View Full Version : Res Itemow ...
Wiec tak Chciałem wam dziś przedstawić moja propozycje otóż można by było zrobić Res itemów czyli Wszystkie Questy do zrobienia od początku Było By przydatne .. bo by taki 15 lvl nie biegał z full eq a po 2 to od razu by się zmniejszyła allegro kid'ow
Propozycja jest jak najbardziej głupia i bezsensowna. Takie posunięcie spowodowałoby, że przestałoby grać bardzo dużo osób! Już nie mówiąc o tych, co kupili itemy.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-01-2010, 13:38
Buehehehe... głupsza nawet od resetu charów. Wtedy to by był kompletny rozpierdol serva.
od razu by się zmniejszyła allegro kid'ow
Może dlatego, że nikt by nie grał?
od razu usuwane,
zamykane*
*Nie chce, żeby mi znikały posty
Mortalix
29-01-2010, 13:38
Odszedłeś z serwera i chcesz pociągnąć za sobą innych? ;c
Takie głupie pomysły powinny być od razu usuwane, bo i tak wiadomo, że nikt nie będzie tego rozpatrywał. :0
#down
Wytłumacz mi dlaczego miałbym stracić wszystkie itemy ze starej postaci? ;c
Bo tak sobie wymyśliłeś? ;c
Propozycja jest jak najbardziej głupia i bezsensowna. Takie posunięcie spowodowałoby, że przestałoby grać bardzo dużo osób! Już nie mówiąco tych co kupili itemy.
Racja ale co zrobić teraz połowa ludzi na apo zostaje zhakowana .. a ci co stracili przestają grac ! wiec jeszcze parę takich osób i co apo upadnie bo większość to dzieci w wieku od 10-15 lat nie mówiąc i o mnie ...
Hahaahhaa co to wogole za propozycja jestem na Nie!
Coś ci sie chyba pomyliło ze aż tak smieszna i kretyńską propozycje dodałeś
Close topic please
Seth Drut
29-01-2010, 13:48
najlepsza propozycja!
wez pomysl... nikt kto gra nie zaznaczy tak ;]
jestem na nie oczywiscie ;p
Dark Devorious
29-01-2010, 13:54
Autor tematu tylko nabija posty idiotycznymi tematami ... Jestem na nie :mad:
Songoku v.2.0
29-01-2010, 14:25
najgłupsza propozycja jaka byla
i chyba glupszej juz nie bedzie
chyba ze znow ty napiszesz
jesten an NIE!
PJONA
Marcelllo
29-01-2010, 14:48
Jestem na nie. Jest to najgłupsza propozycja jaką widziałem...
Co Ci to da? Zrobisz od nowa questy? A jak ktoś kupił pandę to co? Kasę straci... Pomyśl zanim coś napiszesz...
Ero Senin
29-01-2010, 14:59
Jestem na tak xD
Azbest wali kupom
Jest to pomysl poprostu odrazu nadawajacy sie do kosza, nie pomyslales co pisales chyba.
Nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.