót ;)
Każdy by chciał zwiekszenia loota, zmniejszenia cen klapek seta itp., najlepiej niech każdy chodzi w full eq. ; )
"Teraz jest git bo nastały ciężkie czasy i w sprawie loota trza być twardym nie miętkim ; ]"
#up
Nie dokładnie o to chodzi ale można by odrobine zwiększyć loota z potworów (bez msc bo z nich leci w miare dobrze) ale np z ms, ots queen, bally to jest przypal z queenow expilem 3 lvli i mialem 5sc z loota -.- a z ms nie wiembo nie expie jzu a z bally na 10 lvli 3kcc mam więc... ledwo za poty sie zwraca ;/
Sathorio
25-01-2010, 09:10
Jestem za wprowadzeniem lepszego loota dla demon lord i orsharabali a z reszty dobrze leci bo sam sprawdzalem
MorgiBack
25-01-2010, 09:14
Jestem za wprowadzeniem lepszego loota dla demon lord i orsharabali a z reszty dobrze leci bo sam sprawdzalem
To posprawdzaj ogarze :confused:...
Wiesz jakie gówno loot leci z ms'ow i kingów?!?! Wczoraj ja z 10 lvli 2x g axe i gh ŻENADA w biały dzień.:confused:
Pamiętam kumpel wynosił z 50 lvli 200gh + pierdoły i było go "na coś" stać.
Jestem na tak.
...I zesłał ich Bog na ziemie... by siali zamęt i zniszczenie...
www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.
G_R_U_L_I_X
25-01-2010, 09:22
Niech polepszą tylko z monster skeletonów i będzie gitara.
Pan Gonzalezik
25-01-2010, 09:37
Jestem na tak.
Mam 300 palka i tylko na Mad Dogach się zwraca za manaski i sle. Z kingów prawie nic nie leci, a jak leci to bardzo rzadko. Na ms łatwo paść na kombo. O orshabalach nie mówię...
Co z tego, że na serwerze jest dużo kasy jak mają ją tylko duże levele, a 400 nie mogą wyrobić na manaski...
Wystarczy zwiększyć na MS , OTS King , OTS Queen , no i bally a z reszty leci dobrze ale np Demon lord,Orsh to nie są potwory do lootu ...
Ja się nie wyrabiałem na sl + manasy jak na ms expiłem .. na kingach to samo
DAJCIE LEPSZY LOOT
Fanatyczek_1945
25-01-2010, 10:41
Jestem za zwiekszeniem lota.Z 5-10lvli na kingach jak zbieram od czasu do czasu wyciagne 3-3.5kcc.
Kumpel Armii
25-01-2010, 11:04
Z tych potworów loot jest wystarczający.
Na manasy itp wystarcza, więc po co kase trzepać na serwer?
p.s. Za samą sądę widać że jesteś idiota!
Wujaszek
25-01-2010, 11:52
Zgadza się z zwiększeniem loota ale tylko z demonów, ots kingów, monster skeletonów. Z mystic scarabów loot jest odpowiedni a bally do potwór głównie do expienia. Z ots queen też z loootu żadniej rewelacji niema, kiedyś był dużo lepszy, ale myślę, że h-lvle expiące na queen mają już sporo kasy więc te queeny zostawcie ;p
Zgadza się z zwiększeniem loota ale tylko z demonów, ots kingów, monster skeletonów.
Popieram tego pana : )
Zagłosowałem na "tak".
Sathorio
25-01-2010, 12:06
co wy kur@@ pierdolicie ze loot z king i ms jest slaby 1 lvl na kingach i 1 lvl na ms i mialem wczoraj 5kcc (mam 1280 lvl)
co wy kur@@ pierdolicie ze loot z king i ms jest slaby 1 lvl na kingach i 1 lvl na ms i mialem wczoraj 5kcc (mam 1280 lvl)
na 1280lvl expisz na kingach i ms:confused::confused::confused:
@topic
mozna troche zwiekszyc lot
Poczekajmy, za niedługo będzie uptade i jakiś potwór nowy na pewno powstanie. :) Ja nie jestem za zmienieniem loot'a tylko za stworzeniem nowego monstera.
