View Full Version : [Forum] Ranking ilo?ci postów.
Pomyślałem sobie, że jak jest ranking ilość reputacji, to czemu nie może być ranking ilości postów?
Wyglądałoby to tak:
http://forum.toproste.pl/memberlist.php?order=DESC&sort=reputation&pp=30%27
Tylko oczywiście byłyby statystki ilości postów.
#edit
Jest ranking ilości postów...
Społeczność -> Użytkownicy -> szukaj użytkowników -> zaawansowane wyszukiwanie -> sortuj wg. -> ilość postów -> malejąco
Tak, ale chodzi o to, żeby był na takiej zasadzie jak reputacja. Bo jeśli szukasz to tym sposobem, którym podałeś, to nie wyświetla się liczba postów, tylko reputacja.
Jest ranking ilości postów...
Społeczność -> Użytkownicy -> szukaj użytkowników -> zaawansowane wyszukiwanie -> sortuj wg. -> ilość postów -> malejąco
#edit.
W takim razie, szczerze mówiąc mam to głęboko gdzieś. Nie jest mi to potrzebne. Mogę sobie sprawdzić ilość postów wyżej wymienionym sposobem.
Marcelllo
26-01-2010, 15:19
Jestem na nie. Ludzie zaczęliby nabijać bezsensowne posty, tak aby być na pierwszym miejscu lub w czołówce. Wystarczy, że sobie popatrzysz na 4um kto ile ma i sobie sam zobaczysz ile więcej postów ma ktoś od Ciebie...
podoba mi sie to, jestem na tak
Dark Devorious
26-01-2010, 15:35
Jestem na TAK. Bardzo fajne w jakims stopniu urozmaicenie forum. Choc tak samo jak ranking reputow mogli by dodac to w widoczniejszym miejscu, poniewaz niektorzy moga nie wiedziec gdzie sie to znajduje :>
Jestem na tak... Na fajny pomysł wpadłes... Przydało by sie cos takiego...
Τettmeier
26-01-2010, 18:43
Zdecydowanie nie. Było coś takiego na starym forum i wszyscy nabijali posty aby tylko być na miejscu wyżej. Nie, nie, nie bo będzie nabijanie!
K\/!N$T0R
26-01-2010, 18:57
Jestem na tak. ten ranking dawal by motywacje do uczestniczenia na forum.
Jestem na tak. ten ranking dawal by motywacje do uczestniczenia na forum.
Czyli do nabijania postów...
@topic
Jestem na nie.Bezsensownie beda nabijac posty. Jest ranking Kwadracikow i kazdy szaleje...
Zdecydowanie nie. Było coś takiego na starym forum i wszyscy nabijali posty aby tylko być na miejscu wyżej. Nie, nie, nie bo będzie nabijanie!
A przypomniałem sobie coś :D
@top: obojętny jestem. Chociaż w sumie. Dzieci już walczą o reputy, a 90% reputów ma dopisek "oddaj". Reputacja to pół biedy, bo nie zaśmieca forum ;s
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.