Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Serwer Cs.

Franxi Druid
28-01-2010, 21:50
A wiec moja propozycja polega na tym zeby na serwer wprowadzic program obowiazkowy sxe injected. Kazdy wie ocb.

Elite Vegox
28-01-2010, 21:53
Niee bo to jest szit !!!

3rd Dimension
28-01-2010, 21:53
Niejednokrotnie zakładano tematy na podobny temat (Serwer Steam, dużo cziterów, płacz), więc najpierw użyj opcji "Szukaj", zanim zakładasz kolejny thread na ten sam temat.

Pozdrawiam
3rd Dimension

Crayon
28-01-2010, 21:54
sXe Injected było kiedyś popularne(jak Cheating Death. Pamięta ktoś?) i skuteczne. Teraz to głupi bajer, zupełnie niepotrzebny, bo większość cheatów do counter strike'a bez problemu obchodzi ten program. No i trzeba go sciągać, bawić się z instalowaniem, włączaniem. A to odstrasza od gry.

Franxi Druid
28-01-2010, 21:55
sXe Injected było kiedyś popularne(jak Cheating Death. Pamięta ktoś?) i skuteczne. Teraz to głupi bajer, zupełnie niepotrzebny, bo większość cheatów do counter strike'a bez problemu obchodzi ten program. No i trzeba go sciągać, bawić się z intalowaniem, włączaniem. A to odstrasza od gry.

Napewno mniej odstrasza niz czity ;o

Wolly
28-01-2010, 22:01
Sądzę, że lepszym rozwiązaniem będzie po prostu pilnowanie porządku przez wybranych administratorów, więc poczekajmy.

Gok
28-01-2010, 22:22
Sądzę, że lepszym rozwiązaniem będzie po prostu pilnowanie porządku przez wybranych administratorów, więc poczekajmy.

Tak samo mysle, a te sxe w dodatku mi lagowalo kompa wiec powodzenia zycze ;). Bedzie admin to nie bedzie czitow, po co wgrywac sxe, jak juz 90% tych nowych .exe omija ten program.

Show 2.9.1
28-01-2010, 22:36
Nie , dlaczego bo nic to nie da bardzo łatwo go obejść a ludzie będą mowili ze maja sXe przecież , tak samo jest z ludzi steam masz steam fajnie grasz w Cs'a Super ale i tak możesz włączyć haksy ci co graja 4fun może nie interesowac zakup Steam | Dziś dostałem Zbanowany ale szczegół heh skan przez skrzynie na dd2. / Jak będzie mi sie chciało to nakręcę demko jak gram ale to jutro : D Dziś czeka mnie nocka na APO : ) .
Czemu nie mam steam ? Nie gram nałogowo w Cs'a nie mam czasu w tej chwili na gre i Szybko mi się nudzi ale nieraz już żałuje bo gram w Cs'a z przerwami 2,5 Roku gdzies i co dzien słyszę " Kup Steam " ; | .

PS : Kup słuchawki pełne za około 150-300 zł Myszkę która nie posiada opóźnienia nie orientuje się w cenie ale jakos 130-180 zl to zobaczysz co to znaczy gra w Cs'a . ; x

Wolly " Sądzę, że lepszym rozwiązaniem będzie po prostu pilnowanie porządku przez wybranych administratorów, więc poczekajmy. W 100% Się zgadzam nikogo nie obrażając ale obecni Admini troszkę nie ogarniają sytuacji ale miejmy nadzieje ze to tylko początki ; D Bo widzę z dnia na dzień jest lepiej hehe : >

Xelix
29-01-2010, 06:47

Też tak uważam więc taki 'program' jest nie potrzebny...

Dark Devorious
29-01-2010, 07:32
Jestem na NIE , poniewaz to jest gowno. Sa i tak programy ktore umozliwiaja grac na wh czy jakims innym badziewiu nawet gdy trzeba miec sxe.