Mysle ze mogliby zwiekszyc loota z ms`ow bo tam chyba najwiecej lov lvli expi, co do reszty mysle ze jest dobrze :p
Marcelllo
25-01-2010, 14:58
Ja też uważam, że ludziom chce się grać, jak loot dopisuje... Zwłaszcza, że razi to w oczy, że ktoś ma więcej kasy od nas, bo grał wcześniej i teraz sobie leje na wszystko... Teraz trudno wyjść na + :s
Jestem za zwiększeniem loota z tych potworów :)
Dark Devorious
25-01-2010, 17:23
Ja też uważam, że ludziom chce się grać, jak loot dopisuje
Tez to zauwazylem , choc jestem pipka i jestem na nie. Byla masa takich tematow aby powiekszyc loot - zwlaszcza z monter skeletona i ots kinga.
Na serwerze jest juz za duzo pieniedzy i nie ma potrzeby aby bylo jej wiecej.
Xienus Paladin
25-01-2010, 17:26
no to niech zrobią tak ze każdemu zostanie w dp 1kcc i zwiększą lot to będzie git :>
Mam 200 ed stan mojego konta to 173cc ;)
Expie na draculach i zbieram kase bo inaczej ciezko byłoby wyrobić,zwraca mi się jak narazie na elder demonach CHOCIAŻ,żeby coś na nich zarobić trzeba tam długooo posiedzieć(a i tak będą to marne grosze).
Według mnie można by zwiększyć loota z monster skeletonów i ELDER DEMONÓW(żeby częściej leciały itemy typu mms/mpa itp).Nie wiem jak jest z lootem z "innych" potworków typu bally,msc czy tam jeszcze inne jakie zostały wymienione wyżej bo mam jeszcze mały level,ale skoro tyle osób się na to skarży to coś w tym musi być.
Krulowiec
25-01-2010, 18:08
Mysle, ze powinni lota zwiekszyc tylko z Monster Skeleton i Ots King ewentualnie Orshe.
Bally tak jak ktos wyzej napisał na 1k lvl juz mało kto zbiera loot z bally.
Msc leci dobrze.
Mowicie, ze H LVL maja duzo kasy, wbili lvl to musi sie jakos zwracac.
Ida na wardy, apo czy tam devil atoma i zarabiaja.
Z monster skeletow wczesniej leciało ciagle mpa, demon sety.
Teraz by sie to przydało.
Pozderko
Patryk1441
25-01-2010, 18:18
Z MSC jest dobry loot dosyc, a kingi, bally, queeny to sa typowe masowe expowiska i to jest na szybki lvl,a nie na szybki lvl i duzo loota :) Jestem za lekkim powieszkeniem loota z Msow bo wiem z noob chara, ze nic tam nie leci :):cool:
Sam na 300 lvlu miałem nimfę, p arma i domek, ale czasy się zmieniają... Gdyby nadal było tak jak kiedyś to 2k lvl'e miałyby po 2-3kkcc... Jedynie loot na ms'ach mógłby zostać trochę poprawiony, ale nic więcej.
!!sQaua!!
25-01-2010, 19:55
Moim zdaniem loot powinien być polepszony tylko z Ots Kingów i Monster SKeletonów. Kiedyś te potworki były od zarabiania, a teraz tylko od dobrego expienia. Z Ots Queenów jest bardzo dobry loot, często hlvle nie zbierają go, więc można na nim zbić fortunę.
z MSow jest juz powiekszony lot
Kolega tam expil i co chwile przezywal mi na priv ze w kazdym MSie cos jest:)
@topic
wypowiadalem sie juz:)
Belfus Adri
25-01-2010, 20:06
Pamietam jak mialem 600 ed, z calego dnia na kingach mialem moze 5 sc to jest zenada....
Jestem pipką i jestem na "nie" : <
Jest dobrze, nie trzeba zwiększać loota...
Z tych potworów loot jest wystarczający.
Na manasy itp wystarcza, więc po co kase trzepać na serwer?
p.s. Za samą sądę widać że jesteś idiota!
I kto to mówi.
Jeżeli chodzi o temat, to jestem na nie. Przynajmniej kupicie ode mnie kcc na allegro.
Z tego co się orientuję czytając posty na forum, ceny itemków rosną, do tego loot jest cienki.
Gmowie, weźcie pod uwagę low lvle. Gdzie one mają zarabiać? Skąd mają brać kasę na wydatki typu mega manasy/ star lighty?
