Zaloguj się

View Full Version : Coraz wiecej Thread.

MorgiBack
26-01-2010, 16:58
Już mnie te thread wkur... już nie długo będzie Thread Imion !! (tylko imienia Stanisław może wkładać screeny) itd.....

Co wy o tym myślicie że to już się stanie chore zaraz w dziale Zdjęcia nie będzie żadnego normalnego tematu..

Nie mówiąc już o "Czesław Life".

Piszcie co o tym sądzicie.

P.S Na wasza krytykę wyjeb.. to jest dział i chciałem tylko swoja opinie wyrazić
:)

nie mam bota;d

Gdzie honor ma większe znaczenie niż życie...

...I zesłał ich Bog na ziemie... by siali zamęt i zniszczenie...

www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.

Belfus Adri
26-01-2010, 17:00
W remacie screny, mozna dawac ss z czego sie chce i jak chce...
Tyle na ten temat.

Wolly
26-01-2010, 17:00
Z jednej strony dobrze, że powstają takie 'thready', bo w jednym temacie zawarte są zdjęcia wielu graczy co powoduje, że nie ma takiego bałaganu. Oczywiście nie można też dać się wplątać w paranoje, ja jestem za tym, aby powstawały tylko 'tematy miast'.

Bondi
26-01-2010, 17:02
Dopóki nie musisz sprawdzić każdego posta myślę, że nie powinno Cię to martwić. Każdy ma prawo założyć swój własny temat. Wszystko oczywiście w granicach dobrego smaku.

Xienus Paladin
26-01-2010, 17:03
dzięki tobie wpadłem na super sprawę :)
zaraz założę Bartosz Thread :)

@Edit
no dobra dobra to byl Joke xD (nie mam 3 zdjęć bo 4mata robiłem ) :)

MorgiBack
26-01-2010, 17:04
dzięki tobie wpadłem na super sprawę :)
zaraz założę Bartosz Thread :)

No widzicie tylko podsunąłem komuś pomysły.....

nie mam bota;d

www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.

.vimpex.
26-01-2010, 17:06
Boże, jeśli Ci to przeszkadza to nie wchodź w dział Screeny :)
A jak chcesz to teź zrób swój temat " Władek Thread - Każdy Władek wstawia ss'y":D

~Mari
26-01-2010, 17:07
A niech robia sobie co chca od tego jest dzial 'screeny' ..

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
26-01-2010, 17:10
Jeżeli tematy nie łamią obowiązującego regulaminu forum, to uważam, że nie masz się o co napinać

Dexter Rook Sorcerer
26-01-2010, 17:17
Jeżeli tobie to przeszkadza to nie poprostu nie musisz przeglądać tych tematów,o ile się nie mylę wstawiałeś nawet w niektórych screeny więc nie wiem w czym problem. Jeżeli nie łamię on regulaminu to nie powinien zostać zamknięty,nie mówiąc o usuwaniu.

handlarz_narkotykow
26-01-2010, 17:37
Też byłbym za tym żeby było kilka diałów np. Podkarpacie City/ Mazowsze City itp ewentualnie miasta chociaż by było wiadomo skąd kto mniej więcej jest :P lub też tematy poszczególnych gildii :)

Duff
26-01-2010, 17:52
Dopóki nie musisz sprawdzić każdego posta myślę, że nie powinno Cię to martwić. Każdy ma prawo założyć swój własny temat. Wszystko oczywiście w granicach dobrego smaku.

Signed.

Powiedzcie mi co jest zlego np w Temacie (nazwa gildii) Thread?

Saylor
26-01-2010, 18:03
P.S Na wasza krytykę wyjeb.. to jest dział i chciałem tylko swoja opinie wyrazić
Idz dzieciaku płacz z kolegami na dworze, a nie tutaj. Od tego jest ten dział.

Jestem na nie.

Vivek
26-01-2010, 18:13
Mogli by zrobić specjalny poddział dla takich tematów. Na razie mi się to podoba. Mogę pooglądać poczynania gildii na apo, bez logowania na serwer(nie mam tibi na kompie :o!)

A i tan dział jest do wyrażania opinii, czyli jak zakładasz temat to każdy ma prawo wyrazić tam swoją opinie.

MorgiBack
26-01-2010, 18:43
Idz dzieciaku płacz z kolegami na dworze, a nie tutaj. Od tego jest ten dział.

Jestem na nie.

Już ?! Wyżaliłeś się?! Idź na dwór.

A po za tym gdzie ty tu widzisz jakąś sondę.. :eek: naucz się czytać a potem nabijaj posty..

nie mam bota;d

www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.

Marcelllo
26-01-2010, 19:30
Lepsze thread czy life niż za każdym razem wklejanie nowego ss w oddzielnym temacie :D

Takie jest moje zdanie co do tego :) Ale trochę przesada jest z tym, bo każdy robi "Thread" w którym umieszcza 2 ss'y i koniec... Powinien być jakiś ciąg, że trzeba co tydzień ss wkleić inaczej temat jest zamykany/usuwany :d

Saylor
26-01-2010, 19:43
Właśnie kto tu się żali...

Co cie to obchodzi co innni robią?
Nie podoba się to zmień serwer.
ps.
Już się wypowiadałem.
A co do nabijania postow bo leje na nie....
Wyjeba** mam na ten serwer;/

Seth Drut
27-01-2010, 17:17
nie wiem dlaczego cie to denerwuje..
nie musisz ogladac, jezeli nie chcesz
ja np. lubie ogladac takie tematy.. zawsze tam wiecej ss'ow niz w "100lvl by .." :D

Senshi
27-01-2010, 17:31
thread narazie Miast jest
lify sa z imionami bo tam nikt inny ss nie wkleja poza kolesiem co zalozyl ten temat:O
mi to nie przeszkadza:O

.Storm.
27-01-2010, 17:33
Po to jest wlasnie zakladka screeny, a co Ci to wogole przeszkadza ?
Wcale nie rozumiem po co ten glupi temat ...
Mi to nie przeszkadza i jest dobrze.

KaMaCz
27-01-2010, 17:40
Masz racje co do powstawanie dzialow Thread, ale jak one powstają to jest o wiele mniejszy bałagan i czytelnicy forum maja wiecej do czytania i oglądania :D

Karpek
27-01-2010, 18:16
Od tego jest ten dział, każdy ma prawo założyć swój temat, a jeżeli ci to przeszkadza to po prostu tam nie wchodź? : O

Ktoś II
28-01-2010, 14:09
Co Ci do tego? Dział screena właśnie służy takim tematom!
Są one o wiele ciekawsze niż pojedynczy post ze screenem 'Awansowałeś z 999 na 1000 lvl'. Nie rozumiem dlaczego Ci to przeszkadza...

3rd Dimension
28-01-2010, 15:07
Piszcie co o tym sądzicie.
,ale:

To jak w końcu?? /\
@Top: ktośtam rzucił dobry pomysł, żeby thready miast zrobić, ale jak ludzie z all wsi zaczną robić, co po 1 osoba gra, to będzie lipa : d.
Najlepszym wg. mnie rozwiązaniem będzie, żeby np. były tylko thready gildii albo taki warunek, że min. 3 osoby postują screeny.

Pozdrawiam,
3rd Dimension