View Full Version : Beggin
KarolWielki
27-01-2010, 20:38
BEGGIN REKRUTUJE
Witam chcielibyśmy zaprosić osoby które maja 600 lvl
do naszej guildi na vice lidera awansują tylko zaufane osoby albo te które ukończą 1k lvl
Lider:
Pietro
Vice Lider:
Xienus Paladin
Lyan
Maniaczek The Best
Monster Knajt
Matiz Rambo
Szymek knight
Do wyżej napisanych osób można pisac o inva
Nie polecam!!!!
W imieniu gildii "Nie Lekcewaz Nas" wypowiadam wam wojne :)
Chcemy z wami wara. Tylko powiedzcie kiedy i po ilu. Jestescie wielkimi jebakami NLN wiec bedziecie mogli wykazac sie na arenie cod. Nie pozdrawiam.
.vimpex.
28-01-2010, 08:47
Chętnie dojde tylko po unbanie :p
916 ed Vimpexx :D
KarolWielki
28-01-2010, 15:36
Ty ziomek up ja nie lider,ale jak coś możemy wyjść pytaj lidera
a i jeszcze jedno nie spinaj się tak bo padasz 1 :(
bywa
JEBAĆ PSY Z NLN
nln kozaki w 20 na 1 :D czemu zawsze wyskakujecie po kilku na jednego???? każdy was je**i więc nie płacz :) Dufuś pisz do pietra i macie wara jak w banku :)
nln kozaki w 20 na 1 :D czemu zawsze wyskakujecie po kilku na jednego???? każdy was je**i więc nie płacz :) Dufuś pisz do pietra i macie wara jak w banku :)
No bo jestesmy zgrana gildia. A po drugie to waszego Pietra skladam solo jak dzi^&e :) Wiec o czym tu gadac?
No bo jestesmy zgrana gildia. A po drugie to waszego Pietra skladam solo jak dzi^&e :) Wiec o czym tu gadac?
JESTEŚCIE ZGRANYMI NOOBAMI . ktos mowi ze 20 vs 1 a ty mowisz ze jestescie zgrana gildia rotfl Sam z siebie i z gildi Nobów robisz
Ohhh sory pomyłka przecież all to noby ; <
Ale urwał !
ChamTrzymaPion
04-02-2010, 01:01
Po pierwsze...skoro odpalasz skulla w city jasne jest, że nie bedzie Cie biła jedna osoba tylko kilka... więc o co Ci chodzi? Tylko NLN leje w ten sposób? Bo ku*wa śmiem wątpić... Po drugie, wnioskujesz że jesteśmy noobami po tym że bijemy w kilka osób? Przypomnij sobie ile razy Ty bileś kogoś w kilka osób :) Po trzecie... chyba jesteśmy zgraną gildią skoro przylatuje nas po 20 osób.. od was przyleca dwie i jeszcze czekają żeby dobić. Tyle na ten temat. A jeżeli chces mi cos odpisac to zrób to na poziomie, użyj ARGUMENTÓW, a nie wyzywaj od noobów i lamusów bezpodstawnie. Elo.
Shadow Sorcer
04-02-2010, 14:59
noo super gildia beggin polecam w 100%
cos od siebie (wasz vice lider):
http://i46.tinypic.com/23ic93t.jpg
Nasza gildia jest zgrana wbijal sie kumplom na respa reakcja od razu byla pozdro smiecie :cool::cool:
Po pierwsze...skoro odpalasz skulla w city jasne jest, że nie bedzie Cie biła jedna osoba tylko kilka... więc o co Ci chodzi? Tylko NLN leje w ten sposób? Bo ku*wa śmiem wątpić... Po drugie, wnioskujesz że jesteśmy noobami po tym że bijemy w kilka osób? Przypomnij sobie ile razy Ty bileś kogoś w kilka osób :) Po trzecie... chyba jesteśmy zgraną gildią skoro przylatuje nas po 20 osób.. od was przyleca dwie i jeszcze czekają żeby dobić. Tyle na ten temat. A jeżeli chces mi cos odpisac to zrób to na poziomie, użyj ARGUMENTÓW, a nie wyzywaj od noobów i lamusów bezpodstawnie. Elo.
O ja Pierdole ; ( Bezpodstawnie hahaha każdy was uważa za noobów i ci wszyscy mają racje bo jesteście pierdolonymi noobami
A ty Cwelu up naucz się pisać ; <
Skryper.!
05-02-2010, 10:20
O ja Pierdole ; ( Bezpodstawnie hahaha każdy was uważa za noobów i ci wszyscy mają racje bo jesteście pierdolonymi noobami
A ty Cwelu up naucz się pisać ; <
tak jestesmy noobami itd. A kto u nas ciagle na respa wbija? Tylko nieliczni;o
Tak mwocie sobie ze jestesmy noobami. Wielu tak pisze i potem pyta sie o inv. Odpowidz jedna: WYPIERDALAJ. Co do pvp to powiedzcie kieedy:)A i zeby nie bylo jak z justice ze beda plakac ze chcieli tylko do 1600 lvla bo inaczej szans nie maja;/
tak jestesmy noobami itd. A kto u nas ciagle na respa wbija? Tylko nieliczni;o
Tak mwocie sobie ze jestesmy noobami. Wielu tak pisze i potem pyta sie o inv. Odpowidz jedna: WYPIERDALAJ. Co do pvp to powiedzcie kieedy:)A i zeby nie bylo jak z justice ze beda plakac ze chcieli tylko do 1600 lvla bo inaczej szans nie maja;/
Nie będziemy bić koleszkuw skłypeła !
