Zaloguj się

View Full Version : Wasze opinie na temat GMów.

Maly
25-01-2010, 17:29
Elo był już 2 taki teamty ale gmy by się bronić i pokazać że są pro zamkneli je dlatego proszę nie zamekać tego bo nie łamie żadnego regulaminu jest tylko na celu że by każdy powiedział swoją opinie ew. krytyke na gmów niekoniecznie na 7.6.

Ja np powiem że Scoorp czy jakoś tak nie wypełnia swoich obowiązków gościu bocił na żuwikach 2 dni nadal pewnie boći z 20 h miałem i pisałem raporty i gm nic od 2 dni jest off co z nim jest? równie dobrze gmować mógłbym ja np. Jak już jest gmem to powinien mieć zapas czasu dla otsa.

Dark Devorious
25-01-2010, 17:36
Z tego co wiem , to Scoop jest tylko tutorem i nie moze banowac. Moze jedynie poinformowac o tym komus , ktory ta funkcje posiada.
PS; Pocwicz ortografie , a nie napinaj sie tutaj na forum :)

Wolly
25-01-2010, 17:42
Najlepiej swoją pracę wykonuje: Santano, to już od dłuższego czasu wiadomo. Reszta jakoś neutralnie podchodzi do sytuacji serwera, może jeszcze Tygrys i Mortiis.

Janq18
25-01-2010, 18:35
Z tego co wiem , to Scoop jest tylko tutorem i nie moze banowac. Moze jedynie poinformowac o tym komus , ktory ta funkcje posiada.
PS; Pocwicz ortografie , a nie napinaj sie tutaj na forum :)

To jesteś źle chłopino doinformowany, Scoop ma ST, po 2 z tego co wiem zbanował kilkunastu botterów otstatnio na Roxie, więc o czym wy pieprzycie? Nikogo nie bronie, tylko stwierdzam fakt... Banuje = płacz Nie banuje = płacz... czy wy macie jakiś niedorozwój umysłowy?

Elite Filutek
25-01-2010, 18:47
Aktualnie gram na RooX RooK i uważam , że ScooP dobrze spełnia swoje obowiązki zrobił m dzisiaj napad czy ni boce i bardzo się z tego ciesze ;d. Oby robił więcej najazdów

Saylor
25-01-2010, 19:05
Wszyscy są wporządku, ale najbardziej "cenie" Tygrys'a. Dlaczego?

Ponieważ odpisuje na Pm i wogóle da się z nim poważnie popisać.
Santano i Scoop rownież spełniają swoją funkcje znakomicie

!!sQaua!!
25-01-2010, 19:48
Myślę, że Gmowie dobrze wykonują swoją pracę, aczkolwiek mogliby lepiej. Troche mało uwagi jest poświęcanej dla servera 8.42, ale więcej na 7.6
Chciałbym powrócić do czasów Exoda, Nefre, Coguara i Groma... Wtedy żadko się ludzie skarżyli, a przypominam, że wtedy grało po 600 osób. Parę miesięcy temu Exod był na serverze, nie wiem co się teraz z nim stało.

Senshi
25-01-2010, 19:52
Ja np powiem że Scoorp czy jakoś tak nie wypełnia swoich obowiązków gościu bocił na żuwikach 2 dni nadal pewnie boći z 20 h miałem i pisałem raporty i gm nic od 2 dni jest off co z nim jest? równie dobrze gmować mógłbym ja np. Jak już jest gmem to powinien mieć zapas czasu dla otsa.

Scoop nie moze dawac banow... dzis poprosil o to Tygrysa:)
A co do GMow to juz byly tematy:O
nie da sie siedziec caly czas online
maja swoje prywatne zycie na ktore tez musza czas poswiecic:)

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
25-01-2010, 19:53
Gdyby robili taką pracę w grze jak cleanrzy/modki + Scoop na forum, to było by ok

Peps
25-01-2010, 20:09
"teras,pujdzię,zamekać,żuwikach,boći,wienc,teamty, wiencej,niema,grałęm,
żróbcię,przeciesz,pamientam,napise,przestuj,puł,mu gł, zrórznicowanie,cienszko" <<<<to są wszystkie błędy w pisowni jakie znalazłem w twoich 35 postach,a wyszukałem i napisałem je z nudów.
Powiem tak SPIERD@LAJ DO SZKOŁY GÓWNI@RZU

Co ty na to,gdybym ja założył temat w dziale krytyka bo mi się nie podobają twoje byki w pisowni?

Karpek
25-01-2010, 20:22
Najwięcej na serverze siedzi Santano i to on daje najwięcej banów. (szkoda, że tak mało za boty ;p)
Dexoti też ostatnio wziął się troche do roboty :)

Wujaszek
25-01-2010, 20:45
Santano- robi wszystko najlepiej, duzo banuje, dlugo siedzi odpowiada na raporty
Dexoti - mniej siedzi, stara sie robic jak najlepiej, przewaznie odp na raporty
mortiis- tylko konkrety
scoop - ogolnie nic do niego niemama ale czem dal mi warna za zla sygnaturke

Xelix
26-01-2010, 07:10
Wszyscy są wporządku, ale najbardziej "cenie" Tygrys'a. Dlaczego?

