View Full Version : 578lvl w 1 dzie?.
Jakim cudem pixel o jakże bardzo kretyńskim nicku maly kox,
specjalnie pisząc z małych liter znając moje poważanie do tego napinacza przez druciki otoczone gumą w celu izolacji i podłączone do zasilania,
ale btw. wbił w 1 dzień 578lvl? Nawet Torus tak nie potrafi.
Z dniem 24.01.2010r. jak było napisane na stronie w opisie jego statystyk, ten pixel zrookował się z 678lvl na 100lvl (niestety nie mam ss bo do chuja nie było mi to potrzebne).
Dzisiaj sprawdzam jego staty i co widzę?
http://img198.imageshack.us/img198/9750/90242369.jpg (http://img198.imageshack.us/i/90242369.jpg/)
http://img200.imageshack.us/img200/6782/75249517.jpg (http://img200.imageshack.us/i/75249517.jpg/)
678lvl, to chyba cud i nie długo zostanie ogłoszony świętym. Gracze APO będą składać mu dary na sl'e,
zważywszy uwagę na to, że dziennie ten spinacz pada min. 10-15 razy.:D
Czyżby też padł na bugu, na rooku które spowodował Santano i Mortiis oddał mu lvl?
Nie wiem, nie wiem, ale może się dowiem.
@Wolly
A co mnie to obchodzi że go hackneli, edzia pedzia też hackneli i lvl mu nie oddali.
@Senshi
Idioto on nie miał 844lvl!
@edit 00:51
Dopiero zobaczyłem.
Spinacz maly kox odchodzi po hacku (post z 25.01.2010r.)
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=64576
A wczoraj (26.01.2010r.) już "Wrucil" i odrobił lvl.
W chuj długo go nie było.
@edit 00:59
Autentyczna rozmowa z graczem, która dobrze żyje z tym spinaczem (czyt. maly kox) i która nie jest związana z Afk.
http://img17.imageshack.us/img17/2760/98732336.jpg (http://img17.imageshack.us/i/98732336.jpg/)
oddali mu lvl, nie rozumiem tego..
To prawie pewne, że administracja oddała mu level. Pewnie został oszukany/shakowany, udowodnił to i co za tym idzie - poziomy mu oddali.
#Eklerq
To może Ty mi wytłumacz. Masz z tym jakiś problem? Wszelkie napinki - PW. :)
Z tego co wiem rookował się sam !
Więc dlaczego oddali mu level ?
To prawie pewne, że admiistracja oddała mu level. Pewnie został oszukany/shakowany, udowodnił to i co za tym idzie - poziomy mu oddali.
Wiesz, tak czytam twoje posty i dochodzę do (nie do orgazmu) wniosku, że Ty liżesz tyłeczek ładnie, ale po co? chcesz dostać moderatora/tutora? od razu mowie Ci, że nie chciałem Cię obrazić, po prostu mi to wyjaśnij.
topic@
Niech ktoś się wypowie z ekipy apo, wszystkiego się dowiemy.
24 Stycznia 2010 83,426,920 844 9,935,537,741 (3) 04h 37m
25 Stycznia 2010 -4,907,234,647 673 5,028,303,094 (-171) 12h 15m
z tego co widac nie oddali mu lvl
obecnie jak napisales ma 678lvl wbil 5lvl i sie cieszy:)
eq pewnie nie ma, a on nie Woder Bone i szybko go nie zdobędzie:)
Wujaszek
27-01-2010, 00:14
Bo to apo sprawiedliwość a raczej nie sprawidliwość jest tutaj na porządku dziennym ;p
bonek zrokowal sie, oddali mu lvle temu psu tez oddali, ja zrokowalem 700 rp to mortiis chcial mi oddac polowe lvli a edzia hackneli a mu gowno oddali. nie oddawac ***** lvli !
Widzałem jak się sam rookował na sky.
Oczywiście Mortiis musi odać mu lvl.
Sprawiedliwość na Apo;/
Techniks
27-01-2010, 00:24
http://www.skust.info/player-maly+kox/
jak było napisane na stronie w opisie jego statystyk, ten pixel zrookował się z 678lvl na 100lvl (niestety nie mam ss bo do chuja nie było mi to potrzebne).
Gdzie było napisane?
Kuźwa jaj sobie nie róbcie, dzień przed jego rookowaniem (tj. 23.01.2009) widziałem go na sky miał 678lvl, dzień później 24.01.2010r. spr statystyki na armia.toproste.pl i miał 100lvl! Gracze z Afk to potwierdzą, bo się z tego zbijałem na
/gb
LOL, jak to możliwe, widziałem go w city z 90 lvlem... a na skuscie nie widać, że zrookowany był, no może oddano mu lvl w tym samym dniu... Pjonteczka, jednym oddajecie poziom, drugim nie...
