View Full Version : [Strona] serwer apo only steam
Edzio Wariat
28-01-2010, 12:15
to co sie teraz tam dzieje to przesada nawet nikt nie pilnuje 3/4 graczy wh i aim pozdrawiam
⊕ Cineczeq ⊕
28-01-2010, 12:22
Nie zrobią tego, bo sam Mortiis gra na ns.
Precision
28-01-2010, 12:25
Szczerze powinni to zrobić jeśli chcą by był porządek.
Edzio Wariat
28-01-2010, 12:25
wyda 2 pacce na steam co za problem albo niech lepiej nie gra tylko zajmie sie serwerem
...Była taka propozycja Fanatyczek_1945 napisał.
W najbliższym czasie przyjmiemy Administratorów.
Poczekajmy! Jak zostaną wybrani administratorzy to na pewno gra się ustabilizuje. Kilka banów i na pewno 'cziterów' będzie mniej.
#down
Jakby każdy myślał tak jak Ty, to nie byłoby żadnego porządnego serwera. :) Chciałeś tylko posta nabić.
⊕ Cineczeq ⊕
28-01-2010, 13:17
Ta mniej, wystarczy zrestartować ip i po banie. Widać, że chciałes tylko posta nabić.
Edit:
Tak, może w ogóle turnieje robić na ESLu robić na NS, bo przecież servery/turnieje jedynie dla Steamów nie mają porządnych graczy?
Pokaż mi jednego Pro grającego na ns, żeby udowodnić swoją tezę.
Zbigniew Wodecki
28-01-2010, 13:21
A gdzie opcja, w ogóle nie gram?
@Zaznaczyłem trzecią.
To by mogli przynajmniej wybrać adminów z graczy....
Grałem tam, odechciało mi się jak zobaczyłem gościa z wh.
Zaznaczyłem 'nie bo sam jade na wh', bo nie ma opcji 'nie, bo...'.
Ja chciałbym, żeby dużo osób tam grało, a jak będzie na steama to będzie mało osób grać. Jak zatrudnią adminów, to będą banowali cheaterów...
Cierpliwości...
#edit.
wyda 2 pacce na steam co za problem albo niech lepiej nie gra tylko zajmie sie serwerem
Haha, czekałem, kiedy tylko pojawi się taka wypowiedź! Haha!
Folgowsky
28-01-2010, 14:44
Nie mam ochoty kupywac steam gdyż rzadko pogrywam :)
aa i mam auto hetszoty
Dark Devorious
28-01-2010, 16:28
Jestem na tak , steam kosztuje 15 zl na allegro ... Jezeli macie pieniadze na chary za 500zl~~ to kupcie takze platne konto w csie.
A gdzie opcja "nie choć gram tam?". Za pewne nie ma, bo autor myśli, że każda osoba bez steama musi cheatować? Otóż nie, ja nie mam steama i gram uczciwie. I co? Teraz przez kilku debili mam nie mieć możliwości gry?
Powiem wam, że wcale nie trzeba robić serwera tylko steam. Widziałem już na kilkunastu serwerach opcję /cheat, która banowała osobę z cheatem i całkiem ładnie to działało. Może warto to wprowadzić zamiast zabierać przyjemność zabawy innym, którzy grają uczciwie choć bez steama?
3rd Dimension
28-01-2010, 16:51
Wg. mnie jest to dobry pomysł. Podobnie zrobiono z serwerem tibia.pl shooters.
Jeżeli ktoś nie ma Steama a się uważa za pro, no to może w końcu kupi : P.
Jestem na tak.
.Spajki.
28-01-2010, 17:17
Oczywiście sam posiadam steam.
Nie kupujcie tyle chipsów to też kupicie orginała.
i serwer to dno all czity.
@ZARK
Nie znasz potegi consoli.
Tak ma ns.
Ale to nie znaczy że nie powinien zrobic only steam.
A tak gracze s musza sie uzerac z czitami to ma sens?
.!Z@rk!.
28-01-2010, 17:28
Nie zrobią tego, bo sam Mortiis gra na ns.
Skąd wiesz? xd
#topic
Jestem na nie, sam nie mam steama ale nie jade na cheatach :)
Elite Vegox
28-01-2010, 18:12
Nie,dlaczego ? bo duzo osob gra na ns (np ja ale na cheatach nie gram) a i nie chce wydawac kasy na steama :D
nie gram tam bo za duzo cztow jest ale bylbym za zrobieniem only steam bo mam stema i fajnie by sie gralo z normalnymi ludzmi. Tam p ktos napoisal ze wydaja na chary 500zl a na stema ich nei stac zgadzam sie z tym. Chce zeby byl only steam albo zabezpieczenie chyba nazywalo sie six. Czy jakos tak jest to darmowe i nie bylo by czitow
Lady Knighter
28-01-2010, 18:46
Wchodzę raz i co widzę? HS przez sciane, wh itp.
Albo będzie steam albo nikt tam nie będzie grać -.-
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.