Ponieważ odpisuje na Pm i wogóle da się z nim poważnie popisać.
Santano i Scoop rownież spełniają swoją funkcje znakomicie

Normalnie to można pogadać z Santano a nie z Tygrysem bo Tygrys tylko na poważnie :D ale i tak Santano najlepszy GM !!!!

A Scoop przyczepia sie do wszystkiego co jest na 4um np. dostałem od niego 2 warny w przeciągu tygodnia za "Nieodpowiedni język", a napisałem kurde :D i jeszcze za "Pisanie niedozwolonym kolorem lub nieodpowiednią czcionką" Omg skąd mogłem wiedzieć że czerwony kolor jest dla adminów jak jest tylko dla adminów i moderatorów to go usuńcie a nie warny za byle 'gówna' dajecie ;/

.Storm.
26-01-2010, 08:40
Moim zdaniem kazdy tu jest normalny (Adios, Santano) z nimi mozna pogadac.
Ale Scoop to juz przegiecie nikt go tutaj nie lubi ...

//Scoop
Mów za siebie ;d

Elqua
26-01-2010, 11:36
Niewiem jak to wygłada na 7,6 ale chciałbym przedstawic sytułacje na APo ROx i przytoczyć
przykład działania ST Scoopa w sprawdzaniu boterow. Myśle że to jest chora sprawa ogólnie
wpada scoop na niewidce ani cześć ani nic od razu wali debuga bo stawia na to ze gracz jedzie na elf bocie
Jeśli sie nieruszysz w tym momencie i mu nie udowodnisz ze niemiałes debuga masz automatycznie bana.Zdażyło mi się także że po takim debugu
robił dodatkowe potwory by mnie zabić na owym debugu lecz te próby mu się nieudały myślę że niepowinien tak robić.
Według mnie jest to bardzo chora sytułacja dnia dzisiejszego w ten sposób dostałem bana.
Ledwo co sie zalogowałem chcąc isć do depo scoop puścił mi debuga chciałem odpisać mu na defaul ze mu sie nieudało bo nie miałem bota
i przystanołem na chwilkę jednak zanim to napisałem otrzymałem wiadomość ze moja postać została zbanowana!
Przyznaje że wcześniej zdażyło mi się używać cave bota lecz zostałem już zato nieraz ukarany. Dziś dostałem bana za nic!
Dlamnie to jest chora sytułacja gracz niemoże miec w tej chwili laga ani nic.
Po głębokich przemyśleniach stwierdzam że będe kączył przygode z serverami apo.
Tak więc pozdrawiam serdecznie scoopa a no i też przy okazji Mortiisa który wykazał sie
ostatnio nielada zuchwalstwem na serverze apo rox mianowicie oskarżał nas o wymuszenia i o zabijanie masowe ludzi które wełdug mnie niepowinno go interesować.
Tak wiec pewnego dnia zalogował na server i zabił gracza top 1 i top 2 apo roxa.Myślę że jak miał wystarczające dowody powinien inaczej psotąpic i ukarać nas w inny sposób taki jak ban.
Myślę ze GM niepowinien zabijać ludzi niewiem oco mu chdoziło chciał pokazać swoja wyrzszość czy coś niewiem ale pozdrawiam!
Chcieliśmy aby nam przedstawił dowody na nas jednak niczego niechciał nam przedstawiać.Nie spodobało mi się jego zachowanie.
Wogółe się nieinteresuje tym servem.
Jak już tu gram pół roku niezostała tutaj prawie żaden sposób zaaktualizowana mapa ani dodany żaden inny rodzaj potworów
nudy nudy jeszcze raz nudy dodano marnego questa który i tak niedziała na apo rox

W podsumowaniu myślę że pora na jakieś zmiany szkoda że niedoszło do nich za moich czasów gry tutaj.
Gm-owie czują się bezkarni niepowinno tak być pozdrawiam wszystkich.

Cya

//Scoop
Może wyjaśnię, stawiam na to że gracie na elfie bo tak jest w 99%, co do tego robienia potworów, czasami zrobię potwora jak padną inne, żeby sprawdzić czy dalej się leczycie/bijecie, co do pisania do graczy, pisze do was po zrobieniu debuga, może dlatego nie widzicie tego co pisze, bo jak można coś zobaczyć jak się Tibii nie ma włączonej bo się bota miało... I jeżeli ktoś nie odpowiada przez minute, a potwór go bije, i widzę, że gracz się nie manasuje, nie leczy i nie atakuje potwora, to sytuacja jest jednoznaczna.

Zoltan
26-01-2010, 13:11
Powiedzialbym nawet ze bardzo jednoznaczna :)

Ernii
26-01-2010, 13:24
Powiedzialbym nawet ze bardzo jednoznaczna :)

co do tego rox i 8.4 z tego co widzialem to bardziej dbacie o roxa niz nasze 8.4 : > co do 7.6 sie nie wypowiem : >

Palldino
26-01-2010, 14:52
taa o roxa chyba odwrotnie na roxie nic jeszcze nie dodali oprocz orshy ;p