Popieram pomysł zwiększenia lootu.
Pablosikk
26-01-2010, 09:08
ja również mam 180 sorka ;] loot to poprostu żenada... na draculach ledwo na poty sie zwraca jak platynki zbieram a na elder demonach niedosc że exp chu*owy to jeszcze loota 0 ;o
Jestem Na Tak!
Zwiekszyc ? NIE , najwyzej zbalansowac , i tak kasy jest zaduzo na APO . Np. sl mozna kupowac po kilku dniach grania nowym harem (2-3dni), to smieszne .
SETNE KONTO WAWY
26-01-2010, 19:31
Wiem, że takie tematy były ale no nie zostały wprowadzone a mi bardzo na tym zależny
Chce aby zwiększono loot z potworów a przynajmniej z Demonów,Monster Skeletonów,Ots Kingów,Orshaballi,Mictic Skacrabów,Demon Lordów,Bally, i może Ots Queen.
(Oświadczam, że jeśli Mortiis wprowadzi większy loot to zarobi bo kupie pacc :D )
Jestes pojebany, ja na 1k ek mam 2kcc na lvl na msc.
A co do tego ostatniego to jestes pojebany.
RACJA!!!, ale po ch*j spamujesz w tytule?
JESTEM NA TAK, bo TAK
.
Ja na 180 lvl na draculach nie wyrabiam na manaski. Loot jest poprostu śmieszny. Mam sie utrzymac na samych blue robach?? Żenada
Ktoś mi powiedział ze leci z nich sca :confused: jeszcze ani razu nie lootlem.
Loot musi być zwiekszony !!
N-series
26-01-2010, 20:21
Lot jest ok jak bijesz kinga 3min to co sie dziwisz ? niedawno poleciałem sobie na magic na 10min 1600ed na 3 moty wszystko i 300cc było w 10min , wbij lvl to na msc i um pójdziesz tam dużo leci , jedynie z quuen i wardów by mogli podnieś
Aktualny loot jest troszkę śmieszny, przykładowo z 31 lvl ED (449-480) na msach 2,7kcc, a kiedys taką kase mialem z 10 lvl... Reszta wydaje mi sie w miare w porządku, ale z kingow tez trzeba sie troszke nabiegac zeby wylocic cos ciekawego (mowie tu o okolo 500lvl). Proszę o zwiększnie loota z przede wszystkim msow, bo aż odechciewa sie grac.
.Gonzalo.
27-01-2010, 01:12
Oczywiście popieram w 100%. Loot jest słaby patrząc na ilość pieniędzy na servie.
Jaros Jaroz Jaro
27-01-2010, 13:56
OCzywiscie ze jestem na tak ponieważ niechce być 19 pipką ;s
A przydało by się zwiększenie loota,raźniej bedzie
Seth Drut
27-01-2010, 17:14
mozna dodac loota z kingow ewentualnie z orszy...
z takich drakul nikt nie zbiera.. a z ms'ow jak umiesz grac i nie padasz to masz duzo kasy
Xienus Paladin
27-01-2010, 17:21
jeżeli polepszyć to tylko o jakieś 15% z OTS Kings
diamondback
27-01-2010, 22:23
Nie wiem jak jest z innymi potworami ,ale z tych których wymieniłeś najbardziej chciałbym lepszy loot z queenów ,bo albo mam nie fart albo na prawde rzadko coś z nich leci ..
Nie będe sie rozpisywał CzEBAAA FienkSZEkooo LOOtAA !
Taką sondę to sobie w d... wsadź ja zaznaczyłem ostaniom opcje, nie dlatego że jestem pipką, ale dla tego że twoja propozycja nie jest do końca przemyślana. A sonda jest bez sensu bo przez ostanią opcje ludzie którzy są na nie, w większości nie zaznaczą ostatniej opcji bo nie chcą być pipką. A to tylko twój głupi wymysł...
Jestem pipa!! Nie gram i pomogę wam w zwalczeniu nałogu!! Obniżyć częstość loota!!
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!:D:D
Mortalix
28-01-2010, 01:12
Z tego co sobie przypominam z czasów kiedy jeszcze expiłem na ms'ach to loot był wręcz zaje----y. :0
Nawet jeśli go pogorszyli to jestem na nie, bo nie. :0
Git majonez loot zwiększony!!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.