Tak,tez to potwierdze. Owy gracz sam sie zrookowal,a potem odzyskal lvl.
z tego co widac nie oddali mu lvl
obecnie jak napisales ma 678lvl wbil 5lvl i sie cieszy:)
eq pewnie nie ma, a on nie Woder Bone i szybko go nie zdobędzie:)
hahaha co ty se wkreciles ze mial niby 844 jak ja dobrze wiem ze 700 na pewno nie mial jak go ciagle bije;>
MorgiBack
27-01-2010, 01:26
http://www.skust.info/player-maly+kox/
Gdzie było napisane?
Było w death list wczoraj widziałem ze padał do 94 lvl'a i potem przez jeden dzień wbil do 672.:eek: albo on poszedl gdzie co 1 sec respily sie 3 kingi i on stał i tylko walil... albo proste
Oddali mu lvl za co ? nie wiem
a że noobek popłakał się to poleciał dobrze zrobił pod biurkiem i oddali mu lvl :D
...I zesłał ich Bog na ziemie... by siali zamęt i zniszczenie...
www.google.pl
Źródło twojej wiedzy.
Z tego co wiem rookował się sam !
Więc dlaczego oddali mu level ?
Taa ?Rookowal sie sam ?Eq moze tez oddal wes ty pomysl zanim cos powiesz
Calego lvl mu nie oddano wiec niech zostawia jak jest Pewnie pomogl jakiemus gm i dlatego mu oddano lvl
Nie uzywa bota gra bez lamania regulaminu to oddano mu lvl
A SAM SIE NAPEWNO NIE ROKOWAL BO TO MOJ KOLEGA !!!
Palladyn Zlosci
27-01-2010, 07:55
To chyba jasne ze Administracja oddala mu lvl, bo botem to chyba nawet nie dal by rady tak szybko.
Prozse o wypowiedzenie sie Gm.
Xienus Paladin
27-01-2010, 07:58
Czyżby też padł na bugu, na rooku które spowodował Santano i Mortiis oddał mu lvl?
na APO nie da sie zrookowac :> można tylko lvl zbić...
wiec jakim cudem mógł paść na tym twoim bugu??
@edit
a za te twoja sygne powinni cie wykastrować :>
!!sQaua!!
27-01-2010, 08:05
Nie wiem wogóle o co wam chodzi... Tak sie frustrujesz, bo oddali mu 600 lvli?
Woderowi też oddali, Czarnemu Lucyferowi także. Moim zdaniem oddawanie lvla na APO to już nie nowość, tylko zazwyczaj musi być potwierdzenie, że został zrookowany z innego IP.
Wnorekkk
27-01-2010, 09:31
I właśnie nie gram na tym syfie.. Oddają lvl tym, co sami sobie go zjechali..
Dark Devorious
27-01-2010, 09:35
... Sprawiedliwosc APO ;ss Choc moze faktycznie zostal schakowany a ekipa sie nam niz zlitowala :)
Memphisss
27-01-2010, 09:57
to bardzo dziwna sprawa i kazdy wie ze ekipa apo nie jest sprawiedliwa.
Nie powinni oddawac mu lvl, a jesli oddali to niech oddaddza wszystkim co go stracili
jak ja mialem hacka i z 700 lvl spadlem na 430 (polecialo tez eq) to mortis nie chcial mi oddac lvl ani kasy
mail od mortisa
Kamil Ostrowski
do mnie
pokaż szczegóły 22-12-09
Witam.
Przykro mi, ale sądzę, że niestety nie będę mógł pomóc.
My nie pomagamy w takich sprawach i proszę zapoznać się z regulaminem, ponieważ to Pan jest odpowiedzialny za własne konto.
Pozdrawiam.
skoro innym pomagacie to dlaczego nie wszystkim? albo nikomu!
pozdrawiam Memphis
zal gm im daje tak samo jest z vojska padla i juz jej lvl oddaja zal dla apo
Mu oddali bo **** wie co -.-
a edkowi zgredkowi?.. ****a oddali.....
SPRAWIEDLIWOŚĆ APO..
Fanatyczek_1945
27-01-2010, 10:32
Zostal on hakniety tego dnia co ja tylko wczesniej.
.!Z@rk!.
27-01-2010, 10:36
Widzałem jak się sam rookował na sky.
Oczywiście Mortiis musi odać mu lvl.
