View Full Version : Dodatkowa opcja w wyszukiwarce.
Proponuje dodanie dodatkowej opcji w wyszukiwarce. Mianowicie po wprowadzeniu tej zmiany gdy wpiszemy nick w wyszukiwarce na stronie oprócz skilli i levela wyswietli nam sie gildia w jakiej dana postac jest.
Był już gdzieś taki pomysł, dla mnie to dobre urozmaicenie i chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego. Urozmaici to w jakiś sposób naszą stronę.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
25-01-2010, 17:07
Nom, dobre. Skoro jest tak na rl i innych różnych otsach, to czemu apo ma być wyjątkiem. Tylko nie piszcie ze to czasochłonne
Tak to by bylo dobre mozna tez by wprowadzic cos takiego ze widac z jakiego adresu ip sie logowalo na konto raczej zapobieglo by to szharowaniu konta
Dark Devorious
25-01-2010, 17:13
@up jest juz cos takiego :) Lecz widzi to tylko administracja , a gdy zalogujesz sie na swoje konto i wyszukasz swoja postac to takze zauwazysz kto i z jakiego ip logowal sie na twoje konto ^^
Jestem na tak , przydaloby sie cos takiego ^.- Ale to nie tylko , byla kiedys propozycja z dodaniem ilosc zabitych ludzi i to by tez bardzo urozmaicilo nasza wyszukiwarke.
>>Vegos<<
25-01-2010, 18:43
Ofc, że tak :D
Przyda się takie coś... Jak ktoś jest kogoś kumplem i chce wiedzieć, w jakiej gildii jest to w wyszukiwarkę i wiemy xD
Jak najbardziej za. :)
Mogliby przy okazji naprawić hiperłącza w gildiach. :c
Oczywiście jestem na tak! :D
Już dawno powinno być to zrobione.
Miejmy nadzieję, że przynajmniej to wprowadzą bo chyba nie było by z tym tak dużo roboty : )
Tak, jak chciałem kogoś szukać to patrzyłem po gildiach bo nie miałem pojęcia w której może być a jest kilka dużych gildii.
Seth Drut
25-01-2010, 21:02
oczywiscie ze tak ;)
bardzo to ulatwi sprawe xd
Dexter Rook Sorcerer
25-01-2010, 21:17
Oczywiście jestem za tym,opcja umożliwi np. tworzenie vip listy,wiecie o co chodzi ? Dobry pomysł. Mam nadzieję, że wprowadzą,bo to nie jest dla nich nic trudnego.
Omgf.
Zrozumcie wkońcu, że nie wystarczy napisać, że się coś proponuje, tylko opisać to dokładnie, bo inaczej Mortiis nawet na to nie looknie.
Każdy może dać taką propozycje.
( zróbcie to, to i to itp, itd)
@topic
Może być, ale opisz dokładnie.
moze byc
jestem na tak...
Wujaszek
25-01-2010, 21:25
Omgf.
Zrozumcie wkońcu, że nie wystarczy napisać, że się coś proponuje, tylko opisać to dokładnie, bo inaczej Mortiis nawet na to nie looknie.
Każdy może dać taką propozycje.
( zróbcie to, to i to itp, itd)
@topic
Może być, ale opisz dokładnie.
A co tu jest wielce do opisywania wpisujesz nick w wyszukiwarke i powinno pisac gildia : Nie lekcewaz nas np. Jestem na TAK !
.!Z@rk!.
25-01-2010, 21:43
Of kors, najlepsza propozycja jaką dotychczas widziałem ^^
Jestem na tak.
Pozwolę sobie lekko odświeżyć temat :)
Elite Vegox
01-02-2010, 22:20
Własnie miałem to napisac to dobry pomysł :P
Alberto Gru
01-02-2010, 23:04
Bardzo dobry pomysł nie trzeba by już było szukać w gildiach poszczególnych graczy. Jestem zdecydowanie na tak.
Zarexoholik?
01-02-2010, 23:20
Jestem za! Przydałoby się jak chuj. Hehs. :)
handlarz_narkotykow
02-02-2010, 08:03
oczywiście zgadzam się z tobą, im więcej informacji na stronie tym lepiej :)
G_R_U_L_I_X
02-02-2010, 14:42
Dobry pomysł, ale na co my liczymy, jak nawet administracja pewnie nie lookneła do tematu... (oprócz Tygrysa).
100% na TAK! Ekipo wiecie co z tym zrobic!
Oczywiscie jestem na tak i oddalem 42 glos :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.