Zaloguj się

View Full Version : Co sie dzieje z tym APO?

Maly
25-01-2010, 16:57
Kur** co się tutaj dzieje ?
Gdzie te piękne czasy apo?
Parę słów żalów z mojej strony i parę pytań.
1. Czemu pisze na raporcie 2 dni i kur... nikt nie odpowiada na roxie?
2.Czemu skoro apo nie radzi sobie na 1 otsie zrobiła 3?
3.I czemu kur** niema gmów na 8.42 i ROX?
Sorka za pismo ale proszę wbijać i komentować ten ots razem zemną.
Bo na prawdę jak widzę teraz apo to żal nie radzili sobię z 7.6 to zrobili 2 nowe i gówno wyszło .Sorka za takie teksty ale jestem zły na całą ekipe apo
Ten ots był taki piękny , był 1 otsem na jakim grałęm żróbcię coś z tym !!!!!!!

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
25-01-2010, 17:01
Rox byl kiedyś piękny? Nie przypomiam sobie.
#topic
Po co mają się zajmować servem na którym wszyscy jadą na cave bez względu na bany?

Palldino
25-01-2010, 17:03
Rox byl kiedyś piękny? Nie przypomiam sobie.
#topic
Po co mają się zajmować servem na którym wszyscy jadą na cave bez względu na bany?

Tak a widzisz cos innego do roboty tam???

Wolly
25-01-2010, 17:04
Mogłeś to samo wyrazić w sposób kulturalny i spokojny. Serwer prosperuje prawidłowo, zmienia się liczba graczy, ale to nie dlatego, że administracja nic nie robi. Poczytaj sobie wywiady, wypowiedzi. Aktualnie pracują nad uptade 7.6, potem mają być duże zmiany na 8.42 - cierpliwości. :)

Arcano
25-01-2010, 17:11
Z serii "Czemu APO jest gorsze niż kiedyś".

1. Wywalenie Graydona, odejście Scorpiona.
2. Przyjście Dexotiego, Adiosa, Sieki.
3. Pozwolenie noobom i botterom na przejęcie serwera.
4. Niepotrzebne powiększenie mapy i dodanie zbędnym itemów (co za tym idzie? ludzie czują sie fajni gdy mają Sprite Wanda ale przestają grać gdy się dowiadują że został wprowadzony Silver Wand, który jest jeszcze lepszy i jak narazie nie maja cienia szansy na jego zdobycie).
5. Coraz bardziej powszechne zjawisko - 1k+ lvl, zmienianie ownerów postaci conajmniej raz w miesiącu.

Szłoby tak wymieniać do upadłego, jednym słowem, administracja poczyniła złe kroki (albo nie poczyniła żadnych?) aby serwer prawidłowo się rozwijał.

Maly
25-01-2010, 17:15
Chodzi mi że 7.6 było kiedyś piękne ale tak czy siak według mnie powinno być 2 wiencej gmów z tego 8.42 i roxa.
A i pozdro dla Scorpiona best gma na apo .
Jak scorp odchodził to na czarno się z 300 osób ubrało:D

Karpek
25-01-2010, 20:17
Po co zakładasz takie po****** tematy? ; o

@topic
Stare (dobre) APO już raczej nigdy nie wróci.

Peps
25-01-2010, 20:18
Chodzi mi że 7.6 było kiedyś piękne ale tak czy siak według mnie powinno być 2 wiencej gmów z tego 8.42 i roxa.
A i pozdro dla Scorpiona best gma na apo .
Jak scorp odchodził to na czarno się z 300 osób ubrało:D

aha aha aha aha aha aha aha
Jest dobrze

Patryk1441
26-01-2010, 21:27
Ja gram tu ponad rok i odp na raport dostalem tylko 2 razy wiec nie denerwuj sie xD

KaMaCz
27-01-2010, 17:42
Mazgaj ma racje nie na każdego reporta GM musi odpowiedziec, czasami napiszesz go calkowicie bez sensu wiec nie ma na co odpowiadac ;p