Sprawiedliwość na Apo;/
Też to widziałem ;x
#topic
Żal i tyle. Woderowi oddali chara, kiedyś Luckowi również. Niewiem w co tu się gra, droga administracjo.
napisze tyle: maly kox do mnie napisał, dokladnie nie pamietam: padlem bez sl, albo z sl i spadł mi lvl z bp, 1min mineła i napisał do mnie ze sie bd rokowac. :)
Fanatyczek_1945
27-01-2010, 12:19
Mial dowody to mu oddali lvl.Mysle ze mi tez oddadza.
.Panicz.
27-01-2010, 13:16
Wassup,dobiłeś mnie... Myślałem że Ty jesteś normalny... :p
Oddali mu poziom,tzw. 'Cofka postaci'. I bardzo dobrze że mu oddali ;)
Co bardzo dobrze ? Bardzo dobrze jest że są niesprawiedliwi wobec innych graczy którzy dostali hacka i nie mogą odzyskać lvli?
^Top.
Nie powinni oddawać nikomu poziomów za własną głupotę.
Patryk1441
27-01-2010, 13:45
Tak tez to moge potwierdzic ze nie mial 800+ i ze byl zrookowany do ~90. Tylko nie rozumiem dlaczego na stronce inaczej pisze :(
Calego lvl mu nie oddano wiec niech zostawia jak jest Pewnie pomogl jakiemus gm i dlatego mu oddano lvl
Dziecko, uspokój się, wypij melisę, dobrze Ci zrobi. Levele to oni mu oddali cały, a nie tylko kilka, więc stfu. Co do tego, że miał 800~ level, na pewno Mortiis się pomylił przy dodawaniu expa, i dał mu za dużo pkt. experiance, dlatego wyszło, że ma 800. Później zrozumiał, że za dużo dał, no i cofnął mu levele. W ogóle to masz super 'zIoMkUuUufFffF'. On wrucił <rotfl>
Nie grasz, więc się nie udzielaj. Wiem, że masz chorobę o nazwie stulejka, ale to nie znaczy, że możesz być takim bez mózgiem.
Reasumując!
Ten dzieciak, Maly Kox, nie miał nigdy 800 level'a. Mortiis na 100% machnął się przy dodawaniu mu levela, co za tym idzie, dodał mu zbyt dużo experiance, a później musiał to cofnąc, ale afera musiała być.
Memphisss
27-01-2010, 14:21
to niech mi tez zrobia cofke postaci xD
dowod
http://img202.imageshack.us/img202/84/hackstronak.gif
@Mrowa
skust.info tak tam pisze to nie jest moj wydziw jakis
@Wassup
Idiota to ty jestes bo sie mega plujesz. Pewnie Cie bije i przezywasz...
Na forum się nie mówi tylko pisze.
A w czym ten spinacz może komuś pomóc? Chyba w napinaniu się przez druciki otoczone gumą w celu izolacji.
Na pewno gra bez bota, ma 4 pary rąk.
Na afk'u vita się telepatycznie;
na pvp jednocześnie suwa, manasuje się i zakłada ringa na full hp,
o map clicku nie wspomne, 2k lvl nie może go dogonić - bo on jest pro kozak pvp.
Moje najszczersze gratulacje.
na APO nie da sie zrookowac :> można tylko lvl zbić...
wiec jakim cudem mógł paść na tym twoim bugu??
Jak nie wiesz o co chodzi, to nie nabijaj zbędnych postów.
To była ironia. Odsyłam Ciebie do tego tematu:
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=64657
@edit
a za te twoja sygne powinni cie wykastrować :>
Przykro mi z Twojego powodu, że Ciebie już wykastrowali.
A ty dobijasz sam siebie.
Ty jesteś NIEnormalny, twój mózg robi sobie cofkę automatycznie od siedzenia na kompie i ciągłego nabijania postów.
Normalnie jakby ci za to płacili, żeby inteligencją nie grzeszyć.
@Wassup
Idiota to ty jestes bo sie mega plujesz. Pewnie Cie bije i przezywasz...
Jakbyś przeczytał dokładnie mój post i ZE ZROZUMIENIEM,
to widać w nim, że ja się w nim nie
mega pluje
tylko stwierdzam fakty i zadaje pytanie (w postaci ironi).
Nie wiem, nie wiem, ale może się dowiem.
A co do tego bicia, to radzę Ci śledzić jego dead list to wtedy zobaczysz kto tu pada.
@Morgan
Z 463lvl nie ma co oddawać.
Lord Morgan.
