View Full Version : Rook - upowszechnienie dista...
Mam taką propozycje
Żeby dodać npc, lub dodać opcje kupna u już istniejących npc, która pozwoli kupować tylko speary , ''zwykłe'' strzały i bolty...
Zwiększyłoby to liczbe osob bijących z dista, ponieważ jak narazie jedynie na uwage zasługują burst arrow + bow, i hunting spear, które są trudne do zdobycia... ( burst arrow trzeba zbierać, a hunting spear kosztuje krocie )
Teraz sytuacja jest do dupy, ponieważ jeżeli chce bić z dista to musze zbierać strzały i speary, co trwa dlużej niż ich wykorzystanie.
U npc możnaby kupić tylko zwykłe strzały i bolty ( nie p bolty i b arrow ), oraz speary w cenach z maina...
@Xienus Paladin
Widać, że nigdy z dista na rooku nie biłeś... Nie dość, że wbicie 25 skilla zajmuje ogrom czasu, to jeszcze ok. 20 skilla trafiasz 3-4/10 (sprawdzałem)
Jestem za. Będzie wtedy można łatwiej expić drużynowo.
K\/!N$T0R
25-01-2010, 09:53
Jestem na tak umillo by to expieni wielu rookerom i ulatwilo takze, mniej lf by sie tracilo.
Pan Gonzalezik
25-01-2010, 09:59
Jestem na tak, ale ceny by były 2x większe niż te na mainie.
Ja jestem na tak, ale gdyby można było kupować tylko spear'y. Proste, bo jak chcesz bić z 'dista' to musisz się poświęcić. :)
Xienus Paladin
25-01-2010, 13:05
rook to nie main :>
chcesz dista zrób sobie pala :>
sqlterpa
25-01-2010, 13:59
Jeszcze dodać g bolta na rooka cnie? DO npc najlepiej za 1kcc-.-. Weź Ty się kopnij w czoło to jest Rook nie Main. Tutaj trzeba zdobywać a nie kupować od NPC.
Poziomkuwa
25-01-2010, 14:03
Jestem na tak. Sam bym wtedy z kuszą latał xd
troche przesada... za latwo chcecie na rooku:O
kiedys normalnie zbierali speary i im to nie przeszkadzalo-niech tak zostanie:)
Marcelllo
25-01-2010, 14:20
Ja jestem na nie. Myślę, że jest to zbędne. Napisz na trade a na pewno ktoś Ci sprzeda. Jest bardzo dużo tego w loocie więc nie trzeba dodawać do sklepów...
Jeżeli chcesz spiry - idź na trole/bk
bolty - mino archer, dwarf soldier
arrows - skeleton sniper lub dark lordy lub scaraby - zależy co zechcesz ;) Widzisz ile jest możliwości? :) Power bolty nawet lecą z sniperów więc nie płacz... Wejście jest "free" lub 1cc zależy co wybierzesz :)
#up
A pomysl ze ktos nie ma takiego lvl jak Ty 100~~ tylko troche mniejszy i chce trenowac dista od malego lvl a musi isc loocic spiry albo co innego.
#top
Jestem na tak. ;0
Dark Devorious
25-01-2010, 17:16
Jestem na tak , choc nie jestem przekonany ze i tak ktos z tego bedzie korzystal :) Lepiej zadawac obrazenia z bliska , wiedzac ze w 99% nie walniesz za nic , a z spearow/power boltow/hunting speara obrazenia sa bardzo male :) No ale zawsze jakies urozmaicenie :D
Hmm... W sumie to dobry pomysł. Ale tylko arrow'y, ponieważ są nieco słabsze od boltów. A npc mógłby się znajdować na terenie PACC. :)
Jestem na nie!
Ku*** to jest ROOK!
N-series
25-01-2010, 22:09
Po 1 jest hunting spear , po 2 poponuje golden bolt quest od 200lvl w 5 osób ubić kinga co wy na to? (ironia) rook to rook
Chcesz dista - idz na trole. Z co drugiego spear wypada. 20 min roboty i masz 100. Potem tylko łazić i podnosić, a od 100 lvl Anni i wiesz już co wybrać :D
Zresztą w ten sposób zabijesz spory rynek handlu amunicją.
Zarexoholik?
26-01-2010, 00:58
Sprawdzałem i wiem, że to porażka. Polecam skillować do 25, a potem expić. Propozycja godna uwagi. Jestem na tak.
jestem na nie
poproś jakiegoś kumpla na pewno ich masz który daje rade na bk
z bk leci ich mnóstwo
ja kiedyś na 120+? około 4 lvl miałem nie cale 2x gbp spearów
Belfus Adri
26-01-2010, 05:14
Jeszcze dodać g bolta na rooka cnie? DO npc najlepiej za 1kcc-.-. Weź Ty się kopnij w czoło to jest Rook nie Main. Tutaj trzeba zdobywać a nie kupować od NPC.
NA rl mozna nawet kupic na roku spiry...
Jestem na tak po np 10hp/ea spiry i tylko spiry ;D
Jestem jak najbardziej na tak... Jest to jedna z bardziej trafniejszych propozycji jaką przeczytałem na forum...
Wujaszek
26-01-2010, 12:09
Jestem na Tak ale tylko speary bolty i zwykłe arrowsy.
Cena powinna być "większa" niż na mainie.
Jestem na tak.
Przydałoby się takie coś;)
Good Topic
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.