PDA

View Full Version : Oddawanie lvl.

Berol
28-01-2010, 18:42
Witam.Pare dni temu dostalem hacka.Bardzo sie zdziwilem.Dexoti powiedzial ze mi nie zwroci lvl a maly kox tego samego dnia odzyskal.Wiec co to jest za sprawiedliwosc?

~Mari
28-01-2010, 18:50
Nigdzie nie ma sprawiedliwosci, byc moze on mial szczescie a Ty nie. ;(

Eklerq
28-01-2010, 19:34
Życie jest brutalne, jol. Wiem, że to jest nie sprawiedliwe, ale cóż, to jest APO.

Down \/
Ass Licker <3

Wolly
28-01-2010, 19:36
Może napisz e-maila do Mortiisa - bosch@o2.pl

Wyjaśnij i przedstaw całą sytuację, oczywiście grzecznie i kulturalnie.

deeL `
28-01-2010, 19:46
Nigdzie nie ma sprawiedliwosci, byc moze on mial szczescie a Ty nie. ;(

Chyba pieniądze, które dał GoD'owi.

@topic
Pierdol to APO. Konkretny syf, tu jest jebana korupcja i tyle. Ekipa sobie w kulki leci.

[Tygrys] To co tu jeszcze robisz, kuleczko? Wyp*j ;] Skoro jesteś przekonany, że bierzemy za wszystko kasę... A masz na to dowody? Nie? To też wyp*j ;]

Dark Devorious
28-01-2010, 19:55
Tak jak napisal Wolly , nie ma innej opcji. Przedstaw swoje argumenty , dlaczego maja Ci oddac level :)

Senshi
28-01-2010, 20:03
Jak na to zasluzyl to mu oddali, albo mial na to dowody:O
Ty nie masz i nie oddadza ci:) Edziowi nie oddali i nie przezywa

Karpek
28-01-2010, 20:09
Masz pecha... ;s
Napisz Mortiisowi na email i przedstaw jeszcze raz dokładnie całą sytuację, a może coś z tego będzie...

Pozdro.

Memphisss
28-01-2010, 21:21
moim zdaniem odpusc sobie
ja miesiac temu mialem podobna sytuacje pisalem do mortisa rozmawialem z santano posiadalem wszystkie dowody i dupa....
jesli naprawde chcesz swoj lvl to przelej kase do mortisa tak ze 100 zl to moze ci jeszcze "fri itanz" zrobi

za free raczej nie zdzialasz nic
pozdrawiam

Ancarius
28-01-2010, 22:36
Taka jest administracja i nic nie poradzisz!
Są oni dobrzy dla nas, pomagają, robią up-date, ale cóż!
Odpuść sobie, tak bywa.
Uwierz mi życie czasem bywa niesprawiedliwe.

W końcu Edzio też nie odzyskał lv, tak samo Showtek kiedyś ;p

Show 2.9.1
28-01-2010, 23:06
Byc może się bulwersowałeś i cie porostu ktoś odtrącił , czasem takie sprawy trzeba załatwić spokojnie : D Sam miałem haka jakieś hmm b.dawno temu postać była w czołówce ; / na dżin dziś podejrzewam ze również by była . Okaz dowody typu SS'y jakieś filmiki a może wszystko da sie naprawić ale do tego trzeba sensownych dowodów bo jeżeli dzielisz konto heh albo logujesz się z 2 IP i właśnie z 2 zostało ono zrookowane to tylko twoja wina lub podrostu kilka osób ma twoje passy a IP widnieje na twojej liście Logaut to nie jest juz Hakerstwo a własna głupota.

.Gonzalo.
28-01-2010, 23:32
Nie rozumiem tylko tego dlaczego są te lvl oddawane. Nigdzie nie spotkałem się z czymś takim a niestety na APO jest to praktykowane ale nie na wszystkich tylko na wybrańcach administracji.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-01-2010, 09:18
Byc może się bulwersowałeś
Od bulwersowania to ja tutaj jestem.
#topic
Jak ktoś został zhakieredowany, to po przedstawieniu wiarygodnych dowodów, powinien zostać oddany mu lvl*

*Wiem, że mam zajebistą składnie :>

Berol
29-01-2010, 11:37
Raportów waliłem dużo.Maile poszły dwa.I co ?Jajco: o Kamil nie odpowiada.A cały dzień w cs'a śmiga.

Tygrys
29-01-2010, 11:52
Ale pier*ą co niektórzy. Korupcja, znajomości... Coś jeszcze? Nie podoba wam się, to dziękujemy - wypad ;]

To, że jednemu odda się lvle, a drugiemu nie, to nie znaczy, że jeden jest lepszy, a drugi gorszy, czy też "patrz wyżej"...