27-01-2010, 16:04
ja tam go nie lubie ;ooo ; ///
Ale powiem tak zal dupe sciska mial dowody ma lvl ; oo
a po 2 sam bys zostal hakniety tez bys plakal o lvl oddali by Ci i co ty bys nie zrobil afery bo fajnie ... Wiec zamknac temat i chuy
Oddali mu lvl bo to nie możliwe nawet na Cave w 24h wbić 570+ lvl ... 300 w 24h to też nie możliwe a co już 570+ ?
Na 1oo% oddali mu lvl
Memphisss
27-01-2010, 16:09
nie no... luuuuz jesli mu oddali lvl ale dlaczego nie oddadza innym? np mi?
co on kur*** jakis inny jest czy co;>
Mały Kox
27-01-2010, 16:38
Wassub Kto się spina ty nawet na forum się spinasz nie znasz sytuacji więc skul Ry*** Dzieciaku jeśli chodzi o padanie to nie ośmieszaj się sam a jeśli chodzi ci czemu o dali mi lvl to nie wytłumaczę ci tego bo za duże dziecko jesteś i nie nabijaj postów bo ośmieszasz się sam i nie spinaj się tak dzieciaczku bo ci żyłka w oku pęknie .
PS.
Plx No Coment ....
handlarz_narkotykow
27-01-2010, 17:09
Wassub Kto się spina ty nawet na forum się spinasz nie znasz sytuacji więc skul Ry*** Dzieciaku jeśli chodzi o padanie to nie ośmieszaj się sam a jeśli chodzi ci czemu o dali mi lvl to nie wytłumaczę ci tego bo za duże dziecko jesteś i nie nabijaj postów bo ośmieszasz się sam i nie spinaj się tak dzieciaczku bo ci żyłka w oku pęknie .
PS.
Plx No Coment ....
Jeśli już fatygujesz się aby pisać tutaj posta to nam wytłumacz bo wszyscy jesteśmy ciekawi o co chodzi i dlaczego Mortiis oddał ci lvl (użyj opcji EDIT) bo inaczej powineneś dostać warna za nie treściwy post w dodatku z napinką..
@ topic
Po wypowiedzi UP widzę że gracz nie powinien mieć zwróconego lvla za samą kulture..i tak wgl nie sprawiedliwe że jedni odzyskują lvle a inni nie :/
Mały Kox
27-01-2010, 17:34
Jeśli już fatygujesz się aby pisać tutaj posta to nam wytłumacz bo wszyscy jesteśmy ciekawi o co chodzi i dlaczego Mortiis oddał ci lvl (użyj opcji EDIT) bo inaczej powineneś dostać warna za nie treściwy post w dodatku z napinką..
@ topic
Po wypowiedzi UP widzę że gracz nie powinien mieć zwróconego lvla za samą kulture..i tak wgl nie sprawiedliwe że jedni odzyskują lvle a inni nie :/
Naucz się czytać
Cytat
No Coment !
Boze ale wy macie problemy gmowi zrobilo sie szkoda malego koxa i oddali mu lvle xD.
@up
No i to jest odpowiedź:D
@topic
Bardzo dużo dowiedziałem się, po jakże wyczerpujących wypowiedziach samego zainteresowanego, które wyrażają inteligencję, sposób myślenia i obycia w świecie oraz kulturę osobistą.
PS.
Plx No Coment ....
Naucz się czytać
Cytat
No Coment !
Takie wypowiedzi, potrzebują dużo myślenia i studiowania filozofii czasów współczesnych.
Idźcie pobić Mortiis'a, bo oddał mu poziom w głupiej grze.
Seth Drut
27-01-2010, 19:17
jak by tobie oddal to bys tak nie mowil ;p
fakt, jest to troche niesprawiedliwe, ze niektorym oddaje lvl innym nie, on ale coz.. to jego server..
⊕ Cineczeq ⊕
27-01-2010, 19:50
Naucz się czytać
Cytat
No Coment !
Inglisz is izi.
Patryk1441
27-01-2010, 19:58
skul Ry*** Dzieciaku
PS.
Plx No Coment ....
Skul? Wiemy ze dla Tibii poswiecasz DUZO czasu, ale nie musisz pokazywac nam tego. A tak wgl to bezsens, ze mu oddali lvl, nie wszystkim oddaja, a takiemu pajacowi dali :( Ale to decyzja Mortiisa co robi w koncu to jego ots :(
Moze na serio zrobilo sie mu go zal :(
Takanori~
28-01-2010, 10:29
Zrozumialbym gdyby byly to 3 dni, ja wbilem w 3 dni 502 ek'a, ale to nie jeden dzien xD
Taka juz sprawiedliwosc na tym apo ...
Jak wam tak przeszkadza ta 'sprawiedliwość' na APO, to co was tu jeszcze trzyma?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.