PDA

View Full Version : CS i Cheaterzy

IamHardcore hardcore
29-01-2010, 09:32
Witam. W dniu dzisiejszym 29.01.2010r. chce oznajmic, ze na serwerze Cs'a APO panuje chaos. Rano nie mozna normalnie pograc w godzinach 8-10-[11]. Biegaja ludzie ,,Tibia to nie cs |Wypierdalac a 2 Tibia to nie cs |Wypierdalac!!! Cos w tym stylu. Prosze o pomoc GM-a na wejscie od czasu do czasu na serwer z rana i danie perma tym noobom ktorzy maja staty 40/0 i widac jak biegaja z SH ( w tym WH.AIM ) SH- SpeedHack, jakby ktos nie wiedzial. Prosze o pomoc.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-01-2010, 09:52
To raczej pasuje do opinie i krytyka, ale nie ważne. Ofc zgadzam się z tob±. Nawet w csie musza botowac xddd

G_R_U_L_I_X
29-01-2010, 10:52
Graj± czity, admini ich nie banuj±, bo nie potrafi± odróżnić prawdziwych graczy od cheterów.

Berol
29-01-2010, 12:29
Dzis gral ten cziter wbil dexoti i co nic nie zrobil po 10min uciekl cziter

.Zaxer.
29-01-2010, 13:07
przyznam, rano ten ~~ tibia to nie cs... rozpierdalal wszystkich nożem XD

IamHardcore hardcore
29-01-2010, 14:04
Dla mnie to jest szok ze nie da sie pograc na serwerze ktory ma zaledwie pare dni. Biega sh staty 40/0 i pewnie ma 9-12 lat. Szczerze wkurwia mnie takie cos.
[J]E[B]A[Ć] [C]H[E]A[T]E[R]Ó[W] !! Mortiis lub inny GM/Tutor nie wiem, umowcie sie ze co kilka godzin ktorys bedzie wlazil na serwer cs'a i sprawdzal czy cheatuja, jak tak odrazu nie bawic sie z nimi tylko perm i po krzyku :> Lub ban na config ;]

...::Sido::...
29-01-2010, 14:25
Mortiis powinnie jaki¶ zaufanych ludzi znale¶ć na posade admina na tym serverze tylko wiem ze to nie takie łatwe. Bo gram tam i widze ze trochę admini nie ogarniaj± gre ale wiadomo że albo dopiero zaczeli grać albo mało kiedy grali w te karabinki xD

IamHardcore hardcore
31-01-2010, 09:01
Mortiis szczerze powiedzmy sobie, w ogole rano i wieczorem nie ogarniasz serwa, na jaki huj go zrobiles ? Biegaja cheaty [Soldier] i mowi ,,cheatuje bo chce serva only steam'' a moze ludzie NS tez chca pograc normalnie bez cheatow :) ? Wiec Mortiisie kochany, proponuje ci Permowac ( jak w ogole umiesz ) jak nie to nic, jak umiesz to dawaj permy tym ludziom :) To tyle :) [Jezeli nie ogarniasz to 2 raz juz pisze, na jaki huj ten serwer ? ]

Dark Devorious
31-01-2010, 09:12
Kolego u gory jak umiesz tylko krytykowac to nie mow nic. Nie widzisz ze dopiero trwa nabor na adminow? Po 2 kup steam i graj na innych serverach jak ci sie nie podoba.Po 3 jak tak mowisz ze taki zjebany server to zrob lepszy podaj ip wejde i zobacze:_)

IamHardcore hardcore
03-02-2010, 09:22
A ty kolego o gory sie nie wymadrzaj, bo wcale niczym sie nie pochwaliles. To juz moja sprawa czy kupie steam, i czy bede krytykowac czy dawac pochwaly serverowi.
POZDRAWIAM TYCH, KTORZY CZUJA SIE POZDROWIENI.. =] [,,Nie ma to jak stare dobre czasy APO" :)

Piko
03-02-2010, 13:58
Zawsze panował chaos. Dopóki nie będzie ogarniętej administracji sytuacja się nie zmieni...

Slash
03-02-2010, 16:38
najlepiej niech zrobia serva only steam.

Elite Pablo&Master Bombka
21-03-2010, 17:47
Jeszcze taki dodatek , zróbcie w cs apo tzw. "Ban na neostrade"<-- i bedzie po kłopocie, jest tego pełno w necie(jakby co to moge dać poradnik) ;]

Μejger
21-03-2010, 19:24
OJEJKU! CO WY NIE POWIECIE?

A może ruszycie swoje szanowne cztery litery, zaczniecie nagrywać demka i wrzucać je do działu Zgłoszenia (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=88) bo jak narazie to tam 15 tematów jest. Uwierzcie mi, admini robi± co mog±, a wy widzicie raptem 1/10 ich pracy przy serwerze.

TuK!
21-03-2010, 19:42
OJEJKU! CO WY NIE POWIECIE?

A może ruszycie swoje szanowne cztery litery, zaczniecie nagrywać demka i wrzucać je do działu Zgłoszenia (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=88) bo jak narazie to tam 15 tematów jest. Uwierzcie mi, admini robi± co mog±, a wy widzicie raptem 1/10 ich pracy przy serwerze.
Kolego, proszę, zainteresował się tym tylko Rzulf.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=68621