Zależy to od logów i różnych innych czynników (nie wiem dokładnie jakich, bo ja się tym nie zajmuje). Jeśli jest jasne, że ktoś miał haka i został np. zrookowany, to ok - można mu zwrócić lvle. Ale jeśli są jakieś wątpliwości, to przykro nam. Lvli zwrócić wtedy nie możemy.

Merol
29-01-2010, 12:02
Kiedyś miałem podobną sytułację, nie będę jej opisywał, ale wierzcie mi, nic nie wysyłałem, nie znam się z Mortiise, a odzyskałem to co miałem odzyskać. Wystarczy opisać grzecznie sutyłację i cieprliwie czekać.

Berol
29-01-2010, 12:13
Ale pier*ą co niektórzy. Korupcja, znajomości... Coś jeszcze? Nie podoba wam się, to dziękujemy - wypad ;]

To, że jednemu odda się lvle, a drugiemu nie, to nie znaczy, że jeden jest lepszy, a drugi gorszy, czy też "patrz wyżej"...

Zależy to od logów i różnych innych czynników (nie wiem dokładnie jakich, bo ja się tym nie zajmuje). Jeśli jest jasne, że ktoś miał haka i został np. zrookowany, to ok - można mu zwrócić lvle. Ale jeśli są jakieś wątpliwości, to przykro nam. Lvli zwrócić wtedy nie możemy.
Zostanie mi zwrócony czy nie ;c?

Skryper.!
29-01-2010, 12:38
No tak skoro piszesz maila do mortiisa o tresci:
"eee oddaj mi lvl bo hacka mialem" to napewno odzyskasz;/

Mysle, ze w mailu musisz podac z jakiego wzgledu lvle maja zostac Ci zwrocone;) Argumenty i jeszcze raz argumenty.

Berol
29-01-2010, 12:48
Skad wiesz o jakiej tresci...Nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Mordimer
29-01-2010, 13:36
@up

To może powiedz co napisałeś w tym mailu, użytkownicy ocenią czy jest to wiarygodne ;] W końcu mamy demokrację na Apo, no nie?

Berol
29-01-2010, 13:38
Napisał Mortiis
Niestety nie ma możliwości przywrócenia lvl ani oddania kcc.
Przykro mi, ale stracił Pan zbyt mało.

Aha.

Memphisss
29-01-2010, 13:55

a potem sie dziwicie dlaczego malo osob gra na apo
skoro nie ma korupcji ani znajomosci to wytlumacz mi dlaczego jakis rok temu niejaki Neko Knight 1 dnia byl banowany za booty a 2 unban? i tak przez pare dni...
albo dlaczego oddaliscie postac osobie ktora prawdopodobnie leciala na boocie (byl kiedys taki temat na forum, ale nie pamietam nicku tego gracza)

cos mi sie wierzyc nie chce w wasza sprawiedliwosc

Napisał Mortiis
Niestety nie ma możliwości przywrócenia lvl ani oddania kcc.
Przykro mi, ale stracił Pan zbyt mało.

to ciekawe ile powinno sie stracic......
mi zjechali z 700 lvl na 430 na postaci mialem s set klapy g bolt 10kcc kasy i 2x pandemonium armor... i tez nie oddali.....

Berol
29-01-2010, 14:05
No maly kox pare lvl stracil i mu oddali.A jeszcze bany ma za cave.Nie raz go rl widzial na cave na orszach.

Songoku v.2.0
29-01-2010, 14:21
jak wszytsko przedstawisz w odpowiedni sposob i nie bd przeciwwskazań to dostaniesz lvle spowrotem tak jak napisal tygrys powyżej
spokojnie czekaj.
a jesli sa jakies watpliwosci to sie zegnaj z posatcia
pzdR

Ero Senin
29-01-2010, 14:39
Mi oddali lvl na jednym charze a na drugim nie ; PP
Logi ip sprawdził mortiis i git ;p
Jak byście stracili lvl'e to odrazu email do mortiisa ;c

Marcelllo
29-01-2010, 14:45
No nie wiem czy wszyscy są tacy równi...

Raz siedząc na apo wbijał mi budzik po czym Santano widząc to ostrzegł go i dał mu bana na 48h i co? Drugiego dnia się śmiał tylko i sobie wbijał znowu...

A co do oddawania lvl'i - dla jednych jest to mało a dla innych wręcz długa gra bo nie wszyscy tutaj są maniakami... Więc nie powinno być argumentów typu: za mało straciłeś...

