Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Propozycje dotyczace serwera counter-strike.

Dark Devorious
28-01-2010, 19:46
A wiec tak , wpadlem na pare nowych propozycji :f

1. Aby do prefixow dodac kategorie "counter strike" , zajelo by to ekipe 5 minut i zawsze w jakims stopniu urozmaicenie :D

2. Ekipa mogla by dodac , aby na serwerze automatycznie pojawiala sie reklama naszego otsu , czyli np. "Zapraszamy rowniez na nasz serwer w tibi - armia.toproste.pl !!". Po co? Za niedlugo na serwerze counter strike, beda graly osoby ktore jeszcze nie wiedza ze owy ots istnieje i moze ta reklama zacheci ich rowniez do zagrania na serwerach 7.6/8.42 lub rox.

3. Dodac nowa zakladke "counter strike" , wiem ze juz taka istnieje , ale ta byla by przeznaczona na nowy serwer. Znajdowaly by sie w nim tematy takie jak:
- Skargi&Odwolania ( oczywiscie od banow ).
- Propozycje dotyczace serwera.
- Kandydatury na admina/prosba o slota ( jezeli ekipa APO , bedzie chciala przyjmowac adminow :P )
- Ogloszenia.

Komentowac. Przypominam ze w sondzie jest mozliwy wielokrotny wybor !!

@ Wolly , Lalus - A czy propozycje nr. 2 i 1 takze znajduja sie na wszystkich innych forach o cs? Jak macie sie wypowiadac to o wszystkich moich pomyslach.

Sygus
28-01-2010, 19:50
Jestem na tak ! Moim zdaniem nawet jezeli ktos wszedl na server a nie gral nigdy w tibie moze sie pokusic i tu wejsc :)

Laluś
28-01-2010, 20:12
Myślisz, że administracja nie pomyślała o tych rzeczach? Na pewno wkrótce się to pojawi...

@ Wolly , Lalus - A czy propozycje nr. 2 i 1 takze znajduja sie na wszystkich innych forach o cs? Jak macie sie wypowiadac to o wszystkich moich pomyslach.
Dobra. Co do propozycji nr 1:
Po co te prefiksy, skoro chcesz

3. Dodac nowa zakladke "counter strike" ?

Co do propozycji nr 2:
Uważam, że bez sensowna jest taka reklama, bo raczej nikogo nie przyciągnie.

Wolly
28-01-2010, 20:14
Te rzeczy znajdują się prawie na wszystkich serwerach cs'a. Tak jak napisał 'Laluś', administracja wkrótce doda to na forum/strone.

~Mari
28-01-2010, 20:25
Mysle ze to bedzie dodane za niedlugo, jest to potrzebne i jestem na tak : )

Marcelllo
28-01-2010, 20:54
Jestem za wszystkimi trzema lecz do drugiej mam zastrzeżenie:
"tibii" a nie "tibi" :)