View Full Version : Jeszcze jedna opcja w wyszukiwarce.
Chodzi o to by wpisując nazwę postaci wyskakiwałyby inne postacie jakie znajdują się na danym koncie,
chyba że gracz "x" po zalogowaniu na stronie głównej zaznaczy te postacie, które postacie mają być niewidoczne dla innych.
:):):confused::):):mad::mad::rolleyes::eek::cool:: eek::eek::eek::)
Podoba mi się też propozycja kolegi, również dotyczy Nowych opcji w Wyszukiwarce, Duff Topic: "Dodatkowa opcja w wyszukiwarce"
Była już taka propozycja - większość osób było na nie. Podobnie ja, nie widzę sensu na zrobienie czegoś takiego. To tylko nasza sprawa jakie mamy postacie na koncie, po drugie jest to nie potrzebne.
Było już kilka razy... Z tego co pamiętam głosy były po równo podzielone. Pewnie większość z tych, którzy głosowali na nie, boi się 'hunta' wyzywając z noob chara. ;dd Osobiście jestem za, ale żeby była możliwość ukrywania postaci.
jestem na nie:O, poniewaz ilosc postaci i nicki sa prywatne;)
jestem na tak:O, poniewaz bedzie widac podstawowa postac kolesia, ktory lamie regulamin:)
Czyli nie głosuje xD
up /\
polegało by to na tym że jak chcesz możesz zaznaczyć postacie inne jako niewidoczne.
Tak jak wszyscy - jestem na nie.
Podów już został wymieniony przez innych użytkowników.
Nikomu to nie potrzebne , a Mortiis ma ważniejsze sprawy (raczej napewno).
Mortalix
26-01-2010, 00:12
Nie. Dość rzeczy zaczerpniętych z rl tibii. :0
Jestem na nie, jest to nie potrzebne, to tylko nasza sprawa jakie mamy inne postacie na koncie : <
Bastek10
01-02-2010, 21:54
Z jednej strony było by dobrze zobaczyć kto i ile postaci ma na koncie,ale z drugiej strony tez nie,bo ktoś by nie chciał aby ktoś zobaczyć co ma na acc.
jestem na ta..NIE!
Alberto Gru
01-02-2010, 22:58
Mi tak wszystko jedno czy widać czy nie.:D
Zarexoholik?
01-02-2010, 23:24
Hehs po co? Żeby ci nawet noob chary bili? Beznadzieja. ;o
Takanori~
01-02-2010, 23:47
Jestem na nie, dla mnie to poprostu zbedne... Takie cos jest tylko na noob acc... Np. Otfans/nicaw...
Albo ja napisałem niezrozumiale, albo wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem:] Chodzi o to że jakby ktoś chciał to mógłby sobie po zalogowaniu się na swoje konto na stronie zaznaczać lub odznaczać postacie które miałby być widoczne bądź niewidoczne.
handlarz_narkotykow
02-02-2010, 07:38
dobry pomysł, gracz sam zdecyduje które jego chary mają być pokazane a które nie
G_R_U_L_I_X
02-02-2010, 14:40
Była już taka propozycja napisana przez administracje, tylko nie pamiętam przez kogo dokładnie. Wyszło na tym, że kto am jakie chary na koncie jego sprawa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.