Berol
29-01-2010, 14:48
Mi logów nie chce sprawdzic ani nic.W sumie mam wyje***e na ten serwer.Odzyskam to dobrze nie odzyskam tez zle.

~Mari
29-01-2010, 17:03
Moze narazie nie maja czasu? Napisz jeszcze raz e-maila i przedstaw wszystko po kolei..
I nie placz ;]

#edit
Naucz sie edytowac posty :)

Berol
29-01-2010, 17:09
Mortiis napisal nie da rady bo zamalo stracilem ^.^

Avi
29-01-2010, 17:18
Ehhh;// Masz lipe. Maly Kox mial szczescie;//

Berol
29-01-2010, 17:20
Ehhh;// Masz lipe. Maly Kox mial szczescie;//

Maly kox............ dupa a nie koks.Niby dowody dowody..Tez mam i co ??jajco *****

Ernii
29-01-2010, 17:46
jak ktos gra postacia od zera i jesty tylko jedno ip to chyba jestpowod zeby oddawac ? ;o sadze ze tak bylo z koksem . Jak dobrze zahgadasz i masz dobre argumenty to ci pomoga jak nie to ssija ; o

Berol
29-01-2010, 18:12
jak ktos gra postacia od zera i jesty tylko jedno ip to chyba jestpowod zeby oddawac ? ;o sadze ze tak bylo z koksem . Jak dobrze zahgadasz i masz dobre argumenty to ci pomoga jak nie to ssija ; o

No tak ja mam hara od 0.I moje ip jest ciagle.A potem 816-658 hakera.Wiec powinni mi oddac.

Xaveq
29-01-2010, 18:26
Po prostu Wpłać Mortisowi na konto z 150 zl albo 100 zl : ) zaraz ci odda i bonusa ci da

Berol
29-01-2010, 18:33
Po prostu Wpłać Mortisowi na konto z 150 zl albo 100 zl : ) zaraz ci odda i bonusa ci da
Spytałem go z ciekawości ile chce zł za oddanie lvl :

Nie oddajemy za pieniądze ani za cokolwiek.
Stracił Pan zbyt mało a ja nie mam zamiaru się powtarzać.

Wcale.Tylko parę osób za kasę odzyskało.

Osecik
29-01-2010, 19:14
Moim zdaniem oddawanie lvl komukolwiek jest jakimś absurdem.
Skoro ktoś został haknięty to jego wina. Nie trzeba było wchodzić w jakieś nie znajome linki, pobierać itd.
Jestem w 100% przekonany, że takowe haki są winą właściciela postaci.

Morfeuxsz
29-01-2010, 19:33
Według mnie lvl powinien być oddany gdy np ma się dowód na hacka i zgłosi się to do administracji.Ale jestem tez zdania ze jak ktoś sam rookuje hara i jeszcze robi filmik(lub coś w tym stylu) to nie powinno być mowy o oddaniu mu nawet 1 lvla

Midas
30-01-2010, 01:25
Jakie hacki ?? Na bank nie jest to wina po stronie administracji. Na serwer nikt sie nie włamuje.
Nie wierze też, że jakiś szaleniec wbił ci sie na chatę, sterroryzował pół domu i koniecznie domagał się passów do otsa, bo zachciało mu się zrookowac Ci postać.

Co to wogóle jest z tym oddawaniem lvl/postaci/eq po "hacku"

Najpierw nooby włażą na stronki, ściągają wosso i inne boty / sharują postać, a potem płacze, ze zrookowani.

Jak dla mnie, powinna być to indywidualna sprawa użytkownika i jego problem.

A administracja niech się zajmuje updatami, botami, czy pomocą gdy debug cię złapał i nie można się logować

Drako o.o
30-01-2010, 03:26
Moim zdaniem oddawanie lvl komukolwiek jest jakimś absurdem.
Skoro ktoś został haknięty to jego wina. Nie trzeba było wchodzić w jakieś nie znajome linki, pobierać itd.
Jestem w 100% przekonany, że takowe haki są winą właściciela postaci.

masz gowno do gadania tak naprwade to jest MOrtiisa ots i on robi co uwaza
skonczie wkoncu plakac zazdrosnicy bo to do niczego nie prowadzi

Viseq
30-01-2010, 03:31
zrób jak mały kox, kupił ode mnie 60kcc i g bolta na allegro za 100 zł, kup też i graj od nowa !

