View Full Version : C Arrow
Belfus Adri
26-01-2010, 13:34
Witam, proponuje dodac c arrow do lota z jakiegos potwora poniewaz od kiedy nie leci z um praktycznie nieda sie jej kupic, i jak mamy np zrobic cod ??
Kazdy nazeka na loot np z kingów to mozna by bylo ja dodac np do kingów z czestotliwoscią lecenia broszki z apo...
Co wy na to ??
Crystal Arrow aktualnie leci tylko z 'Urge'. Co do twojej propozycji, to jestem na nie. Ots kingi są za słabe żeby taka rzecz z nich wypadała. Niech zostanie tak jak jest, przynajmniej cena C.ARROWA będzie wyższa.
Fanatyczek_1945
26-01-2010, 13:47
Proponuje dodac ja do um/msc.I by bylo spoko.
Bogdan z Ryk
26-01-2010, 13:50
Jestem ZA, teraz nieoplaca sie expic z lootem na UM chyba, ze ma sie jakies szczescie xD
Morfeuxsz
26-01-2010, 14:58
Według mnie jest dobrze wzrosła cena.Teraz opłaca się robić Quest.
A przecież jest jeszcze Urge :) Wiec najgorzej nie jest :)
Proponuje dodac ja do um/msc.I by bylo spoko.
Tak, i do kingów, ms itp...
#Topic
Jestem na nie, teraz jest dobrze, i tak crystal arrow mało kosztuje, powinna chodzić tak z 1,5 kcc ... :)
Xienus Paladin
26-01-2010, 15:12
leci z um
leci z urge
jest z questa :>
wiec po co??
Marcelllo
26-01-2010, 15:21
Jestem za wrzuceniem c arrow do loota z queenów z taką częstotliwością, jaką leciała wcześniej przed wszystkimi zmianami z undead mastahów :d
PS. Mogliby winged i softy zwrócić z bardzo rzadką szansą do wardów bo trochę popsuli loota :/
(...)mozna by bylo ja dodac np do kingów z czestotliwoscią lecenia broszki z apo...
Weź pod uwagę, że w takim stosunku c arrow leciałoby dosyć często. W czasie zabijania jednego apo + zrespianie, na ~800 lvlu zabijesz kilkanaście razy więcej kingów.
Im mniej itemków na serwie, tym cena rośnie. I niech tak pozostanie.
C arrow można by dodać do tego nowego potworka, którego robi ekipa.
G_R_U_L_I_X
26-01-2010, 15:32
Niech dodadzą c arrow do lota, bardzo trudno jest kupić teraz c arrowa.
Dark Devorious
26-01-2010, 15:33
Jestem na nie. Nie po to usuwali go z UM zeby teraz powracac/dodawac go do jakiegos innego potwora. Aktualnie leci rzadko z urge i to wystarczy ( takze quest od 200 lvl ). Jezeli juz mieli by go gdzies dodawac to do - apocalypto , devil atom lub omen.
Pan Gonzalezik
26-01-2010, 15:35
Najlepiej dodać do lootu z jakiegoś monsterka, na którym się raczej nie expi np. glacek czy perfector, albo apocalypto z taką częstotliwością jak broszka.
Xienus Paladin
26-01-2010, 15:36
poczekajmy aż cena będzie powyżej 5kcc :>
No ładnie, szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem że coś takiego zrobili że z UM nie leci... a może to nawet dobrze... bo cena tego będzie wyższa.
Dla mnie to jest dobre bo mam tego 10szt. jeszcze jak z UM tak często leciało to naloociłem i nie sellałem ;)
Adrian <3
26-01-2010, 15:39
Jestem na nie.
Jest dobrze, powinni dodać softy i wh do wardów bo ten lot to porażka...
Mysle ze jest dobrze, jak pisze pan wyzej^ mogli by dodac wh i softy do wardow, co do c arrow z kinga jestem na nie bo to jest zbyt slaby potwor zeby z niego lecialo :)
Dexter Rook Sorcerer
26-01-2010, 16:43
Pomysł do niczego,pomyśl co by było gdyby ten przedmiot leciał z ots kingów jaka była by jego cena. Już 200 levele solują kingi więc wzbogaciły by się niesamowicie. Wyobraź sobie wszystkie tematy na forum. ` c arrow powiększyć cenę ` ` c arrow za żadko leci ` c arrow w ogóle wypada z ots kinga ? `
Jestem za tym aby dodać c arrow do jeszcze jednego potwora ale nie do ots king bo to szalenstwo by bylo... np mozna by bylo dodac do apocalypto devila itp ale nie do kinga....
