View Full Version : [Strona] Rezerwacja slotów [CS]
1. Moja propozycja jest taka aby można było rezerwować sloty a to polegało by na zasadzie sms pacc. Np. 10zl sms = 21 dni rezerwacji slotów 10zl przelew 45 dni rezerwacji slotów. Tak jak pacc.
2. Ta propozycja polega na rezerwacji slotów dla kont steam.
Na razie myślę, że nie jest to potrzebne. Póki co trzeba zająć się sprawą 'cziterów', wgrać dodatkowe pluginy.
Tak jak pisze pan wyzej trzeba skupic sie na 'cziterach'
Nic. ^
Dark Devorious
28-01-2010, 19:20
Jestem na NIE. Jest to zbedne. Sloty zarezerwowane powinny byc tylko dla administratorow.
Sloty tylko i wyłącznie dla adminów / H@.
Jestem na nie.
Sloty za kase mogly by byc ale bez przesady cena taka jak pacca jest o wiele za duża.. po co ty ktos miał wydawac pieniadze i po grac tu jakmoze po grac gdzie indziej za darmo albo postawic wlasny server.. cena slota powinna wynosic okolo 5zl ale zeby to zez bylo placone za cos ponad zwykly server chodzi mi tu o to zeby zostal on udoskolony .. moze jakimis mofami czy czyms. pozdrawiam ;]
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
30-01-2010, 11:18
Ta... dajmy na to, komuś się nudzi i wykupuje wszystkie sloty. I co wtedy? Upadek serva? Jestem na nie
⊕ Cineczeq ⊕
30-01-2010, 12:03
Pewnie Mortiis server cs postawił na serverach przeznaczonych do apo rox/8.42 i praktycznie na tym nic nie traci (ofc. musi za nie zapłacić, ale i tak by musiał, a one nie są przeciążone, bo grają na nich odpowiednio pięć i dziesięć osób).
Sloty na serwerach publicznych w firmach zajmujących się hostingiem to ok. 2.50- 4 zł za miesiąc, więc nie wiem skąd wziąłeś takie ceny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.