Patryk1441
30-01-2010, 08:43
Po prostu za malo masz dowodow dlatego tobie nie oddali,a ogolnie oddawanie lvli jest potrzebne, bo zdarzaja sie hacki.

Berol
30-01-2010, 10:17
Dowodow mam duzo.Viseq nie bede kupywal.Na czym mi zalezy?Na oddaniu lvl.

Berol
30-01-2010, 12:44
Dzis zauwazylem ze maly kox lata z rsem po city.Sam sie delevelowal.I pewnie mu zwroca.Co to za sprawiedliwosc :C?

Pawelek Rookerek
30-01-2010, 12:53
@Tygrys.

Dziwisz się że mało osób gra jak jednemu oddacie a drugiemu nie ??Ile wysłał? 100 czy 200 zł ?

@Mortiis

860 to mało ;/ ?.

@Bercik

Tylko nabijasz posty. Ekipa się już nic nie napisze w tym temacie.Mały kox to jest pies i nic nie poradzisz że jemu oddali.

Showtek, Maly kox, Czarny Lucyfer, i wiele osób. Zobaczymy kto dalej :>

Berol
30-01-2010, 13:15
Mozesz tak myslec.Ale ja chce aby mi oddali qrw lvl.

Viseq
30-01-2010, 14:53
hauhaahu, maly kox wbił rs'a i miał przy sobie 60kcc i g bolta którego w ten dzień sprzedałem mu za rl kase, wszystko stracił haha;d

Berol
30-01-2010, 14:58
visek spadl mu zegarek i sl bo bylem przy tym.

handlarz_narkotykow
30-01-2010, 16:46
Zależy to od logów i różnych innych czynników Jeśli jest jasne, że ktoś miał haka i został np. zrookowany, to ok - można mu zwrócić lvle. Ale jeśli są jakieś wątpliwości, to przykro nam. Lvli zwrócić wtedy nie możemy.

Tak kur*a to jeśli ktoś zjechał 100 lvli lub więcej w dół to myślicie że zrobił to dla zabawy, specjalnie tak?
Macie bardzo logiczne myślenie -.- bo nie dość że stracił wszystko co miał na postaci to jeszcze nie chcecie mu oddać straconych lvli tylko potrzebujecie jakiś milion%-owych dowodów, które i tak potwierdzają to co było wiadomo od początku OMG ogarnijcie sie..-.- bo was kur&a żalllllllllllllllll

Saylor
30-01-2010, 19:04
@Berol

Ty ku**a wiesz co to jest opcja "edytuj"??

@co do tematu, to po co nabijacie posty jak Tygrys już wyjaśnił all.?

Berol
30-01-2010, 20:11
@Berol

Ty ku**a wiesz co to jest opcja "edytuj"??

@co do tematu, to po co nabijacie posty jak Tygrys już wyjaśnił all.?

Moze chca zeby byla jakas sprawiedliwosc i zeby mi oddali lvl ;cx?

KaMaCz
30-01-2010, 21:20
Po prostu za malo masz dowodow dlatego tobie nie oddali,a ogolnie oddawanie lvli jest potrzebne, bo zdarzaja sie hacki.

tak jak mowi kolega, gmowie nie oddaja lvli ot tak. Ale racją jest tez, ze gmowie powinni dokladniej rozpatrywac takiego typu przypadki :D. Widocznie masz pecha xD

Berol
30-01-2010, 21:22
tak jak mowi kolega, gmowie nie oddaja lvli ot tak. Ale racją jest tez, ze gmowie powinni dokladniej rozpatrywac takiego typu przypadki :D. Widocznie masz pecha xD

Dowodow mam duzo tylko mortisy stwierdzily ze za malo stracilem.To ile mam stracic zeby mi oddali ?

Kellerman
30-01-2010, 22:11
Bo mortiis jest jedną wielką pizdą ;d
olej tą gre mówie ci ;d

Duff
30-01-2010, 22:31
hauhaahu, maly kox wbił rs'a i miał przy sobie 60kcc i g bolta którego w ten dzień sprzedałem mu za rl kase, wszystko stracił haha;d

Znalazl sie wielki sprzedawaca kcc.... Tylko szkoda ze mu wypadl tylko sl i zegarek. :( Wiec nie wiem do czego dazysz.

Pan Gonzalezik
31-01-2010, 08:48
I to jest właśnie powód tych wszystkich spamów "Chce żebyście mi oddali levele. To nie sprawiedliwe przecież mu oddaliście, więc dlaczego mi nie chcecie oddać?"

@ Do ekipy
Albo oddajecie wszystkim, albo nikomu. I potem się dziwicie, że was posądzają o korupcje.