Adrian <3
28-01-2010, 18:48
C arrow powinna lecieć z potworów- wise man, apocalypto, devil, master atom, omen, pathfinder.Bardzo Bardzo Bardzo Bardzo rzadko.
Jestem za przywroceniem loocenia c arrow z undead mastahow :p
Alberto Gru
31-01-2010, 22:40
Powinni znowu dać c arrow do loota z UM, ale nie tak aby ktoś wynosił po 3 czy tam ile. Ale gdyby poleciała z odrobina szczęścia tak z co 200 Um'a nie było by aż tak źle.
Tak, i do kingów, ms itp...
^^i co może jeszcze do demonów
jest dobrze cena wzrosła :):)
Patryk1441
01-02-2010, 15:31
Mogli by przywrocic wypadanie c arrowa z Uma, ale tak jak ktos napisal, ze czestotliwosc taka jak przed zmiana loota.
Memphisss
01-02-2010, 16:01
jest bardzo duzo c arrow na servie......daj dobra cene a bankowo kupisz
i nie dodawajcie c arrow do potworkow!! niech te 200 lvl (pall) sie ciesza z queta i maja jakis zysk........
Jestem na tak, pan topic ma racje .
Assassin Mateusz
01-02-2010, 16:21
Tak ! Teraz kupienie c arrow to jest parodia, h lvle maja ich od zajebania w domkach, a nikt nie sella prawie i do tego cena jest powalajaca -.-
Pablosikk
01-02-2010, 18:39
jestem na nie po ch** znowu przywracac do uma jak chcieliście żeby wyjebać z loota? ogarnijcie sie dzieci... ze kupic nie mozesz to odrazu do loota dodac?
Pozdrawiam
Pablosikk
Co arrow powinno byc codane do lota z apo. Przeciez wkoncu Apo jest to moob do lota.
Jestem na nie. Z ots kingow? Chyba Cie cos boli..
Wujaszek
01-02-2010, 20:20
Jestem na Tak ale nie z undead mastahów !
Myślę, że najlepszym pomysłem było by przywrócenie loota c arrows ale z Glacka, może znów ludzie by zaczęli tam uczęszczać. A z urge usunąć c arrowa z lootu.
Z um'a mogło by wypadać ale nie co 200 bo to i tak za często bo ja myśle że co 700 um lub więcej um to wypadnie
Dj Mlody
20-02-2010, 22:20
Jestem na tak.
Podobno lota z Urge , ale mi jeszce nigdu nie lotla z Urge je dynie raz z Um.
dobra propozycja
faktycznie mogła by arrowka z czegoś leciec ale 2x rzadziej niż brocha z apo bo teraz ciężko cod zrobic...
3rd Dimension
21-02-2010, 00:45
Kiedyś z UM'ów leciał. W sumie może się przyda coś takiego :P. Jestem na TAK
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Dla mnie dość kusząca propozycja, jestem na TAK
hah kingi sikam ; [ jak juz dodawac do mobow to moze z tiger kinga bo i tak z niego nic nie dropi z wardow leca softy : <
Moon Red
21-02-2010, 02:26
Czy ja wiem mogli by dodaćdo takich potworów jak :
-Master Atom
-Omen
-APO
-Devil Atom
-Minion
potrzebne nawet jest c.arrows do potwora jak UM ;]
TAK
Elite Pitek
21-02-2010, 08:40
Niech zostanie tak jak jest ;)
Cena c arrow wzrosła i jest dobrze :)
Anusiak Wielki
21-02-2010, 09:36
Proponuje Ci wbic 200palka i zrobic c arrow quest i po krzyku...
Eryel v0.2
21-02-2010, 09:40
Crystal Arrow aktualnie leci tylko z 'Urge'. Co do twojej propozycji, to jestem na nie. Ots kingi są za słabe żeby taka rzecz z nich wypadała. Niech zostanie tak jak jest, przynajmniej cena C.ARROWA będzie wyższa.
Czy on napisał ,że z ots kingów ma lecieć c arrow czy z um? [[=
Ofc. Może być, ale bardzo rzadko.
Ero Senin
21-02-2010, 10:02
Jestem na TAK!
MoZna to didac do loota z um lub apo
Tak, c arrow może lecieć z Devil Atoma lub z Apocalypto, ale bardzo rzadko.
ja Ci mówię nie wypowiadaj się w 1/2 tematów bo nie masz zdania w nich i tylko posty na siłę nabijasz....
można było by dodać to ale np do loota z Glacka i Prefectora bo są to zapomniane potwory....
Songoku v.2.0
21-02-2010, 10:42
mogli by dodac spowrotem do UM
bylo by dobrze
pzdr
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.