Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Ranking ilo?ci postów.

Wolly
26-01-2010, 15:13
Pomyślałem sobie, że jak jest ranking ilość reputacji, to czemu nie może być ranking ilości postów?

Wyglądałoby to tak:

http://forum.toproste.pl/memberlist.php?order=DESC&sort=reputation&pp=30%27

Tylko oczywiście byłyby statystki ilości postów.

#edit

Jest ranking ilości postów...

Społeczność -> Użytkownicy -> szukaj użytkowników -> zaawansowane wyszukiwanie -> sortuj wg. -> ilość postów -> malejąco

Tak, ale chodzi o to, żeby był na takiej zasadzie jak reputacja. Bo jeśli szukasz to tym sposobem, którym podałeś, to nie wyświetla się liczba postów, tylko reputacja.

Ktoś II
26-01-2010, 15:19
Jest ranking ilości postów...

Społeczność -> Użytkownicy -> szukaj użytkowników -> zaawansowane wyszukiwanie -> sortuj wg. -> ilość postów -> malejąco

#edit.
W takim razie, szczerze mówiąc mam to głęboko gdzieś. Nie jest mi to potrzebne. Mogę sobie sprawdzić ilość postów wyżej wymienionym sposobem.

Marcelllo
26-01-2010, 15:19
Jestem na nie. Ludzie zaczęliby nabijać bezsensowne posty, tak aby być na pierwszym miejscu lub w czołówce. Wystarczy, że sobie popatrzysz na 4um kto ile ma i sobie sam zobaczysz ile więcej postów ma ktoś od Ciebie...

.Storm.
26-01-2010, 15:20
podoba mi sie to, jestem na tak

Dark Devorious
26-01-2010, 15:35
Jestem na TAK. Bardzo fajne w jakims stopniu urozmaicenie forum. Choc tak samo jak ranking reputow mogli by dodac to w widoczniejszym miejscu, poniewaz niektorzy moga nie wiedziec gdzie sie to znajduje :>

Been
26-01-2010, 16:16
Jestem na tak... Na fajny pomysł wpadłes... Przydało by sie cos takiego...

Τettmeier
26-01-2010, 18:43
Zdecydowanie nie. Było coś takiego na starym forum i wszyscy nabijali posty aby tylko być na miejscu wyżej. Nie, nie, nie bo będzie nabijanie!

K\/!N$T0R
26-01-2010, 18:57
Jestem na tak. ten ranking dawal by motywacje do uczestniczenia na forum.

Senshi
26-01-2010, 19:03
Jestem na tak. ten ranking dawal by motywacje do uczestniczenia na forum.

Czyli do nabijania postów...
@topic
Jestem na nie.Bezsensownie beda nabijac posty. Jest ranking Kwadracikow i kazdy szaleje...

Eiyael
26-01-2010, 19:08
Zdecydowanie nie. Było coś takiego na starym forum i wszyscy nabijali posty aby tylko być na miejscu wyżej. Nie, nie, nie bo będzie nabijanie!

A przypomniałem sobie coś :D

@top: obojętny jestem. Chociaż w sumie. Dzieci już walczą o reputy, a 90% reputów ma dopisek "oddaj". Reputacja to pół biedy, bo nie zaśmieca forum ;s