Strata czasu z wami na pvp iść każdy z naszej gildi to mówi ehh mówisz że jesteście noobami masz racje ! czyli nawet nie wiecie gdzie pvp jest ; (; (
noo super gildia beggin polecam w 100%
cos od siebie (wasz vice lider):
http://i46.tinypic.com/23ic93t.jpg
Nasza gildia jest zgrana wbijal sie kumplom na respa reakcja od razu byla pozdro smiecie :cool::cool:
wbijałem się?? shadus wasza laska wpadła mi na respa :) ubileś mnie? no zdarza się nawet najlepszym:) ale wyjątek potwierdza regułę, mnie ubiłeś ale za to z pietrem powieźliśmy was w walce 2 vs 3 <rembik, joogolas, king cobra> all po 2 dedy chyba jak nie lepiej :)
Old-Don Ja
05-02-2010, 17:56
Ja mogę iść na wara.
Myślę żeby iść 5 vs 5.
Bo solo to mogę iść z każdym z was i nie macie szans.
Pozdro szymuś
Zarexoholik?
05-02-2010, 19:25
Ja mogę iść na wara.
Myślę żeby iść 5 vs 5.
Pozdro szymuś
Ale ty udajesz kozaka! Ja tutaj pierdolnę ze śmiechu. Zadaj sobie pytanie: 'Czy potrafisz grać bez scara?' I ja i ty wiemy, że NIE. Postać sobie kupiłeś, sam tu chuja osiągnąłeś więc ocb? :O !
#Topic
Co to kurvva jest? by Wielki Mix Youtube I
Temple.
To chodź.
#gildia
Aż zacytuję..
http://i45.tinypic.com/20avuh3.jpg
Up chciałbym ci przypomnieć że to jest dział gildie a nie rl foto ...
Wujaszek
06-02-2010, 00:00
@Zim A co niechciałeś, żeby dawał twojej fotki? :<
Nie polecam, same psy ! XD
G_R_U_L_I_X
06-02-2010, 00:08
Nie będziemy bić koleszkuw skłypeła !
Strata czasu z wami na pvp iść każdy z naszej gildi to mówi ehh mówisz że jesteście noobami masz racje ! czyli nawet nie wiecie gdzie pvp jest ; (; (
To walczcie o kcc proste? Jeżeli nasza gildia (NLN) przegra płacimy wam 10kcc, a jak wy przegracie wy nam płacicie 10kcc. Wtedy pietro zobaczył by pare ue i max'a romusia to by starą na pocztę gnał, aby kasę wysłała za kcc.
@topic
Do gildi zapraszam, super gildia wchodzie do niej, jeżeli chcecie być fragowani!!.
Old-Don Ja
06-02-2010, 09:02
Ty zarex weź pierdolnij się w głowę biegasz zawsze ale to zawsze na bocie bictrainer, poza tym uhasz się ze scara i coś pierdolisz o mnie, powodzenia czy życzę, ja może nie osiągnąłem nic , bywa gram Szymkiem od 1612 lvl. a ty ile lvl masz zarexa 100? max. Więc polecam patrzeć na siebie a potem mówić na kogo ze kupuje chary.
A jeśli ty old onwer (ten któremu kaptur czyściłem) To ładnie lizałeś dupę żebym ci wyczyścił kapturek.
Ty zarex weź pierdolnij się w głowę biegasz zawsze ale to zawsze na bocie bictrainer, poza tym uhasz się ze scara i coś pierdolisz o mnie, powodzenia czy życzę, ja może nie osiągnąłem nic , bywa gram Szymkiem od 1612 lvl. a ty ile lvl masz zarexa 100? max. Więc polecam patrzeć na siebie a potem mówić na kogo ze kupuje chary.
A jeśli ty old onwer (ten któremu kaptur czyściłem) To ładnie lizałeś dupę żebym ci wyczyścił kapturek.
hahah a scar ma vite ? : s dla vipera czysciles kaptur ; [ a brat nie gral szymkiem ? heh powienienes napsiac gramy szymkiem od ; [
Old-Don Ja
06-02-2010, 10:29
Jak mógł grać Szymkiem idioto jak miał edzia?
Pozdro i Pomyśl.
@Zim A co niechciałeś, żeby dawał twojej fotki? :<
Nie polecam, same psy ! XD
Tak mi sie wydaje że w rl foto daje się swoje foty no chyba że ktoś chcę zabłysnąć zdjęciem z google ; (
Psy to cie robiły ; <
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.